Spací pytle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
505
28.1.09 07:28

Spací pytle

Ahoj, chtěla jsem se zeptat co oblékáte malým do spacích pytlů. Z jara používám spycí pytel z Tesca od Cheeroke a na zimu mám hrubší od Tchiba. Oba jsou bez rukávů a připadá mi, že malý má studené ruce, tak mu teď dávám body s dlouhým rukávem a na to overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
28.1.09 08:11

Ahoj
do spaciho pytle davam male pouze pyzamko(overalek na spinkani).A spinka ve spacich pytlich bez rukavku.
Ten s rukavkama se nam osvedcil pouze v Rakousku kde bylo dost chladno.
Jinak podobnych diskuzi je tady spousta a dle rucicek se nemuzes ridit protoze miminko je ma venku takze muzou byt chladnejsi.
Pokud by diteti byla zima tak by se urcite ozvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
28.1.09 09:19

no já teda oblékám asi hodně,má body s dlouhým rukávem na tom overálek je v pytli a ještě jí přikrývám dekou v ložnici máme kolem 19stupňů asi to přeháním a,le já se právě taky řídím podle ručiček zas na druhou stranu se malá nebudí horkem a je spokojená

jsem ráda za tuto diskuzi ráda si přečtu jak to s oblékáním přeháním :lol:

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.09 09:27

tak ja davam bavlneny overalek, pytel z Tesca a prikryvam jeste perinkou, ale my mame v loznici 16 stupnu :)
rucicky ma taky studeny, ale to podle me neni znamka toho, ze ji je zima, to vadi spis jen me, kdyz kojim a sahne mi na prso :lol: a kojeni ji vzdycky 100% zahreje :)

• Citovat
  • Upravit
891
28.1.09 12:49

Dávám jen body s dlouhým rukávem. Máme 20 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.09 13:46

Jeste dodavam ze mala ma v pokojicku na noc kolem 19,5C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.1.09 14:29

my máme na spaní 18C, při mrazech klesne někdy na 17C, spací pytlíky mám dva - oba bez rukávů - do telejšího (s dutým vláknem - Aesthetic) jen body s dlouhým rukávem, do slabšího (Cherokee oteplenej) spací overálek a ještě přikrývám peřinkou, pokud jsou oba zašpiněný, tak dávám na spaní bodýčko s krátkým, spinkací overálek a teplou peřinku … spí dobře, zapařená nebývá a studený ručičky taky nemývá - asi bude horkokrevná po mně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.1.09 15:29

Ahoj, ja uplne presne jako Muchacha, do Aestheticu jen overal s dlouhym rukavem, do slabsiho (Bebejou, Cherokee) overalek a prikryju bavlnenou perinkou (Tesco, H&M), v pokojicku ma Domca tak 19 stupnu.
Obcas mel studene ruce, ted uz moc ne, ale nikdy se mi v noci nebudil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.1.09 18:35

Ahoj, já už spacáčky nedávám, dětem bylo horko… máme tu kolem 20 C, při vypnutém topení (topíme jen v obýváku, kde přes den děti lezou). Děti mají jen overálky s dlouhým rukávem, pak lehkou fleecovou deku, a když usnou, přikrývám je ještě klasickou peřinkou. Tu jsem začala dávat až asi před třemi týdny, kdy mi přišlo, že fleecka nestačí. Spacáčky jsem dřív používala jen bez rukávků a do nich overálek, na to jen ta fleecová deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.09 14:32

Tak já dávám overalek s dlouhým rukávem a spacák od Spokojeného miminka :) (moje vlastní výroba) http://miminko.kulisy.cz
máme v ložnici asi 21 stupňů, mnohdy je to jediná pořádně vytopená místnost v domě. Je nejmenší, tak topení stačí. Než začlo fungovat topení, tak jsem dávala ještě svetřík nebo kabátek a když byla teplota pod 15, tak i kulicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.2.09 22:25

Máme zateplený spací pytel bez rukávů - ale ač máme v ložnici mnohdy jenom 14°, tak ho moc nepoužívám, malá spí jen v bavlněném overálku přikrytá takovou jakože larisou z mikrovlákna. Když už ji do toho pytle občas dám, tak má klasický bavlněný pyžamko bez ťapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.2.09 22:06

Ještě se vracím k oblékání do spacích pytlů. Jak už jsem se zmínila na začátku diskuse, dávám bodyčko s dlouhým rukávem a overal. Zdá se mi, že by mu pak byla zima na ručičky, hodnotím to podle se, že když mi je zima, tak se přikryju peřinou až ke krku a ti malí chudáčci mají ty ručičky venku. Akorát malý má studené nejen ručičky, ale také za krčkem a dokonce i tvářičku a čelo. Tak teď nevím, zda je mu zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí