Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim vsechny soucasne a nastavajici maminky. Mam dva mesice pred porodem holcicky a shanim ted kocarek. Do oka mi hned padl Espiro Atlantic 2009,ale mam u nej jeden problem,vsude na internetu pisou rozdilne rozmery hluboke korbicky a jsem uz z toho zoufala,nevim jakymu rozmeru mam verit,docetla sem se od delky 73 az po delku 80cm tak vubec nevim. Chci se zeptat nejake z vas,ktera kocarek vlastni jake jsou opravdove rozmery,protoze 73cm mi prijde malo. Predem vsem moc dekuji za odpovedi. ![]()
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticPokud se nikdo jiný neozve přeměřím ti ho, máme ho na prodejně, jo?
Sati píše:
Pokud se nikdo jiný neozve přeměřím ti ho, máme ho na prodejně, jo?
Dobre,budes moc hodna ![]()
Ahoj,Sati,to by jsi byla moc hodna,kdyby si napsala ty miry,taky mam v planu ho tento tyden objednat.
Ahojky děvčata. Sati-jsi hodná že jsi nám to přeměřila.
taky hodlám do něho asi investovat ještě se musím domluvit z přítelem zda povolí nebo né. ![]()
No vypadá docela dobře a dost se prodává. Je to rozhodně jeden z nejokukovanějších kočárků, hlavně kvůli ceně ![]()
Sati-ta cena je dobrá když to tak vezmu za 9500.to jde.
A zatím ti ho nedávaly na reklamaci spět do obchodu.
![]()
Mně se právě na tom líbí že už je i ktomu i autosedačka. ![]()
Musím se připat,kočárek jsem měla oranž.šedá,hluboká korba se mi zdála velká dost,naposledy v něm prcek spal ještě ve 13měs.vešel se,narodil se v květnu,jezdili jsme v korbě do prosince,pak s fusakem nebyla šance,tak přes zimu spal ve sporťáku,ale v dubnu jsme se do něj vrálili,hluboký je bezkonkurenční,krásnej,elegantní
,spor´ták už horší,hranatej,těžkej,pořídila jsem si jinej,ale kdybych měla volit,vyberu ho znovu,stejně si každá mamina věttšinou pořídí ještě golfák.Atlantic cena super,velký koš,ale zdáli se mi hezčí 08-ky a 09-ky,než teď ty nový,už jsou překombinovaný,ale zas je i sedečka,ta dřív nebyla,takže jsem experimentovala,a přidělala si ji po svém.Na bazoši teď paní prodává modrý,09,i s atosedačkou,za 3500,–neváhala bych:)A ještě rada,už bych nekupovala kočárek nový,ale z bazaru,nepoznáte to,děti to absolutně nezničí a cena poloviční
takže kočárkům zdar a Atlanikům zvlášť,nechápu,že jich jezdí tak málo ![]()
Ahoj,
sháním co nejvíce zkušeností s tímto kočárkem. Moc se mi líbí, ale podle rozměrů má dost široký rozchod těch zadních neotočných koleček. Vejde se dobře do dveří, s kočárem na syna jsem musela všude otevírat druhé křídlo dveří. Taky se mi špatně dával do autobusu. Příjde mi i docela těžký s hlubokou korbou. A jak se s ním jezdí v terénu a hlavně ve sněhu, není to problém? Moc děkuji za odpovědi.
Ahoj,tak ja bydlim na horach a ve snehu se mi s nim jezdilo dobre.Ani me neprisel nejak moc tezkej.
Je fakt,ze jedina nevyhoda me prisla prave v te sirce kolecek
musela jsem otevirat u nasich vchodovek i druhe kridlo dveri a v nekterych obchodech mezi ulickama taky neprojel ![]()
Ale jinak byl v pohode,nebyl to zas takovej problem,ta sirka.Byla jsem s nim spokojena.
Ahoj holky chtěla sem se zeptat, kočárek atlantic espiro mám doma. hlubou korbu bych potřebovala vyměnit za sporťák, ale ouha. sem nechápající ženská a vůbec nevim jak mám dno zajistit tak aby ty tyčky zůstaly v rovině
kočárek je z bazaru. nebyl k tomu návod
a když to tam prostě jen položím tak ty tyčky mi spadnou dolů, a to si myslím že je špatně ne?
to pak nemá vůbec tvrdý pod zadek… můžete mi některá pomoci? ![]()
A nemáš ty tyčky uvolněný? Že by se akorát utáhly? Já mám tenhle kočárek doma a tyčky normálně drží ![]()
@dandysek já vůbec nevím jak to má vypadat..
vidíš to mi ani nenapadlo. doufám že se to dá utáhnout normálně šroubovákem a nebo musim do spešl obchodu…