Kožní na Praze 11

563
6.6.05 13:43

Kožní na Praze 11

Ahoj holky,

nemůžete mi, prosím, doporučit dobrého kožního lékaře pro dítě v Praze 11? Nemáte zkušenosti s ordinací v Medico u Litochlebského náměstí?

Díky.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
6.6.05 19:34

Ulriko,
nevím, jestli máme na mysli totéž místo. Je to poblíž a mezi panelákama a takovej jako domeček (myslim i zelenej). Jestli jo, tak jsem tam byla s Bárou jednou a už nikdy víc. Doktorka se na ni ani nepodívala, s odporem mi našla pár letáků, něco napsala (ani nevim co), že prej to pomůže a že se musíme naučit s ekzémem žít, že to nikdy nezmizí a nic se s tim nedá. Ani žádná kontrola nic.
Nakonec jsme šly k Čapkové do Motola - sice dlouhá čekačka, ale vyplatilo se to. Nech si dát reference klidně i na něco jnde, koho si kdo chválí, protože tam ten přístup teda byl běs. Byla tam i kámoška sama se sebou a nic moc taky.
Gabča a Barča, 36týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.6.05 19:50

Ahoj,
my chodime k dr., ketra sidlu hned vedle lekarny Luna (ta nonstop) u metra Háje. Nevim jak se jmenuje, nemusis se tam objednavat, bere hned. Nam pomohla s ekzemem.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.05 12:49

ahojky, jsme taky z 11, ale po špatných zkušenostech jezdíme na Hagibor (dětská klinika u hotelu Don Giovanni). starý pan primář Dr.Šolta ordinuje sice v ambulanci už jen dvakrá týdně, ale je precizní a zkušený. taky objednává, takže čekání minimální J

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.6.05 12:49

ahojky, jsme taky z 11, ale po špatných zkušenostech jezdíme na Hagibor (dětská klinika u hotelu Don Giovanni). starý pan primář Dr.Šolta ordinuje sice v ambulanci už jen dvakrá týdně, ale je precizní a zkušený. taky objednává, takže čekání minimální J

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.6.05 12:50

ahojky, jsme taky z 11, ale po špatných zkušenostech jezdíme na Hagibor (dětská klinika u hotelu Don Giovanni). starý pan primář Dr.Šolta ordinuje sice v ambulanci už jen dvakrá týdně, ale je precizní a zkušený. taky objednává, takže čekání minimální. J

• Citovat
  • Upravit
Ili
1486
8.6.05 09:27

Ahoj, jsem taky z Jižňáku, po všech zkušenostech s kožními z Prahy 11 chodím sama na Karlák. Jinam už nikdy. Ta lékařka vedle lékárny Luna na Hájích se jmenuje tuším že Steinmarová, nebo tak nějak, sice se nemusíš objednávat, ale jsou tam ohromné fronty - i když s mimi tě pustí dopředu :) Ovšem přístup - jak na běžícím páse: ukaž, co to máš, no to nebude tak hrozný, to se zhojí, tak běž :( Druhý kožní je u toho Litochlebáku v tom domečku, trošku lepší, ale opravdu doporučuji jít někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.6.05 09:38

Ahoj holky,

díky za odpovědi. My taky právě chodíme na Háje vedle lékárny Luna, ale nejsem tam spokojená. Přístup paní doktorky je trochu zvláštní a běh ordinace taky. Člověk přijde, čekárna třeba prázdná, deset minut se nic neděje, jen se hromadí pacienti, když se odvážím zaklepat, tak je sestra nevrlá, a po další době, kdy se opět nic neděje a žádný pacient nevychází, nás pozve dál. A pak je to jak na běžícím páse, sotva jdem dovnitř, u sestry už čeká další pacient a rychle rychle, nic to není… A když jsem tam byla se synem poprvé (v pěti týdnech), tak mi paní doktorka sdělila, že mastička, co nám předepisuje na exém je drahá, a že ji hradí pojišťovna jen do šestli let… Podle způsobu, jak to řekla, to vypadalo, že by nám měla těch šest let vydržet ta jedna :D .

No nic, tak se tedy radši poohlídnu někde jinde.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.05 18:06

Ahojky holky, já nedám dopustit na kožní Sanatorium Achillea. Je to v Čimicích na P8. Já tam jezdím až z Kladna a jsou výborný. Internetové stránky jsou http://www.sanatoriumachillea.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure