Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, nechci diskutovat, jestli je lepsi vysilacka nebo chuvicka. Rozhodli jsme se pro vysilacku. Nemate nekdo typ, jakou znacku, kde a za kolik? Diky.
Ahoj, mám obchod, kde vysílačky taky prodávám. Levnější jsou např. značka SENCOR, funkce se jmenuje VOX, takže na to je důležité koukat, protože ne všechny typy jí mají. Sada 2 kusů vysílaček stojí od 1000,– Kč do 1500,– - levnější typy. Pak jsou samozřejmě i dražší, ale to není nutné.
Fungují na 3km ve volném prostranství a z kopce na kopec je vyzkoušeno dokonce i 50km, což na funkci chůviček není teď důležité, ale na další využití se hodí.
Mají 8 kanálů, takže se tak snadno nestane jako na obyč chůvičkách, že bys slyšela cizí mimi.
Jarka a Třešnička 15tt
Ahoj ,
my koupili chůvičky, které jsou zároveň i vysílačky od firmy Philips asi za 4500,– Kč.
Papa
Evula
Ahojky,
my koupili vysílačky v Makru a jsou to Binatone MR 600.Stály tuším okolo 1500kč.Za rok provozu jsem s nima maximálně spokojená.Mají i dobíjecí jednotku a chůvička se tam navolí přes VOX.Ta naše má asi 38 kanámů/říká manžel/ a ještě+ se dají navolit podkanály.Nestalo se mi,že bych slyšela plakat nějaké cizí miminko,asi bych teda byla v šoku.Bezvadný byly,když jsem je dávala do kočárku,malá spávala jako maličká hodně pod oknem a slyšela jsem každé pípnutí,když se něco dělo.Využíváme je stále,např.když někam chceme si vyrazit,ochotně hlídá babička.Dále ji manžel hodně využil na lyžích v Rakousku,kde se takhle dorozumívali.Když jdou s Niki ven,dorozumíváme se taky přes ně/jestli spí,co dělájí,jestli už jdou domů atd./
Má dosah 3km,ale samo,že něco seberou zdi i kopce.
Jsme s vysílačkama moc spokojeni a můžem doporučit.Tak dobře vyberte a at skvěle slouží.
Ahoj Naďa a Niki
Ahoj holky a nemuze se stat, ze kdyz je to zapojene na ten vox, ze mimco uslysi lidi, co si povidaj na tom kanalu. Nemela by ta vysilacka mit i spec fci. Jasne, ze vox, ale treba i neco, co se primo jmenuje chuvicka deti?
Alčo,tak to Ti nevím,nám se nic podobného nestalo a i naši známý mají jiný typ vysílaček a taky s tím nemají zkušenost,To jsme jí měli na dovolený.Tím Voxem se ta vysílačka přepíná na chůvičku,o jiné fuknci nevím.Manžel teď není doma,ale zítra to zjistím a dám vědět.
Hezký večer a ahoj Naďa
Ahoj Nikoleto,
jo, kdyz pritel je zrovna v Marku. Jdu se rychle poditat na net a zjistit neco o tech znackach, co volal, ze maji. Kazdopadne Binatone 600 maji. Stoji pry 2100. No chtela jsem co nejvic usetrit, ale zase, kdyz rikas, ze jsou dobre.
Ahojky,
my jsme měli chůůvičky Phillips, ale dvakrát jsme je reklamovali, protože malý brečel a vysílačka zůstávala němá.. Nakonec jsme koupili na doporučení vysílačky od Cobry, model MT 725-2 microTalk a nemůžeme si je vynachválit.. Mají dosah až 5 km, a když malý spí, slyším i jak šustí peřinou, prostě skoro vše, mají spoustu kanálů a podkanálů a myslím že je skvěle využijime i na horách kam máme v plánu jet.. |Ted nás čeká dovolená u moře, takže ho taky budeme moci nechat s klidným srdcem nechat spát a být třeba u bazénu sami.. Cena za celý set, byla 2 700,– ale jsou v tom i náhradní baterie a stolní nabíječka…
Andrea a Jáchym 7 měs.
Alčo,
tak můj chytrý manžel říkal,že je to možné/pokud by někdo byl na stejném kanálu jako Vy/,ale tak málo pravděpodobné,je tam opravdu spousta kanálů a podkanálů/38 krát 8/.Nám se to nestalo a fakt je využíváme denně a vím ještě v okolí,že je tu lidi taky mají. Jsme mco spokojeni a nemám co bych jim vytkla.
Naďa
Ahoj holky!
http://shop3000.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
tady maji tu zminovanou COBRU..TAKE CELY SET ZA 2.288.
Jsem za tuto diskusi nesmirne rada..mame Philips chuvicku jednosmernou,ale velikym problemem pri dovolenych je dosah 200 m:((kdyz se prictou zdi..je to nanic.A taky nam casto blbe.
Pred nedavnem jsem prave kvuli dovolene chtela koupit vysilacky s baby monitorem(taky jeden model Cobra) a v elektru me odradil prodavac,ze je to nanic a ze nemam pocitat s tim,ze budou take fungovat jako klasicke chuvicky(prestoze to pisou).Tak jsem nekoupila nic a na dovolene mi to opravdu chybelo..mit vysilacku..muzeme k mori a mimi muze zustat v pokoji a v klidu spat.
takze jsem rada,ze opravdu jako chuvicky funguji!
Shirin
Ahoj Shirin, koukali jsme na stranky lidi, co radiostanicim rozumeji a prave cobru rozhodne doporucovali a snad jeste intek. Cobra ma fakt nejen vox ale i spec. fci s hlidanim a myslim, ze jsem ji nikde levneji se vsim nevidela. My jsme nakonec v Makru neporidili, tak az prijde pritel dom, ukazu mu tenhle odkaz.