Vysilacka s funkci chuvicek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7584
23.8.05 14:18

Vysilacka s funkci chuvicek?

Ahoj holky, nechci diskutovat, jestli je lepsi vysilacka nebo chuvicka. Rozhodli jsme se pro vysilacku. Nemate nekdo typ, jakou znacku, kde a za kolik? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
23.8.05 15:32

Ahoj, mám obchod, kde vysílačky taky prodávám. Levnější jsou např. značka SENCOR, funkce se jmenuje VOX, takže na to je důležité koukat, protože ne všechny typy jí mají. Sada 2 kusů vysílaček stojí od 1000,– Kč do 1500,– - levnější typy. Pak jsou samozřejmě i dražší, ale to není nutné.
Fungují na 3km ve volném prostranství a z kopce na kopec je vyzkoušeno dokonce i 50km, což na funkci chůviček není teď důležité, ale na další využití se hodí.
Mají 8 kanálů, takže se tak snadno nestane jako na obyč chůvičkách, že bys slyšela cizí mimi.

Jarka a Třešnička 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.05 17:31

Ahoj ,

my koupili chůvičky, které jsou zároveň i vysílačky od firmy Philips asi za 4500,– Kč.

Papa

Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.05 18:13

Ahojky,

my koupili vysílačky v Makru a jsou to Binatone MR 600.Stály tuším okolo 1500kč.Za rok provozu jsem s nima maximálně spokojená.Mají i dobíjecí jednotku a chůvička se tam navolí přes VOX.Ta naše má asi 38 kanámů/říká manžel/ a ještě+ se dají navolit podkanály.Nestalo se mi,že bych slyšela plakat nějaké cizí miminko,asi bych teda byla v šoku.Bezvadný byly,když jsem je dávala do kočárku,malá spávala jako maličká hodně pod oknem a slyšela jsem každé pípnutí,když se něco dělo.Využíváme je stále,např.když někam chceme si vyrazit,ochotně hlídá babička.Dále ji manžel hodně využil na lyžích v Rakousku,kde se takhle dorozumívali.Když jdou s Niki ven,dorozumíváme se taky přes ně/jestli spí,co dělájí,jestli už jdou domů atd./
Má dosah 3km,ale samo,že něco seberou zdi i kopce.
Jsme s vysílačkama moc spokojeni a můžem doporučit.Tak dobře vyberte a at skvěle slouží.
Ahoj Naďa a Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.8.05 20:21

Ahoj holky a nemuze se stat, ze kdyz je to zapojene na ten vox, ze mimco uslysi lidi, co si povidaj na tom kanalu. Nemela by ta vysilacka mit i spec fci. Jasne, ze vox, ale treba i neco, co se primo jmenuje chuvicka deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.05 20:42

Alčo,tak to Ti nevím,nám se nic podobného nestalo a i naši známý mají jiný typ vysílaček a taky s tím nemají zkušenost,To jsme jí měli na dovolený.Tím Voxem se ta vysílačka přepíná na chůvičku,o jiné fuknci nevím.Manžel teď není doma,ale zítra to zjistím a dám vědět.
Hezký večer a ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.8.05 20:58

Ahoj Nikoleto,
jo, kdyz pritel je zrovna v Marku. Jdu se rychle poditat na net a zjistit neco o tech znackach, co volal, ze maji. Kazdopadne Binatone 600 maji. Stoji pry 2100. No chtela jsem co nejvic usetrit, ale zase, kdyz rikas, ze jsou dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.8.05 23:46

Vysílačky

Ahojky,

my jsme měli chůůvičky Phillips, ale dvakrát jsme je reklamovali, protože malý brečel a vysílačka zůstávala němá.. Nakonec jsme koupili na doporučení vysílačky od Cobry, model MT 725-2 microTalk a nemůžeme si je vynachválit.. Mají dosah až 5 km, a když malý spí, slyším i jak šustí peřinou, prostě skoro vše, mají spoustu kanálů a podkanálů a myslím že je skvěle využijime i na horách kam máme v plánu jet.. |Ted nás čeká dovolená u moře, takže ho taky budeme moci nechat s klidným srdcem nechat spát a být třeba u bazénu sami.. Cena za celý set, byla 2 700,– ale jsou v tom i náhradní baterie a stolní nabíječka…

Andrea a Jáchym 7 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.05 07:13

Alčo,
tak můj chytrý manžel říkal,že je to možné/pokud by někdo byl na stejném kanálu jako Vy/,ale tak málo pravděpodobné,je tam opravdu spousta kanálů a podkanálů/38 krát 8/.Nám se to nestalo a fakt je využíváme denně a vím ještě v okolí,že je tu lidi taky mají. Jsme mco spokojeni a nemám co bych jim vytkla.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.8.05 07:39

Ahoj holky!

http://shop3000.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

tady maji tu zminovanou COBRU..TAKE CELY SET ZA 2.288.

Jsem za tuto diskusi nesmirne rada..mame Philips chuvicku jednosmernou,ale velikym problemem pri dovolenych je dosah 200 m:((kdyz se prictou zdi..je to nanic.A taky nam casto blbe.
Pred nedavnem jsem prave kvuli dovolene chtela koupit vysilacky s baby monitorem(taky jeden model Cobra) a v elektru me odradil prodavac,ze je to nanic a ze nemam pocitat s tim,ze budou take fungovat jako klasicke chuvicky(prestoze to pisou).Tak jsem nekoupila nic a na dovolene mi to opravdu chybelo..mit vysilacku..muzeme k mori a mimi muze zustat v pokoji a v klidu spat.

takze jsem rada,ze opravdu jako chuvicky funguji!

Shirin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.05 10:01

Ahoj Shirin, koukali jsme na stranky lidi, co radiostanicim rozumeji a prave cobru rozhodne doporucovali a snad jeste intek. Cobra ma fakt nejen vox ale i spec. fci s hlidanim a myslim, ze jsem ji nikde levneji se vsim nevidela. My jsme nakonec v Makru neporidili, tak az prijde pritel dom, ukazu mu tenhle odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí