Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o vaše zkušenosti s kočárkem Knorr Nizza nebo DorJan Cross Country. Díky
Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?
Přidejte zkušenost s Dorjan Cross CountryAhoj Vendulo,máme kočárek Knorr Nizza:o) nevím,co by tě přesně zajímalo,nicméně myslím,že ho můžu doporučit…Používáme už ho 19měsíců a nenašla jsem na něm nic,co by mi vadilo:o)…Jedině snad,že taška na mimi je dost malá,ale to je stejně problém téměř všech kočárků…takže jsme to potom řešili tak (malá se narodila v červenci,takže na léto super,ale v zimě cca ve 4,5-5měs. už jí taška nestačila…nakonec jsem dokoupila tašku na mimi od Deltimu(cca 1000,–Kč) ,něco mezi fusakem a taškou na mimi a sehnala jsem ji uplně ze stejného materiálu i stejnou barvu jako máme kočár a s tim vystačila až do jara a kdyby nebyla tak aktivní a vydržela letos ve fusaku,tak ho mohla klidně dál používat…
Jinak jsme opravdu moc spokojeni.Pokud se chces zeptat na neco konkretniho,ráda ti odpovím:o)
Jo ještě bych ráda pozvedla jednu super zkušenost a to se servisem-měli jsme autonehodu a v kufru v autě se nám nárazem zničila konstrukce kočárku…dali jsme ho do autorizovaného servisu (Depemo ,asi znáš stránky www.depemo.cz) v pátek odpoledne a hned v pondělí mi volali,že si pro něj můžeme přijet…tak to mi přišlo taky super!
Papa Terez
Kočárek je pro mou sestru, nemá přístup k netu. Já bohužel ještě nepotřebuji. Mimi se jí má narodit na začátku října, tak bude asi velikost tašky tak akorát, že?
Prosím tě a co znamená brzda zadních kol? Jakože je vepředu i vzadu?
A rukojeť se dá přehazovat, že?
Ahoj Vendulo,
my máme Dorjan a jsems ním spokojená. Ten druhý kočárek neznám, takže nemůžu porovnat. Mrkni sem, tam je diskuze o Dorjanu:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Papa
Danča
Ahoj Vendulo,
rukojeť se dá přehazovat a výškově nastavit a zadní brzda znamená,že pokud rukojeť přehodíš,můžeš taky brzdit:o)prostě brzda je vepředu i vzadu:o),což některé kočárky nemají…
Terez.
Ahoj, máme Knorr a taky mohu doporučit, jsem s ním spokojená, i když vyndáš mimi z tašky, je bezva, že leží ve fusaku, který je k tomu a neleží na kšírách. Kamarádka má I ´Coo a docela ten problém řeší (stál cca 20 tis.)Jinak oceňuji přehazovací rukojeť, taky omyvatelný materiál na kočárku. Takže já jsem pro Knorr Nizza. Petra a Adélka 7m.
Ahojky, děvčata. Též jsme si v té obrovské záplavě kočárků vyhlídli Knorr Nizza. Výběr kočárku má u nás na starosti muž a je dost náročný a říkal, že musí mít kočár nafukovací kola. Zajímalo by mne, jak ten Knorr péruje…budeme s ním jezdit hlavně v přírodě a po nerovných terénech. Miminko čekáme v půlce června a ta vnitřní taška nám přišla sympatická. Chtěli bychom si ho ale koupit v Rakousku, protože jsme porovnávali ceny a v Rakousku se dá koupit i za 6.500,– ale nevím jak potom ze servisem, to je na zvážení. Kočárek budu potřebovat na další děti, chtěli bychom nejméně tři
Akorát nevím, kde si ten Knorr osahat, viděli jsme ho zatím jen na netu. Mějte se krásně.
Já jsem Knorr Nizza našla jen tady http://www.kocarek-net.com/
Ahoj,
tak já mám taky Knorr Nizza Air a při výběru jsem zvažovala kromě jiných i DorJan, ale našla jsem, že už nemají nafukovací kola, jako ty dříve vyráběné a pak jsem někde četla na diskuzi, že s kolečkama jsou problémy, ale už nevím jaké.
Pak jsem hledala + a - Knorr vs. Hoco Big Foot a vyšel Knorr, protože má jiný potah, má pod korbičkou síťku a nemá velké zipy na potahu, jinak jsou snad úplně stejné. Malá se narodila 23. září a zatím jezdíme ve vložné tašce s beránkovým fusakem ještě po manželovi (určitě víš jaký) a vejde se, zatím. No a na jaro už zase nebude potřeba fusak, tak si myslím, že se ještě také vejdem.
Jinak fusak z přiložené vyteplené podložky a připnutím horního poklopu nepoužívám a také se mi nelíbí nánožník ke sporťáku. Mám modro béžový kočárek a kryt na tašce je také modro béžový, ale nánožník je jen béžový a vypadá to jako pěst na oko, takže chci koupit od Emitexu modrý, mám od nich tašku na rukojeť a není skoro ani poznat, že k tomu nepatří.
Jinak péruje dobře, můžu porovnat se starší verzí Knorru u kamarádky a to je „beton“.
Moc mi vyhovuje přehazovací rukojeť a brzdy na obou stranách a držadlo na ruce (nevím jak to nazvat), že to nemá udělané rýhy na prsty, takže můžu mít ruce kde chci a netlačí to a také asi víc hřeje než umělá hmota.
celkově jsem spokojená, akorát by mohl být lehčí a taška větší, ale jak někdo psal, je to problém většiny kočárků
Ahoj holky,taky bych řekla,že péruje dobře:o) my s ním jezdíme převážně v terénu a super.
Jinak na netu jsou na www.depemo.cz a v této prodejně se dají i „osahat“-je to přímo dovozce a mají tam i servis.Je to v Praze-Radotíně.Tedy Lochkově…
A co se týče ceny,nás stál tenkrát kolem 11 000,– to už jsou 2 roky.Nevím přesně,kolik stojí teď,ale hodně levně je nabízeli v AAA bazar kočárků…tak se zkuste zeptat tam.Když jsem ho kupovala já,tam ho potom ten samý měli kolem 8 000,–:o( www.bazarkocarku.cz
Terez.
Holky, kdo máte DorJan Cross Country - dá se sundávat potah na vyprání?
MMCH včera jsem se na něho byla dívat v Daře, měli úplně nový model (prý nějaké další vyychytávky) a jsem z něho unešená.
tak my máme taky Knorr Nizza. Malej se narodil 18.2. takže zatím se s ním zžíváme, ale jsme celkem spokojený. Taky se mi moc nelíbí ten nánožník - my máme modročervený kočár a ten nánožník je jen červený. Jinak je super ta přehazovací rukojeť a taky, že jde trochu ohnout (ta rukojeť) - jinak bychom se do výtahu nevešli. V porovnání s dalšíma kočárkama je taky trochu užší - teda boudička - konstrukce je asi stejně široká. My do té vnitřní tašky máme fleecovou rychlozavinku a malý má fleecový overal a myslím, že je mu teplo dost. Otázka je jak dlouho se tam bude vejít.
Grizley
Ahoj,
máme DorJan Cross Country a vůbec nejsem spokojená. Nedoporučuji ho. Máme problém s kolečky, brzdou, podložkou pro nohy. Na pohled je moc hezký, ale učinnost nic moc.
Potah sundat jde. Už jsem ho prala.
Martina
Mavo, můžeš prosím rozvést problém s kolečky, brzdou a podložkou na nohy? A co vám řekli na reklamaci?