ČSSZ, kam jít na Praze 3?

88
20.2.12 14:45

ČSSZ

Ahojky, prosím o radu … Byla jsem na pracáku kvůli rodičovskému příspěvku, tam jsem dostala dvě lejstra na vyplnění, že si mám dojít na ČSSZ a kam přesně, že mi řeknou v mé práci … Neřekli … Takže teď vůbec nevím, kam jít. Jsem z Prahy 3. Předem mooooc děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
20.2.12 15:02

Zajdi na příslušnou ČSSZ kam spadá dle sídla firmy tvůj zaměstnavatel. Divím se, že ti to v práci neřekli. Případně pokud si zavoláš na infolinku, měli by ti to taky říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.2.12 15:04

Myslím, že teď už všichni pražští spadají pod jednu čssz a to na tu hlavní…Je to ulice Trojská v Kobylisích, kousíček od metra…Když jsem řešila ppm , tak jsem byla odkázaná právě tam, i když práce spadá pod jinou čssz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.2.12 15:05

Mě to taky překvapilo, že to nevěděli, možná jsem se ptala špatného člověka, ale říkala jsem si, kdo jiný by to měl vědět, než účtárna … no nic :-) Jo, díky za typ. Zkusím to nejdřív obvolat, ať s prckem nenachodíme stovky kilometrů :-) (tedy ne, že by mi to zrovna uškodilo :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.2.12 15:07
barhule píše:
Myslím, že teď už všichni pražští spadají pod jednu čssz a to na tu hlavní…Je to ulice Trojská v Kobylisích, kousíček od metra…Když jsem řešila ppm , tak jsem byla odkázaná právě tam, i když práce spadá pod jinou čssz…

Ale jo, tuhle ulici zmiňovala i ta úřednice na tom pracáku … Tak díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.2.12 15:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.2.12 15:29

A proč tě tam posílali?Já mám třeba ČSSZ v Brně,nějakých 100km a nikdo nechce abych tam jela.Já teď přecházím z rodičáku na mateřskou,tak pojedu na sociálku v místě bydleiště ukončit RP kvůli nástupu na mateřskou.A ČSSZ která ti vyplácí mateřskou by to měl oznámit zaměstnavatel ne?Aspoň tak je to u nás. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.2.12 19:43
kacudka píše:
A proč tě tam posílali?Já mám třeba ČSSZ v Brně,nějakých 100km a nikdo nechce abych tam jela.Já teď přecházím z rodičáku na mateřskou,tak pojedu na sociálku v místě bydleiště ukončit RP kvůli nástupu na mateřskou.A ČSSZ která ti vyplácí mateřskou by to měl oznámit zaměstnavatel ne?Aspoň tak je to u nás. :nevim:

No, tak to se mě ptej … Já se v tom novým systému nějak vůbec nevyznám a nejhorší na tom je, že úplně stejnej pocit jsem měla i z tý slečny na pracáku … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat