Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky chci se zeptat jak jdou na tom vase ratolesti se spankem. Ten nas poklad prospal celou noc
od 20.45 do 8.rana. Me prsa sice malem odpadla ale hned si dal svych 5+5 minut a byl spokojeny
. Co me vsak zarazilo bylo dalsi kojeni. Snedl 3+3minuty a zade vytuhl!!a to pred 10…
Vim ze bych asi mela byt rada ale nejak me to znervoznuje
. Jsem blazen nebo ma nekdo taky takovy zazrak maly
![]()
Ahojky, tak muj 4 mesicni plne kojeny spinka cca od 20 do 3 do rana, pak spi do 7, ale mezitim se 2× budi na kojeni. A nekdy ma dny, kdy taky prospi skoro cele dny
Je to i tim pocasim, je skarede, tma, vem si u dospelych, my jsme taky ted z toho pocasi porad unaveni a jenom bychom lezeli
Neresila bych to, sleduj kolik spise spi vseobecne pres den a pokud by byl opravdu nekolik dni po sobe spavejsi, tak bych se zeptala dr, ale myslim ze to je uplne normalni ![]()
Moje malá se napapa večer, usíná kolem 9-10 a vstavame s manželem v 5. Pak nakojim a ještě si zdrimneme, ale pak začíná rodeo, přes den nespí vůbec. Jo a jsou jí 3,5 měsíce, ale je to tak tak od šestinedělí
@Adra01 buď ráda.. v tomto věku prospal celou noc - tuším že tak od 6. týdne.. to se pak bohužel na téměř rok a půl změnilo..
užívej si to, může být hůř..
Devcata ted jste me trosku uklidnily
. V pondeli mame 4.mes. kontrolu tak se zeptam. Kazdopadne od tech 10 jeste porad chrni
.. uz dalsi 2hodiny. Vic me to znervoznuje nez uspokojuje ale je to asi zvyk
. Snad mi pak nebude blaznit az do vecere
![]()
Nas ma cerstve 4 mesice a teda taky mel jeste nedavno obdobi, kdy spal jako ten tvuj. Napred jsem byla nesva jako ty, pak jsem byla rada, ze se vyspim. Nakonec to ale vyustilo akorat tak v laktacni krizi
. Kdyz jsem v noci nekojila, tak MM vyrazne ubylo a ja pak musela naopak zacit mimco 2× za noc budit na jidlo, aby se to zase upravilo. No a ted jsem paradoxne vdecna, ze uz se zase budi v noci sam
![]()
@Adra01 Moc se neraduj, kluk měl okolo 4. měsíce tak 2-3 týdny, kdy spal celou noc, pak se vzbudil občas, a po půl roce se začal budit zase 1-2× za noc a po 8. měsíci i 4×.
Holka spala poprvé celou noc asi v měsíci, pak asi měsíc spala 20:00-5:00, a pak se zase začala budit tak 2× za noc, po 8. měsíci mi některé dny vstávala klidně co hodinu. ![]()
Takže nechval dne před večerem. ![]()