Jak spi vas plne kojeny 4.mesicni kojenec

5
12.11.16 11:10

Jak spi vas plne kojeny 4.mesicni kojenec

Ahoj maminky chci se zeptat jak jdou na tom vase ratolesti se spankem. Ten nas poklad prospal celou noc :lol: od 20.45 do 8.rana. Me prsa sice malem odpadla ale hned si dal svych 5+5 minut a byl spokojeny :potlesk:. Co me vsak zarazilo bylo dalsi kojeni. Snedl 3+3minuty a zade vytuhl!!a to pred 10…
Vim ze bych asi mela byt rada ale nejak me to znervoznuje :think:. Jsem blazen nebo ma nekdo taky takovy zazrak maly :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
12.11.16 11:27

Ahojky, tak muj 4 mesicni plne kojeny spinka cca od 20 do 3 do rana, pak spi do 7, ale mezitim se 2× budi na kojeni. A nekdy ma dny, kdy taky prospi skoro cele dny ;) Je to i tim pocasim, je skarede, tma, vem si u dospelych, my jsme taky ted z toho pocasi porad unaveni a jenom bychom lezeli :mrgreen: Neresila bych to, sleduj kolik spise spi vseobecne pres den a pokud by byl opravdu nekolik dni po sobe spavejsi, tak bych se zeptala dr, ale myslim ze to je uplne normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
12.11.16 11:29

Moje malá se napapa večer, usíná kolem 9-10 a vstavame s manželem v 5. Pak nakojim a ještě si zdrimneme, ale pak začíná rodeo, přes den nespí vůbec. Jo a jsou jí 3,5 měsíce, ale je to tak tak od šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.16 11:38

@Adra01 buď ráda.. v tomto věku prospal celou noc - tuším že tak od 6. týdne.. to se pak bohužel na téměř rok a půl změnilo.. :mrgreen: užívej si to, může být hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.16 12:01

Devcata ted jste me trosku uklidnily :P. V pondeli mame 4.mes. kontrolu tak se zeptam. Kazdopadne od tech 10 jeste porad chrni :zed:.. uz dalsi 2hodiny. Vic me to znervoznuje nez uspokojuje ale je to asi zvyk :dance:. Snad mi pak nebude blaznit az do vecere :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.11.16 12:59

Nas ma cerstve 4 mesice a teda taky mel jeste nedavno obdobi, kdy spal jako ten tvuj. Napred jsem byla nesva jako ty, pak jsem byla rada, ze se vyspim. Nakonec to ale vyustilo akorat tak v laktacni krizi :cert:. Kdyz jsem v noci nekojila, tak MM vyrazne ubylo a ja pak musela naopak zacit mimco 2× za noc budit na jidlo, aby se to zase upravilo. No a ted jsem paradoxne vdecna, ze uz se zase budi v noci sam :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.16 13:04

@Adra01 Moc se neraduj, kluk měl okolo 4. měsíce tak 2-3 týdny, kdy spal celou noc, pak se vzbudil občas, a po půl roce se začal budit zase 1-2× za noc a po 8. měsíci i 4×.

Holka spala poprvé celou noc asi v měsíci, pak asi měsíc spala 20:00-5:00, a pak se zase začala budit tak 2× za noc, po 8. měsíci mi některé dny vstávala klidně co hodinu. :lol:

Takže nechval dne před večerem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky