Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si budu zadat o americke obcanstvi, protoze me uz nebavi neustale platit za obnovovani zelene karty
takze budu mit dvoji obcanstvi. A ono nejde ani tak o to, jestli ten stat umoznuje dvoji obcanstvi, ale jestli ti CR dovoli mit dvoji obcanstvi nebo po ziskani noveho to ceske neztracis automaticky.
No když se to tak vezme tak přijít o české občanství není žádná velká životní ztráta ![]()
Jana.
O ceske obcanstvi se uz podle noveho obcanskeho zakoniku nepřichází, kdyz člověk prijme jine.
Kazdy stat ma jine podminky, nekdo to lze koupit (Kypr), jinde je potreba tam x let zit anebo x let zit a vzit si obcana toho statu.
@JorckCherry píše:
Trojí občanství JO ŽE BY JEDNO občanství z duvodu neplacení dani v danovem raji?
To bylo asi na mě, mám trojí občanství protože jsem ze smíšené rodiny a jeden z rodičů byl občanem země která je daňovým rájem, takže ano podnikám a v této zemi a je to z důvodu výhodných daňových podmínek a všeobecně vhodného prostředí pro podnikání. Nikdo Vám jako podnikateli nehází klacky pod nohy.
Jana.
Mám trojí občanství, jaké státy tady psát nechci. Nestálo mě to nic, jsem ze smíšené rodin. Jeden ze států jehož jsem občanem je daňový ráj, takže super. Jsem anonymní, protože moc lidí co má tři pasy tady u nás není. Pokud vím tak většině států vícero občanství nevadí. Kterou zemi myslíš konkrétně?
Jana.