Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdyby byly tablety který může těhotná tak by mi je dala ale žádně nejsou vhodné. To jsem nevěděla že vláknina je dobrá ne astma
stejně si myslím že to může být dědiční ![]()
@benickova62 no musí se tomu vyhnout. V nasi rodině na to trpím jen ja
Tak to snad dědičné nebude
Naše miminka musí být zdravá
![]()
Tak dobrou a pa zítra ![]()
Ahoj holky, jak vam je? Já sotva se ráno probudím, tak se mi točí hlava a je mi špatne. Včera jsem strávila nad záchodem davenim. Kdybych se alespoň vyzvracela tak by mi bylo líp
By me zajímalo, který blbec řekl, že těhotenství je nejkrásnější obdobi ženy ![]()
@Meggynka to je mi líto že je ti tak zle. Ale aspoň víš že tam mimi furt je. Me není vůbec nic. Dokonce mě dneska přestaly bolet i prsa, tak si říkám jestli to není celý ztracený
Taky teda nechápu, jak to může být nejkrásnější období ![]()
@Kaara Bud v klidu, me před tim taky nic nebylo, měni se to ze dne na den. Já si připadala, že nejsem těhotna a ted na to vzpomínám
Uzivej si, že je ti dobře. Me ty nevolnosti začali na začátku devátého týdne. Takže relativne pozde. Většinou začínají od 6.
@Meggynka dekuju moc za uklidnění
Dneska jsem se fakt lekla, takže mi spadl kámen ze srdce. Nevím jak se dočkám další kontroly ![]()
@Kaara Kdy jdeš na další? Nektere ženy prozivaji těhotenství bez potíží, tak jsem si myslela že mezi ne taky budu patřit
Prsa me bolely tak týden po vynechání menstruace, pak už ne.
@Meggynka Ahoj
Ja jsem zatím v pohodě, občas mě poboliva podbrisek, včera jsem měla 2× nejakou křeč, tak jsem se docela lekla…A jinak zatím jen únava. Ale každé ráno se budim a čekám, jestli přijde něco jako ![]()
Ahoj mě také nic nebylo až ted od středy zvracím
někdo to má dřív někdo později a někdo vůbec
tak se neboj ![]()
Zdravím Vás holky, už několik týdnů k Vám koukám a říkám napsat nenapsat. Dvě // jsem objevil asi kolem 6.6.Poslední MS byla 10.5. U dr jsem byla 3.6 a byla jsem prý 6+2 ale podle Ms jsem měla být 7+5. takže menší ale už i
bylo. na další kontrolo jdu v pátek 17.6.Nevím asi pro průkazku já měla totiž malé pochybnosti zda si to nechat. čekáme totiž třetí a bála jsem se reakce rodičů a nakonec moje mamka když jsem ji to s pláčem řekla, že nevím co dělat, tak mi řekla že nikdy mě na potrat neposlala a že už to tušila. Tak to víme já manžel a moji rodičové a ani děti zatím nechci aby to věděli. Mě nic není krom bolení prsou a občas píchne v podbříšku. Mohu se k Vám holky přidat?
a proč by jsi se nemohla přidat to je snad jasné né???
to je dobře že sis to nechala
@MiNaVa ahoj, vitej mezi námi
Taky jsem ráda ze sis malé nechala. Vždyť třetí dítě není nic špatného
Nebo čeho si se bála? Jak staré máš dětičky? A máš holčičky nebo kloučky?
@Cherrylee Přeji ti aby nevolnost nebo zvracení nepřišlo. Je to fakt neprijemny ![]()