// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.7.15 22:10

Kdyby byly tablety který může těhotná tak by mi je dala ale žádně nejsou vhodné. To jsem nevěděla že vláknina je dobrá ne astma :think: stejně si myslím že to může být dědiční :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 22:12

Snad budeme mít štěstí a naše miminko se tomu vyhnou viď? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 22:13

Tak dobrou noc zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
10.7.15 22:48

@benickova62 no musí se tomu vyhnout. V nasi rodině na to trpím jen ja :cert: Tak to snad dědičné nebude :think: Naše miminka musí být zdravá :hug: :hug: :andel:
Tak dobrou a pa zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 08:10

Ahoj holky, jak vam je? Já sotva se ráno probudím, tak se mi točí hlava a je mi špatne. Včera jsem strávila nad záchodem davenim. Kdybych se alespoň vyzvracela tak by mi bylo líp :-( By me zajímalo, který blbec řekl, že těhotenství je nejkrásnější obdobi ženy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 08:43

@Meggynka to je mi líto že je ti tak zle. Ale aspoň víš že tam mimi furt je. Me není vůbec nic. Dokonce mě dneska přestaly bolet i prsa, tak si říkám jestli to není celý ztracený :? Taky teda nechápu, jak to může být nejkrásnější období :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 09:20

@Kaara Bud v klidu, me před tim taky nic nebylo, měni se to ze dne na den. Já si připadala, že nejsem těhotna a ted na to vzpomínám :D Uzivej si, že je ti dobře. Me ty nevolnosti začali na začátku devátého týdne. Takže relativne pozde. Většinou začínají od 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 09:23

@Meggynka dekuju moc za uklidnění :hug: Dneska jsem se fakt lekla, takže mi spadl kámen ze srdce. Nevím jak se dočkám další kontroly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 09:26

@Kaara Kdy jdeš na další? Nektere ženy prozivaji těhotenství bez potíží, tak jsem si myslela že mezi ne taky budu patřit :-D Prsa me bolely tak týden po vynechání menstruace, pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
12.7.15 10:01

@Meggynka Ahoj :) Ja jsem zatím v pohodě, občas mě poboliva podbrisek, včera jsem měla 2× nejakou křeč, tak jsem se docela lekla…A jinak zatím jen únava. Ale každé ráno se budim a čekám, jestli přijde něco jako :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 10:19

Ahoj mě také nic nebylo až ted od středy zvracím :poblion: někdo to má dřív někdo později a někdo vůbec :kytka: tak se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.7.15 10:22

Zdravím Vás holky, už několik týdnů k Vám koukám a říkám napsat nenapsat. Dvě // jsem objevil asi kolem 6.6.Poslední MS byla 10.5. U dr jsem byla 3.6 a byla jsem prý 6+2 ale podle Ms jsem měla být 7+5. takže menší ale už i :srdce: bylo. na další kontrolo jdu v pátek 17.6.Nevím asi pro průkazku já měla totiž malé pochybnosti zda si to nechat. čekáme totiž třetí a bála jsem se reakce rodičů a nakonec moje mamka když jsem ji to s pláčem řekla, že nevím co dělat, tak mi řekla že nikdy mě na potrat neposlala a že už to tušila. Tak to víme já manžel a moji rodičové a ani děti zatím nechci aby to věděli. Mě nic není krom bolení prsou a občas píchne v podbříšku. Mohu se k Vám holky přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 10:52

:hug: a proč by jsi se nemohla přidat to je snad jasné né??? :kytka: to je dobře že sis to nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 11:19

@MiNaVa ahoj, vitej mezi námi :kytka: Taky jsem ráda ze sis malé nechala. Vždyť třetí dítě není nic špatného :hug: Nebo čeho si se bála? Jak staré máš dětičky? A máš holčičky nebo kloučky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 11:57

@Cherrylee Přeji ti aby nevolnost nebo zvracení nepřišlo. Je to fakt neprijemny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí