// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
6.7.15 20:26

@P.B.P Ne nezvracim, jen se najednou na me navali nevolno, ale zvracet se mi nechce. Je mi jen špatne. Zvracet nechci, nesnáším to :-D Za chvilku jedu zase na noční. Je to hrozny, celou noc bych porad jen něco jedla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 20:55

@P.B.P ty to bereš hodně sportovně :mrgreen: No co oni ti hlavu neutrhnou :mrgreen:
Já furt váhám co bych chtěla jestli holčičku nebo kloučka. I nad jménama bádám, nechci aby mělo mimčo svátek hned kolem narozenin. A všechna jména co jsem měla připravená jsou samozřejmě únor nebo březen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
7.7.15 11:51

@Meggynka Mam to podobne vecer me chytaji zranice :mrgreen:

@Kaara Tak co no, plakat nad tim nebudu :mrgreen: Aj kdyby utrhli… tak se toho moc nezmeni… tak i tak mam sklerozu jestli s hlavou nebo bez ni to uz je fuk.. :mrgreen: Tak aspon by se to oslavilo naraz a nemusis chystat oslavu dvakrat :P :mrgreen: Ja v tom mam jasno Ja chci dva roky Anetku kalendar nekalendar :mrgreen: zitra jdeme na ultrazvuk tak snad bude :srdce: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.7.15 12:09

Ahoj holky, tak to mám potvrzené… začínající tehu :) Na dalsi kontrolu jdu cca za 14dni…Tak snad už bude :srdce: a nový človíček, jak mi rekl doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.7.15 12:55

@Meggynka ahojky no mela jsem 3× zamlceny potrat. Ted uz to vyjde verim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
7.7.15 13:07

@pulsianek To me mrzi, to by se nemělo stávat :-( Zamlkleho potratu se strasne bojim, ale snažím se na to nemyslet. Strasne moc ti držím palce, aby vše bylo v pořádku a ty sis za 9 měsíců pochovala Vaše miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
7.7.15 13:14

@Kaara @P.B.P Tak to my chceme Patrika, takže prcek bude mit svátek taky hned po narozeninách :-) Ale my to neresime jedině tohle jméno pro kluka se nám libi. Holky držím vam na zítra palce ať je u doktora vsvše v pořádku :hug: V kolik jdete? Jinak v noci v práci a ráno když jsem vystupovala z autobusu se mi strasne zvedal žaludek, že jsem myslela, že budu :poblion: Tak snad te nebudu za chvilku následovat a nebudu vyhledávat kýbl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
7.7.15 13:15

@Cherrylee Moc gratuluji a držím palce, ať je vse jak ma :hug: V kolikatem jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.7.15 13:22

@Meggynka Zítra bych měla začínat 6.tt,takže jsem na začátku :) A děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.7.15 16:31

Ahojky maminky, tak já bohužel o miminko přišla (zamlklý potrat)v neděli jsem špinila a v pondělí jelikož byl svátek tak jsem jela do špitálu a bohužel v děloze už jen plodové vejce bez známek plodu. Takže dnes revize :,( strašně mě to trápí :,( Přítel je od pátku pracovně v Německu a o to je to těžší :,( Všem vám přeju štastné těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
7.7.15 16:36

@Lady Vju To me strasne mrzí :-( Drz se :hug: Tohle by se nemělo stávat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.7.15 16:52

@Meggynka Nemělo ale bohužel stáva :,( i když jsem myslela že mi se to vyhne když předchozí 2 těhu byli v poho, ale příroda asi ví co dělá…dr říkal že se tohle většinou stává když má plod nějakou vrozenou genetickou vadu tak to tělo vypudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
7.7.15 16:57

@Lady Vju l když vím, že te to moc trápí, tak si rikam, že je lepší když se to stane na začátku, než později. To musí byt hrozny na psychiku. Alespoň už máš doma deti a mas se ke komu pritulit. Moje doktorka říkala, že nejčastěji dochází k potratu do 8 týdne pak se to snižuje. Samozrejme člověk nemá jistotu, dokud mimco není na světe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.7.15 17:01

@P.B.P tak to je paráda, budu držet palce at Anetka vyjde :hug: A krasne to vychází se svátkem 17.5. Uplne ideální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.7.15 17:06

@Lady Vju to je mi mi líto :,( Úplně mám husí kůži :hug: Je dobře že máš doma uz dětičky, i kdyz to na veci nic nemění. Určitě to vyjde příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí