Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaara To už bude moje třetí kontrola. Strasne to leti. Na první byl vacek, na druhe srdicko a ted když bude vše v pořádku, tak dostanu tehu prukazku. Někdo špiní první trimestr žádný stres hlavně ![]()
@P.B.P aha, to musí byt blbi v zimě. Ja mam alergii snad na všechno, kromě potravin a léků. Takže nejhorší je pro mě červen červenec. Snad bude srpen uz lepší. Astma záchvaty uz moc nemivam, protože dost funguje ten singulair, musí to být asi pěkný dryjak
Doktorka po me taky vždycky chce vedet kolik léků doma ještě mám a tuhle me prokoukla protože viděla kolik mi predepsala Avesca a ze kdybych ho dýchala jak mam tak mi mel dojit před 1/2 rokem
Na netu jsem vycetla ze antihistaminika v tehu nevadí, pro mimi je lepší trochu leku než alergická reakce. Prijde mi to logicky
Tak to bude v pořádku ![]()
A porodu v únoru se neboj, doktoři musí byt zvykli takové věci řešit. Hlavně že to budou vědět předem ![]()
@Meggynka aha, uz třetí kontrola
To je paráda. Ja sem fakt začátečník. Ani nevím kdy má být vidět vaček a kdy
Budu to muset všechno načíst
A na kdy ti dali termín?
@Meggynka ne,bude to Anetka
ctu ze pujdes na 3 kontrolu tak drzim palecky at je vse ok
jsem myslela ze uz prukazku mas jak potvrdila srdicko..
@Kaara papiry jsem nenasla…
taky dobry, vidim ze na to kasles podobne jako ja
mam pocit ze je to stejny, leky neleky behat nehodlam neb mam stejne spatne obe kolena
takze co, ten papir mi ale neda spat…
ale ze kdyz uz tam jedu na tu stranu ze bych se tam aspon stavila pozdravit doktorku rict jak poctive beru prasecky a naschledanou ![]()
@Kaara Termín porodu mi řekne az na tyhle kontrole. Jdu tam příští středu. Na posledním ultrazvuku mi řekla, že jsem o týden pozadu tak uvidím jak to bude ted. Srdicko většinou je ke konci 6 týdne, ale kazda to má jinak.
@P.B.P Děkuji
Urcite to bude holcicka, když máš hlavu v kýblu
Moje jedna kamarádka taky mela holčičku když zvracela a další dvou se narodili kluci. Já bych chtěla kluka, ale v závěru je mi to jedno ![]()
@P.B.P Ne prukazku ještě nemám. Dávají az v 10 týdnů a nektere doktorky az třeba ve 12 tydnu. Myslím si že dávatji v 6 týdnu je brzo.
@P.B.P to víš na papíry kašli
A zaskoč za ni znova at ti to vypíše. Me taky nekde říkali, ze až budu tehu, tak at přijdu, jenže kde? Na štítné žláze? Buchvi ![]()
@Meggynka tak budu držet palce ať ti to dobře dopadne. Ja půjdu ve středu asi, půjdu poprvé, to budou nervy ![]()
@Meggynka moje kamarádka u prvního nevracela a má kloučka a u druhého
snad každé 2hodiny, a má holčičku. A ted kamarádka taky
a holčička. Tak je to jistý ![]()
@Kaara Já si myslím, že na pohlaví to nemá vliv. Koukala jsem na net a spoustu holek kterým bylo špatne tak mají kluka a naopak. Spis je to tim ze kazda snažíme těhotenství jinak. Ale přeji Vam holky ať se Vam narodí co si přejete a hlavně ať jsou mimca zdrava toje to nnejdůležitější ![]()
@Kaara Tak držím palce ať prohlídka dopadne v pořádku a urcite napiš jak si dopadla ![]()
Holky ať už to vedro skonci strasne se mi motá hlava a i mi dnes je trochu nevolno ![]()
@Meggynka ja chci holku a budem spolu varit a pect dobroty
budu ji ucit curat a pak ji budu ucit pocitat plodne dny
budu mit vnucky a vnuky a pak muzu spokojene zaklepat backorama
i
? ze bys mela taky holku ![]()
@Kaara Jo zajdu tam ve stredu jak pojedu na gyneko… pujdu se pochlubit ze nemam poradek v papirech ze jednou stratim ve meste i dite
a ze cekam az se udusim protoze nejsem schopna prijet pro leky
ta bude mit radooooost
![]()