// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
6.7.15 05:08

@Kaara To už bude moje třetí kontrola. Strasne to leti. Na první byl vacek, na druhe srdicko a ted když bude vše v pořádku, tak dostanu tehu prukazku. Někdo špiní první trimestr žádný stres hlavně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 07:18

@P.B.P aha, to musí byt blbi v zimě. Ja mam alergii snad na všechno, kromě potravin a léků. Takže nejhorší je pro mě červen červenec. Snad bude srpen uz lepší. Astma záchvaty uz moc nemivam, protože dost funguje ten singulair, musí to být asi pěkný dryjak :mrgreen: Doktorka po me taky vždycky chce vedet kolik léků doma ještě mám a tuhle me prokoukla protože viděla kolik mi predepsala Avesca a ze kdybych ho dýchala jak mam tak mi mel dojit před 1/2 rokem :mrgreen: Na netu jsem vycetla ze antihistaminika v tehu nevadí, pro mimi je lepší trochu leku než alergická reakce. Prijde mi to logicky :think: Tak to bude v pořádku :mrgreen:
A porodu v únoru se neboj, doktoři musí byt zvykli takové věci řešit. Hlavně že to budou vědět předem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 07:20

@Meggynka aha, uz třetí kontrola :lol: To je paráda. Ja sem fakt začátečník. Ani nevím kdy má být vidět vaček a kdy :srdce: Budu to muset všechno načíst :mrgreen: A na kdy ti dali termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.7.15 11:03

@Meggynka ne,bude to Anetka :mrgreen: ctu ze pujdes na 3 kontrolu tak drzim palecky at je vse ok :hug: jsem myslela ze uz prukazku mas jak potvrdila srdicko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.7.15 11:08

@Kaara papiry jsem nenasla… :-D taky dobry, vidim ze na to kasles podobne jako ja :-D mam pocit ze je to stejny, leky neleky behat nehodlam neb mam stejne spatne obe kolena :mrgreen: takze co, ten papir mi ale neda spat… :mrgreen: ale ze kdyz uz tam jedu na tu stranu ze bych se tam aspon stavila pozdravit doktorku rict jak poctive beru prasecky a naschledanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 15:11

@Kaara Termín porodu mi řekne az na tyhle kontrole. Jdu tam příští středu. Na posledním ultrazvuku mi řekla, že jsem o týden pozadu tak uvidím jak to bude ted. Srdicko většinou je ke konci 6 týdne, ale kazda to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 15:16

@P.B.P Děkuji :hug: Urcite to bude holcicka, když máš hlavu v kýblu :-D Moje jedna kamarádka taky mela holčičku když zvracela a další dvou se narodili kluci. Já bych chtěla kluka, ale v závěru je mi to jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 15:20

@P.B.P Ne prukazku ještě nemám. Dávají az v 10 týdnů a nektere doktorky az třeba ve 12 tydnu. Myslím si že dávatji v 6 týdnu je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 16:46

@P.B.P to víš na papíry kašli :mrgreen: A zaskoč za ni znova at ti to vypíše. Me taky nekde říkali, ze až budu tehu, tak at přijdu, jenže kde? Na štítné žláze? Buchvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 16:48

@Meggynka tak budu držet palce ať ti to dobře dopadne. Ja půjdu ve středu asi, půjdu poprvé, to budou nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.7.15 16:51

@Meggynka moje kamarádka u prvního nevracela a má kloučka a u druhého :poblion: snad každé 2hodiny, a má holčičku. A ted kamarádka taky :poblion: a holčička. Tak je to jistý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 17:47

@Kaara Já si myslím, že na pohlaví to nemá vliv. Koukala jsem na net a spoustu holek kterým bylo špatne tak mají kluka a naopak. Spis je to tim ze kazda snažíme těhotenství jinak. Ale přeji Vam holky ať se Vam narodí co si přejete a hlavně ať jsou mimca zdrava toje to nnejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 17:49

@Kaara Tak držím palce ať prohlídka dopadne v pořádku a urcite napiš jak si dopadla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.7.15 17:51

Holky ať už to vedro skonci strasne se mi motá hlava a i mi dnes je trochu nevolno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.7.15 19:58

@Meggynka ja chci holku a budem spolu varit a pect dobroty :mrgreen: :mrgreen: budu ji ucit curat a pak ji budu ucit pocitat plodne dny :mrgreen: budu mit vnucky a vnuky a pak muzu spokojene zaklepat backorama :mrgreen: i :poblion:? ze bys mela taky holku :mrgreen:

@Kaara Jo zajdu tam ve stredu jak pojedu na gyneko… pujdu se pochlubit ze nemam poradek v papirech ze jednou stratim ve meste i dite :mrgreen: a ze cekam az se udusim protoze nejsem schopna prijet pro leky :mrgreen: ta bude mit radooooost :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí