// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
3.7.15 18:59

@Kaara Koupat se můžeš uplne s přehledem. Dělej vše na co se cítíš ;-) Jak dlouho jste se snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 19:18

@Meggynka Snažili jsme se přes rok a půl. Přišlo mi to jako věčnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 19:21

@Meggynka s tím bazénem, taky si říkám, že ostatní v cca 3tt ani třeba ještě neví že jsou těhotné a nic se nestane… Tak to asi risknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 19:24

@Kaara Ja byla v aqaparku a uz jsem byla tehotna jen jsem to nevedela… a bylo to fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 19:24

@Kaara My 14 měsíců, taky se mi to zdálo dlouho. V tomhle vedru je ideální se naložit do bazénu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 19:26

@Meggynka Ja to teda vubec nechapu 6+5 je 7 tt? no a jaktoze kdyz to pocitam normalne bez kalkulacky tak mi vychazi dnes 7+7… 6+5 to bylo podle mojich vypoctu v den kdy dr. videla jen gestacni vacek no ted si mi nasadila brouka do hlavy :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 19:27

@P.B.P @Meggynka díky mockrát, to jsem potřebovala slyšet pro klid duše :) Na internetu čtu jen samý hrůzy o sinicích a infekcích :) Tak zítra hurá do bazénu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 19:29

@Meggynka 14 měsíců je taky dost. Já kdyz to počítám tak my 17 měsíců. Už jsem ztrácela naději. A v čem byl problém? Nebo jste to neřešili a je hotovo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 19:38

@Kaara taky jsem to cetla :mrgreen: ale nic mi nebylo paradne jsem se osvezila v dobach horka a jeste jsem se vztekala za volantem a taky dobry :mrgreen: a byl to moc vydarenej vylet uzij si to.. nejakou infekci muzes chytit i tak ja nez jsem vedela o // tak jsem mela zanet mocaku a brala atb. a taky dobry aj pivko a kofolu jsem mela no nepocitala jsem z nicim a nijak jsem se neomezovala a jsem mezi vama :mrgreen:.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 19:42

@P.B.P v kolikátém týdnu už jsi? A kdy jsi to zjistila? JJ, máš pravdu, chytit můžu kde co, a jak se znám tak v bazénu ani tak dlouho nevydržím :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 20:24

@P.B.P Ano 6tt + 5 je 7 týden. No počítá se to od posledního dne menstruace. Tak když si to zadáš na internetu tak co ti tam vychází. Budeš urcite pozadu. Protoze kdyby si byla 6tt + 5 na ultrazvuku by už muselo byt vidět mimco a možná srdicko. Já byla podle ultrazvuku 6tt + 6 a bylo mimi i se srdickem. Doktoři většinou počítají ze ideál je cyklus 28 dni a ovulaci mas uprostřed cyklu, ale ja ji většinou mela dyl, tak proto jsem pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 20:31

@Kaara Problém byl asi ve me, že jsem se na to moc upnula. Oba jsme v pořádku. Poslední měsíc jsem se na to vykašlala a vůbec si nehlidala ovulaci a smirila se s tim, že budeme muset na podzim na IUI a ejhle další měsíc menstruace nedorazila. Tak jsem si 3 den po vynechání dělala test a koukám na něj a nic nevylejza. Tak jdu po minute uklízet do kuchyně s tim ze jsem hloupa ze jsem si myslela, že jsem těhotna a když jsem se po chvíli vrátila, tak tam byly dvě čárky. Musela jsem mit ovu později, proto ta čárka byla slaba a pomaleji vylezala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 20:34

@Kaara Já bych se nekoupala v rybníku, ale bazén bych neresila. Zítra se tam jdu na zahradu taky naložit. Ale z toho vedra mi je špatne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 20:39

Vsude to chce prvni den posledni MS… takze 7+1, 7+2… to uz je 8tt? su s teho jelen :nevim: :mrgreen: noja nevim kdy byla ovu ja na to nikdy neprisla pak jsem si dokonce myslela ze zadnou ani nemam kdyz to neslo vzdycky jsem to zkousela na zacatku uprostred i na konci a ono nic pak to prislo a nevim ani kdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam podezdreni ze to bylo jednoho krasneho vecera kdy jsem sla s mojim na pivo ve velkem vystrihu… :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ze bych byla taky pozadu? no a ten gestacni vacek jde vitet teda kdy v kolikatem cca muzu byt? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 20:46

@Meggynka a ze ono se to pocita na tydny aby to rychlej utikalo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí