Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaara Koupat se můžeš uplne s přehledem. Dělej vše na co se cítíš
Jak dlouho jste se snažili?
@Meggynka Snažili jsme se přes rok a půl. Přišlo mi to jako věčnost ![]()
@Meggynka s tím bazénem, taky si říkám, že ostatní v cca 3tt ani třeba ještě neví že jsou těhotné a nic se nestane… Tak to asi risknu ![]()
@Kaara Ja byla v aqaparku a uz jsem byla tehotna jen jsem to nevedela… a bylo to fakt super ![]()
@Kaara My 14 měsíců, taky se mi to zdálo dlouho. V tomhle vedru je ideální se naložit do bazénu ![]()
@Meggynka Ja to teda vubec nechapu 6+5 je 7 tt? no a jaktoze kdyz to pocitam normalne bez kalkulacky tak mi vychazi dnes 7+7… 6+5 to bylo podle mojich vypoctu v den kdy dr. videla jen gestacni vacek no ted si mi nasadila brouka do hlavy
![]()
@P.B.P @Meggynka díky mockrát, to jsem potřebovala slyšet pro klid duše
Na internetu čtu jen samý hrůzy o sinicích a infekcích
Tak zítra hurá do bazénu ![]()
@Meggynka 14 měsíců je taky dost. Já kdyz to počítám tak my 17 měsíců. Už jsem ztrácela naději. A v čem byl problém? Nebo jste to neřešili a je hotovo? ![]()
@Kaara taky jsem to cetla
ale nic mi nebylo paradne jsem se osvezila v dobach horka a jeste jsem se vztekala za volantem a taky dobry
a byl to moc vydarenej vylet uzij si to.. nejakou infekci muzes chytit i tak ja nez jsem vedela o // tak jsem mela zanet mocaku a brala atb. a taky dobry aj pivko a kofolu jsem mela no nepocitala jsem z nicim a nijak jsem se neomezovala a jsem mezi vama
.. ![]()
@P.B.P v kolikátém týdnu už jsi? A kdy jsi to zjistila? JJ, máš pravdu, chytit můžu kde co, a jak se znám tak v bazénu ani tak dlouho nevydržím
![]()
@P.B.P Ano 6tt + 5 je 7 týden. No počítá se to od posledního dne menstruace. Tak když si to zadáš na internetu tak co ti tam vychází. Budeš urcite pozadu. Protoze kdyby si byla 6tt + 5 na ultrazvuku by už muselo byt vidět mimco a možná srdicko. Já byla podle ultrazvuku 6tt + 6 a bylo mimi i se srdickem. Doktoři většinou počítají ze ideál je cyklus 28 dni a ovulaci mas uprostřed cyklu, ale ja ji většinou mela dyl, tak proto jsem pozadu.
@Kaara Problém byl asi ve me, že jsem se na to moc upnula. Oba jsme v pořádku. Poslední měsíc jsem se na to vykašlala a vůbec si nehlidala ovulaci a smirila se s tim, že budeme muset na podzim na IUI a ejhle další měsíc menstruace nedorazila. Tak jsem si 3 den po vynechání dělala test a koukám na něj a nic nevylejza. Tak jdu po minute uklízet do kuchyně s tim ze jsem hloupa ze jsem si myslela, že jsem těhotna a když jsem se po chvíli vrátila, tak tam byly dvě čárky. Musela jsem mit ovu později, proto ta čárka byla slaba a pomaleji vylezala.
@Kaara Já bych se nekoupala v rybníku, ale bazén bych neresila. Zítra se tam jdu na zahradu taky naložit. Ale z toho vedra mi je špatne ![]()
Vsude to chce prvni den posledni MS… takze 7+1, 7+2… to uz je 8tt? su s teho jelen
noja nevim kdy byla ovu ja na to nikdy neprisla pak jsem si dokonce myslela ze zadnou ani nemam kdyz to neslo vzdycky jsem to zkousela na zacatku uprostred i na konci a ono nic pak to prislo a nevim ani kdy
mam podezdreni ze to bylo jednoho krasneho vecera kdy jsem sla s mojim na pivo ve velkem vystrihu…
tak ze bych byla taky pozadu? no a ten gestacni vacek jde vitet teda kdy v kolikatem cca muzu byt?
![]()
@Meggynka a ze ono se to pocita na tydny aby to rychlej utikalo?
![]()