Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meggynka ja mam dobrou doktorku akorat by ty neschopenky na sebe museli navazovat jinak by mi to stejne k nicemu nebylo oni strasne s tema zamestancama vydrbavaji takze preskocit z hedne hned na druhou nebod sem sice nic nepodepisovala ale myslim si ze uz maji na me pekne nabrousene zuby
@Lady Vju To me mrzi, ale uplne sama nebudes mas deti. To se mi to pise ze, ja bych byla taky na prasky… ![]()
@Meggynka A vis co me pekne ser…? Ze i kdyz jsem chodila o berlich a na nohu jsem uz temer nemohla tak jsem neposlechla doktora a neschopenku jsem si nevzala nebod jsem si rikala ze tam nejsem tak dlouho tak at nedostanu padaka… jenze pak jsem musela uz na operaci a po operaci jsem se dozvedela ze kdybych si nohu setrila nerozdrtila bych si cely meniskus a nemuseli by mi ho vzit takze ja jsem vlastne prisla o meniskus diky tomu ze jsem nechtela prijit o praci o kterou ted stejne prijdu
takze nemam vlastne ani meniskus ani praci
tak jsem mohla mit aspon v cajku koleno ![]()
Tak muž mi dnes ráno na půl roku odcestoval do Německa
brečím jako želva už od 5hod rána a nejde to zastavit
asi i těhu hormony. Vím že to dělá pro nás aby jsme se měli lépe ale to smutno je hrozné
Miluju ho strašně moc a vím že i on mně…snad si časem zvyknu.
@Lady Vju Ja ted chlapa taky doma nemam, taky je mi smutno ale myslim na miminko, hladim brisko a povidam si s nim
bude to tezky, ale on se vrati a zas bude dobre, to zvladnes nestresuj se ![]()
@P.B.P Mela si se na tu praci vykaslat dávno. Prednejsi je zdravi. Udelala bych to, ze az mi skonci jedna neschopenka, necham si hned napsat další a netrapila bych se tim. At se třeba v praci po… ![]()
@Meggynka sak to tak asi udelam…Normalne jedu cca 70 km na kontrolu (na ultrazvuk ) ve stredu… v den kdy bude nejvetsi pečák
no me trefi po ceste…
to tam prijedu jako skvarek s malym skvareckem
a na ty moje motaky to bude uplna slast
kdybych byvala byla neztlostla, mohli usetrit za drevo potrebne na rakev
![]()
@P.B.P Ty vedra jsou hrozny. Me bylo blbe v praci. Ty jedes na ultrazvuk na potvrzeni srdíčka?
@Meggynka to jo, je to sileny… jojojo ve stredu na
snad bude vse v poradku ![]()
@P.B.P Urcite bude miminku tlouct
Kolikaty týden si podle menstruace?
@Meggynka ja presne nevim jak se to pocita
ale posledni MS jsem mela 17.5 ale podle kalkulacky je to 6+5 tudiz sedmý týden ale minule videla jen gestacni vacek ![]()
Ahoj holky, já objevila // přesně 29.6.
nevíte jak je to s koupáním v bazénu? V tomhle vedru nechci být jen doma, a bez bazénu asi nevydržím. Nemáte někdo zkušenost? ![]()
@P.B.P Já bych mela podle poslední menstruace zítra začínat 10 tt ale podle ultrazvuku začínám 9 tt. Tak uvidím na dalším jak to bude vycházet. Neboj můžeš mit taky mladší tehu, ja na první kontrole mela taky jen vacek ![]()
@Meggynka na miminko jsem dlouho čekala, ještě jsem nebyla u doktora, tak se bojím nějaké infekce abych mu neublížila
Ale je pravda, že těhotenství není nemoc ![]()