// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
2.7.15 23:50

@Meggynka ja mam dobrou doktorku akorat by ty neschopenky na sebe museli navazovat jinak by mi to stejne k nicemu nebylo oni strasne s tema zamestancama vydrbavaji takze preskocit z hedne hned na druhou nebod sem sice nic nepodepisovala ale myslim si ze uz maji na me pekne nabrousene zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.7.15 23:57

@Lady Vju To me mrzi, ale uplne sama nebudes mas deti. To se mi to pise ze, ja bych byla taky na prasky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 00:04

@Meggynka A vis co me pekne ser…? Ze i kdyz jsem chodila o berlich a na nohu jsem uz temer nemohla tak jsem neposlechla doktora a neschopenku jsem si nevzala nebod jsem si rikala ze tam nejsem tak dlouho tak at nedostanu padaka… jenze pak jsem musela uz na operaci a po operaci jsem se dozvedela ze kdybych si nohu setrila nerozdrtila bych si cely meniskus a nemuseli by mi ho vzit takze ja jsem vlastne prisla o meniskus diky tomu ze jsem nechtela prijit o praci o kterou ted stejne prijdu :mrgreen: takze nemam vlastne ani meniskus ani praci :-D tak jsem mohla mit aspon v cajku koleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.7.15 13:24

Tak muž mi dnes ráno na půl roku odcestoval do Německa :,( :,( brečím jako želva už od 5hod rána a nejde to zastavit :,( :,( asi i těhu hormony. Vím že to dělá pro nás aby jsme se měli lépe ale to smutno je hrozné :,( :,( Miluju ho strašně moc a vím že i on mně…snad si časem zvyknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 14:45

@Lady Vju Ja ted chlapa taky doma nemam, taky je mi smutno ale myslim na miminko, hladim brisko a povidam si s nim :mrgreen: bude to tezky, ale on se vrati a zas bude dobre, to zvladnes nestresuj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 14:59

@P.B.P Mela si se na tu praci vykaslat dávno. Prednejsi je zdravi. Udelala bych to, ze az mi skonci jedna neschopenka, necham si hned napsat další a netrapila bych se tim. At se třeba v praci po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 15:15

@Meggynka sak to tak asi udelam…Normalne jedu cca 70 km na kontrolu (na ultrazvuk ) ve stredu… v den kdy bude nejvetsi pečák :zed: :zed: :zed:no me trefi po ceste… :mrgreen: to tam prijedu jako skvarek s malym skvareckem :mrgreen: a na ty moje motaky to bude uplna slast :P kdybych byvala byla neztlostla, mohli usetrit za drevo potrebne na rakev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 15:27

@P.B.P Ty vedra jsou hrozny. Me bylo blbe v praci. Ty jedes na ultrazvuk na potvrzeni srdíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 15:45

@Meggynka to jo, je to sileny… jojojo ve stredu na :srdce: snad bude vse v poradku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 17:53

@P.B.P Urcite bude miminku tlouct ;-) Kolikaty týden si podle menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 18:41

@Meggynka ja presne nevim jak se to pocita :mrgreen: ale posledni MS jsem mela 17.5 ale podle kalkulacky je to 6+5 tudiz sedmý týden ale minule videla jen gestacni vacek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 18:46

Ahoj holky, já objevila // přesně 29.6. :dance: nevíte jak je to s koupáním v bazénu? V tomhle vedru nechci být jen doma, a bez bazénu asi nevydržím. Nemáte někdo zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 18:48

@P.B.P Já bych mela podle poslední menstruace zítra začínat 10 tt ale podle ultrazvuku začínám 9 tt. Tak uvidím na dalším jak to bude vycházet. Neboj můžeš mit taky mladší tehu, ja na první kontrole mela taky jen vacek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 18:49

@Kaara Proc by si se nemohla koupat v bazénu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.15 18:55

@Meggynka na miminko jsem dlouho čekala, ještě jsem nebyla u doktora, tak se bojím nějaké infekce abych mu neublížila :nevim: Ale je pravda, že těhotenství není nemoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí