Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@johanule Nekomu v tehotenstvi padaji vlasy a lamou se nehty. Je to normalni. Mimco ti bere spoustu latek.
Ahojky holky, přidávám se k Vám dnes ráno jsem našla pěkné // čárky na těhotenském testu, snažily jsme se 8 měsíců a je to naše druhé dítě po 15 letech
@martina234 moc gratuluju, já to měla dnes dostat a dělala jsem si už ve ČT. test a byly tam taky // ![]()
@Meggynka 6 smysl?
tak ja si ty nevolnosti asi vybiram i za tebe
u mě zácpa ted ustoupila ale s tím motanim hlavy jak pises to zacina být víc a víc horší mota se mi v leze, ve stoje i v sede uz mam i strach nekam jit i kdyz treba varim tak se vzdy jen tak tak chytnu linky
Zatím mi alespon na cestovani (vetsi vzdalenost) pomahaji gravi pop lizatka. A jelikoz me uz ted bolí zada strasnym zpusobem nevim co budu delat treba v 8 mesici
to asi lehnu a vztanu az porodim
no snad te aspon ta zacpa taky brzo prejde ( i kdyz ona stejne zase prijde ) a ta hlava to nevim, jestli prijdes na to co na to zabere urcite mi to rekni ![]()
@P.B.P Na hlavu hodně pit. Když piju min tak ji cítím. No možná jsem teprve před obdobim, kdy to teprve začne. Pacddnes jsem nemohla celou noc spat, bylo mi nevolno, ne na zvzvracení, nevím, jak to popsat
Nektere holky pisou, že jim začalo byt zle třeba ve 12 tydnu. Tak snad nebudu ten případ ![]()
Zdravím holky tak jsem byla u mudr a jsem 5 tt a velké jsme jak máme byt.. 1.6. jdu na UZ možná už bude vidět i srdíčko
snad vše dopade jak má
![]()
Jinak se cítím super nic mi není akorát trošku větší prsa ale bolest žádná nemám snad žádnej těhu příznak když nebudu počítat to že jsem to nedostala
u předchozích těhu mi bylo velmi špatně prsa strašná bolest a nikdy to nedopadlo a ted mi nic není tak snad je to znamení…hlavně jsme měli jít na IVF v červnu a ono to přišlo samo jak blesk z čistého nebe
![]()
@pulsianek Gratuluji, urcite bude vše v pořádku
Já jsem se taky smirila s tim ze budeme muset jít v září na IUI a taky jsem otěhotněla v měsíci, kdy už jsem se na to vykašlala. Je to opravdu o psychice. Ty si prodělala potrat? ![]()
@Meggynka piju piju ale nic stejně pořád jak když slezeš z kolotoče… a s tím že to přijde když to člověk už nečeká máte pravdu ![]()
@P.B.P Dřív jsem tomu nevěřila, ale ted zpetne, jsem na to otehotěhotnět byla fakt upnuta. Ted jen doufám, aby bylo vše v pořádku.
Ahojky všem moc děkuji ke gratulaci.
včera jsem byla na gyndě, byl tam gestační váček jsem v 5týdnu,8.7.ve středu du na ultrazvuk snad bude vše v pořádku a bude vidět srdíčko
@Meggynka Je fakt ze vzdy kdyz jsem hledada duchy a carky tak nic a kdyz jsem si rekla ze jen pro jistotu test udelam ze s toho stejne nic nebude a byla jsem smirena s bilym testem tak tam vykoukly //
Taky doufám že bude vše v pořádku tech 9 dní do kontroly je nekonecnych. Vzdycky jsem tam tak nerada chodila a ted se tam nemuzu dockat
![]()
@martina234 Tak to jdem na
ve stejny den
tak drzim palecky at to dobre dopadne i vam ![]()
Ahoj dámy. Dnes ráno jsem také na testu objevila dvě jasné //.. Zítra jsem objednaná na gynekologii. Trochu mě znepokojily slabé bolesti podbřišku, které jsem tedy původně přisuzovala začínající menstruaci. Ta ovšem stále nepřicházela. Odpoledne se ale dostavilo slabé špinění. Tak jsem jak na trní. ![]()
@Rayda Ahojky, mě ze začátku taky bolelo břicho jako když má přijít menstruace. Trvalo to cca přes týden. Špinění jsem neměla. Někdo ho prý má. Nesmí ho ale doprovázet vetší bolesti břicha. Ty si to dnes měla dostat?