Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@macik19 Kolikaty si týden? Držím palce ať tam srdicko je. Večer si dame info ![]()
@Meggynka Dnes ukončuju 7. týden, takže 6+6
Prostě to dopadne jak má ![]()
Ahoj holky přečetla jsem si všechny vaše diskuse a moc gratuluju. Jinak mám dostat v sobotu MS a dnes jsem si ráno dělala test a jsou tam dvě čárky. Tak se k vám taky přidávám…
@Meggynka píše:
@johanule Ja právě nemam vylozene chuť na nic, jen na nivu, ale tu těhotný nesmějí takže mám smůluNestras, ja chci mit male břicho
Rika se ze když je chuť na sladke, je to holčička. Jinak ja se bala, abych neměla v břiše dvě, ale zatím je tam jeden vacek.
promin, že se ozvu ke komentáři…ale moje kamarádka má též v červnu // a zaujala mě věta NIVU těhotný nesmí
![]()
kdo ti to řekl??? je mi 36l mám 16ti letou dceru a 10ti měsíčního chlapečka. Kyž jsme s ním byla loni těhotná ptala jsm ese gyndařky jestli můžu:kávu, Nivu, Romadůr, kofolu atd…a bylo mi odpovězeno…milá těhulko a kolik toho hodláte sníst a nebo vypít??? řekla jsme, že jen chléb s nivou a konec…a ona mi na to řekla, že pokud toho nesním x kilo tak se absolutně nic nestane!!! takže milé těhulky papkejte to co máte rády a neomezujte se jste těhotné a štastné…držím palečky at vše dobře dopadne každý z vás
![]()
@Liskynka Ahoj, co lékař to jiný názor. Každopádně ja chodim taky ke kapacitě a tyto věci v těhotenství jist nebudu. Niva muže obsahovat stejne jako syrove maso bakterie, ktere muzou ublížit ve vývoji miminka. Řeklo mi to dost lidi. Ať si každý ji co chce, ale ja bych to do sebe narvala. Dřív byla jina doba ![]()
@Meggynka My máme 5 mm a buší nám taky srdíčko.
Fotku říkala, že mi pošle na email, ale asi zapomněla :/ Říkala, že jsme o týden mladší než podle MS, takže 6+0
Na další kontrolu jdu až 8.7.
@macik19 My jsme taky později 6tt +6
Gratuluji
Ja jdu 15. 7 na ruzny odběry a tam už bych mela dostat termín porodu a prukazku.
Ahojky tak se snad k vám taky přidám
jsem v 5+5 tt a dnes u mě konečne objevil váček 5mm v pondělí nic neviděl i přesto že jsem měla 2260 z toho jsem byla úplně vykolejená jdu zase 3.7. na UZ to už by měl vidět žloutkový váček
tak snad bude už všecno OK moc si miminko přejeme
@Meggynka To je dobrý
Teď mi psala doktorka, že to pomotala, že tam 8.7. není, takže mám přijít 15.7. taky na odběry a pro průkazku. ![]()