Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem cca 5 tt + 3. Ted jsem cca 7 tt + 4. Děkuji, urcite nám to dopadne dobře a dočkáme se za pár měsíců vytouženého miminka. Obrázek nemam. Chtěla bych ho ve čtvrtek. Předtím tam fakt byla jen pidi tečka
Máš taky tak večer nafoukle břicho? Taky trpím zácpou. Doktorka říkala, že do 8 týdne je to nejrizikovější.
@Anonymní píše:
@Meggynka tak to gratuluju a v kolikatem tt si ze srdicko zatim neslo videt? ja co jsem pocitala tak by to mohlo dnes byt tak 5+2. Ja vim ze to neovlivnim, ale i tak, za dite bych dala COKOLIV!Tak ja krome tech zakusku taky ne ani cokoladu nesnim jak driv jo. A po jak dlouhe dobe od ultrazvuku na to potvrzeni jdes? aj obrazek dostalas nebo teprv dostanes? ja jsem hrozne zvedava baba, že?
![]()
dekuju snazim se verit - co jineho mi taky zbyva
![]()
tak drzim palecky at ti (vam) to taky dobre dopadne
@Meggynka No 5+3 budu mit zitra u dr. i ja takze fotecku tecky asi nedostanu
to je to srdicko videt az tak zadlouho?
no to asi zblazním
no bricho mam taky nafoukle pripadam si ze rodit budu kazdou chvili
to bude tou zacpou
to jako jeste 3 tydny mam trnout strachy?
Boli me i prsa a casto me trochu chyta podbrisek jako kdyby mela dojit MS (prisuzuju to pro uklidneni roztahujici se deloze )
o zadech to raci ani nemluvim to je kapitola sama o sobe vecer k vuli tomu mam problem i usnout mam motaky hlavy a sem celkove takova divna
chvilkama ani nevim a sem zmatena jak lesni vcela na druhou stranu si pripadam vic chytre
a vecer se mi zdaji blbe sny dnes se mi zdalo ze sem spadla do velkeho vodopadu protoze jsem podvedome slysela tect vodu - venku prselo ![]()
Já mám dojem, že srdicko je vidět od cca ukončeného 6 týdne. Mimi se ze začátku hodně rychle vyviji. No ono je riziko potratu kdykoliv. Jen ze nejvíc potratu je do 8 týdne a pak to klesá tak na půlku do 12 týdne. Potratit můžeš ale kdykoliv. Ale jak rikam nemyslet na to. Já šla brzo na potvrzení jen proto, že jsem jela na dovolenou do Tater tak abych věděla co a jak. Tak to máš divoke sny ![]()
@Meggynka No to by se mi libilo jit ted ve ST a pak hned po neděli
Ja chci foteckuuuu
klidne i tu tecku
No ja se furt hlidam ve vsem tak snad nic hrozneho neprijde, nedam tomu sanci
No ty sny byvaji i horsi
9 mesicu je strasne dlouha doba skoda ze se mimi nenarodi hned
![]()
Bud rada, ze je to jen 9 měsíců. Slonice to nosi dva roky
Pořád je lepší, když to mimi vzda na začátku než třeba ve dvacátém tydnu. A kdy že jdeš k te doktorce?
@Meggynka chudak slonice
Kdyz si predstavim slonici v zoo jak dva roky stresuje a jeste na ni u toho civi lidi tak bych je asi sezrala aj s osetrovatelem
i kdyz takovy osetrovatel by se i me libil
Prave ze dnes - grrr nemuzu ani spat
jdu na krev nevim jestli mi bude delat i ultrazvuk i kdyz ja bych chtela kouknout i na tecku a nejlepe i s foteckou at se pak teckou do dalsi kontroly muzu kochat
teda ale povim ti nevim jestli se to bere na lacno ale uz ted mam hlad ze bych snedla i tu klavesnici a to jdu az na 10:30
na wc nemuzu ale hlad mam jak otesanek s takovou za chvili exploduju
nesmi to vzdat ja taky bojuju ze zahou zacpou a s bolestma
dokonce ani na tu zahu nic neberu jsem chvilkama rada ze se aspon neco deje ![]()
A proc jdeš na krev? Vždyť těhotenství ti potvrdí z ultrazvuku
Já mám tento týden noční. Už aby byl patek. Já taky pocituji větší hlad. Dřív jsem mela první jídlo az ve tři odpoledne a ted bych to nevydržela.
A proc jdeš na krev? Vždyť těhotenství ti potvrdí z ultrazvuku
Já mám tento týden noční. Už aby byl patek. Já taky pocituji větší hlad. Dřív jsem mela první jídlo az ve tři odpoledne a ted bych to nevydržela.
@Meggynka V kolik zítra jdeš na kontrolu?
Jdu nakonec taky zítra, tak už se nemůžu dočkat
Chci vidět srdíčko ![]()
Holky, tak me stale zbyvaji 2 tydny do prohlidky. Jsem ted 6+1. A musim teda rict, ze jsem ted extremne blba! Fakt mi to nemysli. A kazdej vecer usinam asivo pul devate…
![]()
@macik19 V 15h, ale budu uplne mrtva, protoze budu po noční a budu muset vstávat tak ve dvanáct
A ty?
@johanule Ja se valim celý den než jdu na noční. Ta únava je fakt hrozna. V noci v práci se mi chce spat. To uteče. Me ty dva týdny taky utekly ![]()
@johanule Bylo to krásný, ale krátký. Hlavně se mi nechtělo vůbec do prace. Co ty jak je?
@Meggynka tak to gratuluju a v kolikatem tt si ze srdicko zatim neslo videt? ja co jsem pocitala tak by to mohlo dnes byt tak 5+2. Ja vim ze to neovlivnim, ale i tak, za dite bych dala COKOLIV!
Tak ja krome tech zakusku taky ne ani cokoladu nesnim jak driv jo. A po jak dlouhe dobe od ultrazvuku na to potvrzeni jdes? aj obrazek dostalas nebo teprv dostanes? ja jsem hrozne zvedava baba, že?
dekuju snazim se verit - co jineho mi taky zbyva
tak drzim palecky at ti (vam) to taky dobre dopadne