Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@macik19 Jee budeme mit stejný kontroly, škoda že jsou od sebe týden, vid ![]()
To jo
akorát že u tebe jde vidět srdíčko
na to já se taky mo těším ten týden mi bude připadat dlouhý a jak ti je mě kromě bolesti prsou, v podbříšku a chut k jídlu zatím nic ![]()
@benickova62 Týden uteče jako voda a uvidíš jak mu busi
Častý hlad, motani hlavy a u toho zvláštní nevolnost, ale ne na zvracení.
@Meggynka A jak si dnes dopadla co ses dozvedela noveho??? No me je spatne hlavne kdyz nekam cestuju takze radeji autem nez busem
to si zastavis kde chces a mas jistotu ze se ne:poblion:
Me driv klepne z neho
furt ma chut na veci na ktere ja ted ani nemam pomysleni
a ted se podrz : vcera me rozbrecela reklama na sekacku od maundfieldu
nevim jak se to mohlo stat
nejak mi zkratka prislo lito toho travniku nebo co
jinak cekame o vikendu navstevu kterou jsem si naplanovala jeste pred tim nez prislo mimi a ted sem nestastna s toho ze se jim budu cely vikend muset venovat i kdyz je mi zle a jsem unavena
bohuzel navsteva z daleka takze uz to rusit nebudu. Dnes me strasil jeste mocak a hrozil zanetem (opet) ale nastesti to je zatim dobre a uz to ustava. ![]()
@Meggynka a joooo uz fotecku vidim, jsem si necetla to predchozi, fotecka je krasna a uplne zavidim
gratuluju
![]()
Ty si případ, s tebou si ty hormony zahravaji
S tebou se člověk nenudí
Me se dnes zatocila hlava a udělalo nevolno na zastávce tak jsem si hned sedla. Jee tak to je blbe budeš se to muset snažit prezit a nedat na sobe nic znát. Mocak by byl neprijemny, tak hlavně ať je to v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
@Meggynka a joooo uz fotecku vidim, jsem si necetla to predchozi, fotecka je krasna a uplne zavidimgratuluju
![]()
@Meggynka Ale to neee za to prece nemuzu to hormony
taky se mi casto toci hlava a nevim teda jestli je to tehotenstvim ale mam i takove trochu vypadky podivam se do diare v kolik hodin co mam pak ho polozim pak udelam neco jineho a hned nevim v kolik co mam udelat ani kde jsem dala diar, koreni jsem dnes nesla do lednice, do trouby jsem dnes strcila prazdny plech
uplne takova mimo
ale ta hlava me taky stve me se zas zatocila na prechodu a malem me prejelo auto ted jeste chodim na rehabky s nohou a vzdycky po tom cviceni mam pocit ze snad zkolabuju ![]()
Holky vcera jsem si odlakovala nehty a zjistila jsem, ze se mi hrozne trepi! Nektery jsem odloupla treba az do pulky!!!
![]()
@Anonymní píše:
@Meggynka Ale to neee za to prece nemuzu to hormonytaky se mi casto toci hlava a nevim teda jestli je to tehotenstvim ale mam i takove trochu vypadky podivam se do diare v kolik hodin co mam pak ho polozim pak udelam neco jineho a hned nevim v kolik co mam udelat ani kde jsem dala diar, koreni jsem dnes nesla do lednice, do trouby jsem dnes strcila prazdny plech
![]()
![]()
uplne takova mimo
ale ta hlava me taky stve me se zas zatocila na prechodu a malem me prejelo auto ted jeste chodim na rehabky s nohou a vzdycky po tom cviceni mam pocit ze snad zkolabuju
Já jsem zatím v pohodě a tak nějak si myslím, že budeme mít kluka
Bala jsem se, ze az budu jednou tehotna, ze mi bude strasne zle, ale citim se dobře. Jen me opravdu trapi to motani, nafoukle bricho a zacpa.