// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
25.6.15 19:17

@macik19 Jee budeme mit stejný kontroly, škoda že jsou od sebe týden, vid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.15 19:20

To jo :D akorát že u tebe jde vidět srdíčko :srdce: na to já se taky mo těším ten týden mi bude připadat dlouhý a jak ti je mě kromě bolesti prsou, v podbříšku a chut k jídlu zatím nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.6.15 19:29

@Meggynka Jojo přesně o týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.6.15 19:55

@macik19 Kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.6.15 19:56

@benickova62 Týden uteče jako voda a uvidíš jak mu busi ;-) Častý hlad, motani hlavy a u toho zvláštní nevolnost, ale ne na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.15 20:00

V Ústí nad Labem a ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.15 20:36

@Meggynka A jak si dnes dopadla co ses dozvedela noveho??? No me je spatne hlavne kdyz nekam cestuju takze radeji autem nez busem :D to si zastavis kde chces a mas jistotu ze se ne:poblion: :mrgreen: Me driv klepne z neho :mrgreen: furt ma chut na veci na ktere ja ted ani nemam pomysleni :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: a ted se podrz : vcera me rozbrecela reklama na sekacku od maundfieldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevim jak se to mohlo stat :mrgreen: nejak mi zkratka prislo lito toho travniku nebo co :mrgreen: jinak cekame o vikendu navstevu kterou jsem si naplanovala jeste pred tim nez prislo mimi a ted sem nestastna s toho ze se jim budu cely vikend muset venovat i kdyz je mi zle a jsem unavena :( bohuzel navsteva z daleka takze uz to rusit nebudu. Dnes me strasil jeste mocak a hrozil zanetem (opet) ale nastesti to je zatim dobre a uz to ustava. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.15 20:48

@Meggynka a joooo uz fotecku vidim, jsem si necetla to predchozi, fotecka je krasna a uplne zavidim :) gratuluju :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1281
25.6.15 21:02

Ty si případ, s tebou si ty hormony zahravaji :-D S tebou se člověk nenudí :-D Me se dnes zatocila hlava a udělalo nevolno na zastávce tak jsem si hned sedla. Jee tak to je blbe budeš se to muset snažit prezit a nedat na sobe nic znát. Mocak by byl neprijemny, tak hlavně ať je to v pohodě ;-)

@Anonymní píše:
@Meggynka a joooo uz fotecku vidim, jsem si necetla to predchozi, fotecka je krasna a uplne zavidim :) gratuluju :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.6.15 21:04

@benickova62 V Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.6.15 21:04

@Meggynka Kousek od Hradce Králové :) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.6.15 21:22

@macik19 V Praze. Proc jste všichni tak daleko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.15 00:42

@Meggynka Ale to neee za to prece nemuzu to hormony :mrgreen: taky se mi casto toci hlava a nevim teda jestli je to tehotenstvim ale mam i takove trochu vypadky podivam se do diare v kolik hodin co mam pak ho polozim pak udelam neco jineho a hned nevim v kolik co mam udelat ani kde jsem dala diar, koreni jsem dnes nesla do lednice, do trouby jsem dnes strcila prazdny plech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uplne takova mimo :mrgreen: ale ta hlava me taky stve me se zas zatocila na prechodu a malem me prejelo auto ted jeste chodim na rehabky s nohou a vzdycky po tom cviceni mam pocit ze snad zkolabuju :(

• Citovat
  • Upravit
42
26.6.15 10:43

Holky vcera jsem si odlakovala nehty a zjistila jsem, ze se mi hrozne trepi! Nektery jsem odloupla treba az do pulky!!! 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
26.6.15 18:36
@Anonymní píše:
@Meggynka Ale to neee za to prece nemuzu to hormony :mrgreen: taky se mi casto toci hlava a nevim teda jestli je to tehotenstvim ale mam i takove trochu vypadky podivam se do diare v kolik hodin co mam pak ho polozim pak udelam neco jineho a hned nevim v kolik co mam udelat ani kde jsem dala diar, koreni jsem dnes nesla do lednice, do trouby jsem dnes strcila prazdny plech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uplne takova mimo :mrgreen: ale ta hlava me taky stve me se zas zatocila na prechodu a malem me prejelo auto ted jeste chodim na rehabky s nohou a vzdycky po tom cviceni mam pocit ze snad zkolabuju :(

Já jsem zatím v pohodě a tak nějak si myslím, že budeme mít kluka :) Bala jsem se, ze az budu jednou tehotna, ze mi bude strasne zle, ale citim se dobře. Jen me opravdu trapi to motani, nafoukle bricho a zacpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí