// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
2.7.15 18:38

To je taky skvělá zpráva :) kdy se chystáš k doktorovi? já asi až příští čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.7.15 18:43

@maja8717 Gratuluji ;-) Cim dele půjdeš k doktorovi tak tam bude více vidět. Já si dělala par testu abych viděla jak je čárka silnější. Zavolej doktorce a ona si te objedná podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
2.7.15 18:43

@maja8717 Dneska jsem tam volala a objednali mě na úterý :) Už se těším, až budu vědět na čem jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.7.15 18:48

@Meggynka nee na neschopence te nemuzou vyhodit, nebo muzou treba ve zkusebce ale vypoved bude platna az od ukonceni neschopenky plati ti neschopenku asi prvnich 14 dni zamestnavatel a pak to plati OSSZ myslim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.7.15 18:51

Dobře objednám se a dám vědět na čem jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.7.15 19:54

@P.B.P Tak pak ti muže napsat neschopenku na gynde az ti skonci tahle. Aby si nebyla bez prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.15 20:03

Vás už tady je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.7.15 20:36

@Meggynka no jo ale od kolikateho tt to na gynde pisou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.7.15 20:39

@Lady Vju Jak pokracuje tehu zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.7.15 20:42

Ahojte holky tak nevím co to ale dělala jsem si test doufám že nebyl ovulační a vyšel pozitivní mám dostat za 13 dní ms no a kamarádka která je v 5 měsíci těhotenství udělala ten samý měla jsem dva stejné a vyšel pozitivní jenomže myslím já že ovulační test nemůže přece ukázat pozitivní výsledek když je žen těhotná přece to jsou dvě různé hladiny a v 5 měsíci těh že by ukázal kdyby to byl ovulační test pozitivní výsledek to mi nejde do hlavy?

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
2.7.15 20:46

@P.B.P já jsem byla na gyndě dneska jsem v 5+5 a ptala se mě co mám za práci a jestli to bude na neschopenku. Myslím si, ze kdybys jí řekla, že je ti zle, tak že tibto napíše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.7.15 21:19

@PetraPett To bych ani nelhala :mrgreen: a hlavne ty motaky hlavy :? nehlede na to ze tam je to stejne na houby ty sichty..i kdybych se tam vratila tak bych to nedala same nocni pres tyden i o vykendech a pres dvanact hodin sice v sede ale 15,5 h je mazec ja sem se na ne chtela po neschopence vykaslat nebod jsem k vuli tem smenam i zkolabovala a zkoncila v nemocnici a zrovna do toho ted prislo tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.7.15 21:57

@P.B.P Na pozadani ti to napíše každý, hlavně když delas noční a dvanáctky. To by si musela mit doktora blba, aby ti to nenapsal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.7.15 23:20

Ahoj holky :D

Tak i já jsem našla // :palec:

V úterý mě čeká UTZ. Krev už proběhla, minulý čtvrtek 280, dneska 2010 :pankac:

Jak se cítíte?

Mě trápí zatím nejvíc nechutenství, tak uvidíme, co bude dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.15 23:27
@P.B.P píše:
@Lady Vju Jak pokracuje tehu zakladatelko?

jj pokračuje fajn akorát nebyl moc čas tady být muž mi zítra odjíždí na půl roku do Německa tak se l oucime :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí