Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je taky skvělá zpráva
kdy se chystáš k doktorovi? já asi až příští čtvrtek
@maja8717 Gratuluji
Cim dele půjdeš k doktorovi tak tam bude více vidět. Já si dělala par testu abych viděla jak je čárka silnější. Zavolej doktorce a ona si te objedná podle svého.
@maja8717 Dneska jsem tam volala a objednali mě na úterý
Už se těším, až budu vědět na čem jsem ![]()
@Meggynka nee na neschopence te nemuzou vyhodit, nebo muzou treba ve zkusebce ale vypoved bude platna az od ukonceni neschopenky plati ti neschopenku asi prvnich 14 dni zamestnavatel a pak to plati OSSZ myslim ![]()
@P.B.P Tak pak ti muže napsat neschopenku na gynde az ti skonci tahle. Aby si nebyla bez prace.
Ahojte holky tak nevím co to ale dělala jsem si test doufám že nebyl ovulační a vyšel pozitivní mám dostat za 13 dní ms no a kamarádka která je v 5 měsíci těhotenství udělala ten samý měla jsem dva stejné a vyšel pozitivní jenomže myslím já že ovulační test nemůže přece ukázat pozitivní výsledek když je žen těhotná přece to jsou dvě různé hladiny a v 5 měsíci těh že by ukázal kdyby to byl ovulační test pozitivní výsledek to mi nejde do hlavy?
@P.B.P já jsem byla na gyndě dneska jsem v 5+5 a ptala se mě co mám za práci a jestli to bude na neschopenku. Myslím si, ze kdybys jí řekla, že je ti zle, tak že tibto napíše. ![]()
@PetraPett To bych ani nelhala
a hlavne ty motaky hlavy
nehlede na to ze tam je to stejne na houby ty sichty..i kdybych se tam vratila tak bych to nedala same nocni pres tyden i o vykendech a pres dvanact hodin sice v sede ale 15,5 h je mazec ja sem se na ne chtela po neschopence vykaslat nebod jsem k vuli tem smenam i zkolabovala a zkoncila v nemocnici a zrovna do toho ted prislo tehu…
@P.B.P Na pozadani ti to napíše každý, hlavně když delas noční a dvanáctky. To by si musela mit doktora blba, aby ti to nenapsal ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak i já jsem našla // ![]()
V úterý mě čeká UTZ. Krev už proběhla, minulý čtvrtek 280, dneska 2010 ![]()
Jak se cítíte?
Mě trápí zatím nejvíc nechutenství, tak uvidíme, co bude dál ![]()
@P.B.P píše:
@Lady Vju Jak pokracuje tehu zakladatelko?
jj pokračuje fajn akorát nebyl moc čas tady být muž mi zítra odjíždí na půl roku do Německa tak se l oucime ![]()