Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P.B.P Já ho mela vidět v 5tt + 3. 5 mm. Ale musela jsem byt min, když mi za 14 dni řekla že jsem o týden pozadu.
@Meggynka beru mamavit jeste od doby snazeni… tam je vsechno a ty? no uvidime ten gestac. vacek byl velikej co jsem tak videla taky mi to prislo cca 5mm a vic
ale ani sem se nezeptala
jen jsem se podivala no jeste se 5× vyspim a budu to vedet akorat ze se ted stresuju sama chlapa ted nemam doma
no snad tam mimi bude aj
kdyz tak ctu o prazdnych gestacnich vaccich nebo o zamklem tehu je mi nanic a jeste to prozivam ted uplne sama
kdybych uz aspon nejake dite mela ke kteremu bych se pritulila ![]()
@P.B.P Tohle neovlivnis, kdyby se to stalo. Lepší na začátku než třeba ve 30 týdnů. Nečti to a uzivej si těhotenství. Urcite to bude dobry. Já tomu taky verim a netrapim se tim, je to zbytecne. Beru kyselinu listovou. To vedro me zabije ![]()
@Meggynka no uz aby byla streda at vim neco vic… jo to je strasne vedro dneska asi z baraku nevylezu
vcera mi s toho horka bylo blbe ![]()
@Cherrylee píše:
@Kaara Taky jsem objevila // 29.6.
Jeeee to je super
Uz jsi byla u doktora? Ja se teprve chystám. A testovala jsi kvůli zpoždění? Ja mela ms dostat 28.7. To na tom budeme uplne stejně ![]()
@P.B.P Já se dnes koupala v bazénu a byla ve stinu a grilovali jsme. Ted mam pěkně nafoukle břicho
Středu mas za chvíli. Bude to v pořádku, neboj ![]()
@Kaara Ještě jsem nebyla…ale půjdu v úterý, tak snad mi to potvrdí
Měla jsem mít ms 29.6. A když nepřišla, tak jsem se hned odpo testla a byly tam //,i kdyz druha slabší..ve čtvrtek uz byla silnější a ms pořád nikde… ![]()
@Cherrylee ja testovala hned v pondělí ráno, nejdřív slabý duch a pak najednou slabší čárka. Málem jsem omdlela
Pak jsem testovala ve středu a v pátek. To uz byla čára
Ms taky pořád nic a tlačí mě furt podbřišek. Tak snad to vyjde
nam oboum ![]()
@Kaara To by bylo super
Me v podbřišku občas píchne…A vůbec nemám chuť jíst…přítel mě do toho nutí, ale sama bych si dala max nejaký ovoce… možná je to taky tím vedrem ![]()
@Cherrylee ty jo, ja se šla umýt a koukám že jsem trochu zašpinila. Zavadim utrogestan a po zavedení jsem na prstu krev neměla. Bojim se jestli to není nic vážného
![]()
Holky nemáte někdo zkušenost? Jsem asi tak ve 3tt ![]()
@Meggynka To jste meli teda hezky den, az zavidim…
jo jo no co se ma stat se stane stejne to nezmenim
Ono…zacina se mi celkove vsechno kazit tak nwm dnes mam den blbec… a bude hur
diky za oporu ![]()