// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
3.7.15 20:49

@P.B.P Já ho mela vidět v 5tt + 3. 5 mm. Ale musela jsem byt min, když mi za 14 dni řekla že jsem o týden pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 20:51

@P.B.P Jj 8 týden. Uvidíš, co ti řekne ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
3.7.15 21:00

@P.B.P Bereš kyselinu listovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.7.15 21:47

@Meggynka beru mamavit jeste od doby snazeni… tam je vsechno a ty? no uvidime ten gestac. vacek byl velikej co jsem tak videla taky mi to prislo cca 5mm a vic :-D ale ani sem se nezeptala :zed: jen jsem se podivala no jeste se 5× vyspim a budu to vedet akorat ze se ted stresuju sama chlapa ted nemam doma :zed: no snad tam mimi bude aj :srdce: kdyz tak ctu o prazdnych gestacnich vaccich nebo o zamklem tehu je mi nanic a jeste to prozivam ted uplne sama :( kdybych uz aspon nejake dite mela ke kteremu bych se pritulila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.7.15 21:50

@Kaara Taky jsem objevila // 29.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.7.15 08:56

@P.B.P Tohle neovlivnis, kdyby se to stalo. Lepší na začátku než třeba ve 30 týdnů. Nečti to a uzivej si těhotenství. Urcite to bude dobry. Já tomu taky verim a netrapim se tim, je to zbytecne. Beru kyselinu listovou. To vedro me zabije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.7.15 09:27

@Meggynka no uz aby byla streda at vim neco vic… jo to je strasne vedro dneska asi z baraku nevylezu :( vcera mi s toho horka bylo blbe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.7.15 18:28
@Cherrylee píše:
@Kaara Taky jsem objevila // 29.6. :)

Jeeee to je super :lol: Uz jsi byla u doktora? Ja se teprve chystám. A testovala jsi kvůli zpoždění? Ja mela ms dostat 28.7. To na tom budeme uplne stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.7.15 19:34

@P.B.P Já se dnes koupala v bazénu a byla ve stinu a grilovali jsme. Ted mam pěkně nafoukle břicho :-D Středu mas za chvíli. Bude to v pořádku, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.7.15 21:03

@Kaara Ještě jsem nebyla…ale půjdu v úterý, tak snad mi to potvrdí :) Měla jsem mít ms 29.6. A když nepřišla, tak jsem se hned odpo testla a byly tam //,i kdyz druha slabší..ve čtvrtek uz byla silnější a ms pořád nikde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.7.15 21:16

@Cherrylee ja testovala hned v pondělí ráno, nejdřív slabý duch a pak najednou slabší čárka. Málem jsem omdlela :lol: Pak jsem testovala ve středu a v pátek. To uz byla čára :mrgreen: Ms taky pořád nic a tlačí mě furt podbřišek. Tak snad to vyjde :lol: nam oboum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.7.15 21:21

@Kaara To by bylo super :hug: Me v podbřišku občas píchne…A vůbec nemám chuť jíst…přítel mě do toho nutí, ale sama bych si dala max nejaký ovoce… možná je to taky tím vedrem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.7.15 22:00

@Cherrylee ty jo, ja se šla umýt a koukám že jsem trochu zašpinila. Zavadim utrogestan a po zavedení jsem na prstu krev neměla. Bojim se jestli to není nic vážného 8o :,(
Holky nemáte někdo zkušenost? Jsem asi tak ve 3tt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.7.15 22:09

@Meggynka To jste meli teda hezky den, az zavidim… :D jo jo no co se ma stat se stane stejne to nezmenim :? Ono…zacina se mi celkove vsechno kazit tak nwm dnes mam den blbec… a bude hur :( diky za oporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.7.15 22:21

@Kaara 3 týden? Ty máš teprve před menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí