// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
21.6.15 20:11

Ahoj děvčata mohla bych se k Vám přidat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.6.15 20:30

@pulsianek Ahoj, gratuluji :-) Kolikate je to tehottěhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.6.15 20:40

Ahouj, první zítra jdu k mudr už jsem o dvě přišla tak nechci nic podcenit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.6.15 21:07

@pulsianek To me mrzi :-( V kolikatem týdnů jsi o ne přišla? Hlavně musíš byt pozitivní i když je to těžký. Moje taky první po 14 měsících snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.6.15 21:23

Ahoj Holky, taky bych se k vám ráda přidala, // čárky jsem objevila ve středu a ms nedorazila tak snad už ani nedorazí :D máme s přítel obrovskou radost, je to naše první :srdce: a moc bychom si ho přáli :srdce: v úterý zavolám Dr. a objednám se… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.6.15 21:27

@kalipa Ahojky, gratuluji, ja už byla u doktorky na potvrzení a ve čtvrtek už by melo byt srdicko. Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.6.15 21:27

@kalipa Ahojky, gratuluji, ja už byla u doktorky na potvrzení a ve čtvrtek už by melo byt srdicko. Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.6.15 21:38

@Meggynka tak to držím pěsti a mimi sílí :hug: dej pak vědět jak si dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.6.15 00:20

@kalipa Děkuji :hug: Urcite dam vědět. Doporucuju jít na první ultrazvuk az po 6 týdnů, to už je většinou srdicko. JJá šla cca 5tt + 3 a byl tam vidět jen 5 mm vacek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
22.6.15 14:15
@kar-maa píše:
https://www.emimino.cz/…d-unor-2015/Holky tady je skupina unornatek, pokud mate zajem, tak pojdte za nami :0)

Ahojky. Moc děkuji, přidám se ráda, ale až trochu později. Radši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.6.15 18:49
@Lady Vju píše:
@kar-maa a jak se tam přidám? nejde mi to :(

musis zazadat o prijeti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.15 20:16

Ahojte holky já našla // po dvou letech snazeni kdy uz sem od tt nic necekala 16.6, carecka pekne sili uz mam za sebou 4 testiky a ve stredu jdu na krev.Tak snad bude vse ok. Chci se zeptat nevíte nektera jestli se muze v tehu drozdí-kvasnice treba pomazanka z nich sice mi to nikdy nechutnalo ale ted mam na to strasnou chut a nemuzu odolat tomu jak to,,voni" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107
23.6.15 16:33
@Anonymní píše:
Ahojte holky já našla // po dvou letech snazeni kdy uz sem od tt nic necekala 16.6, carecka pekne sili uz mam za sebou 4 testiky a ve stredu jdu na krev.Tak snad bude vse ok. Chci se zeptat nevíte nektera jestli se muze v tehu drozdí-kvasnice treba pomazanka z nich sice mi to nikdy nechutnalo ale ted mam na to strasnou chut a nemuzu odolat tomu jak to,,voni" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak moc gratuluji, ať je vše v pořádku. O droždí nic nevím, nemyslím si, že by ti nějak uškodilo. Mrkni ale radši na net, nebo se zeptej doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.15 19:28

@Nikypiky Dekuji, doufam ze bude, ale kdyz procitam nektere ty diskuse o tom jak to nekterym mamcam i po dlouhem snazeni nevyslo tak se uplne desim :,( na výsledky si min. den budu muset asi pockat takze do CT-PA opet nervy a ani to me neuklidni pak zas budu chtit vedet co mimisovo :srdce: a furt dokola… mela jsem za to jak si kazda po zjisteni // uziva a je stastna a ja jsem zatim jen vystresovana co bude a coby kdyby :roll: no krome zacpy mi drozdi nic neudelalo ani v kombinaci se zakuskama :oops: :lol: takze asi dobry :D :palec: na netu dokonce pisou ze je to zdrave ze je tam listovka a vitamin B, dnes jsem si koupila caj pro tehu ale sou to same bylinky a slysela jsem ze bylinky v tehu moc ne :nevim: tak to pak uz nevim kdyz,,babicka ruzenka" mi uz leze i usima :mrgreen: :mrgreen: bylinky moc nemusim chtela jsem spis ten LEROS caj. Prinejhorsim to vypije pritel az bude mit chripku tak mu to tajne uvarim tak snad mi pak neotehotni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1281
23.6.15 19:50

Ahoj, vůbec nemá smysl cist takove diskuse. Akorat se stresujes a to mimcu nesvedci. Co se má stát stane se a ty to neovlivnis. Já otěhotněla po 14 měsících což pro me byla taky dlouha doba. Byla už jsem na ultrazvuku ale byl videt jen 5 mm vacek a ten ve čtvrtek jdu na potvrzení srdicka. Jinak vůbec žádný chute nemam, jen nemam chut na sladke. Urcite tvoje těhotenství dopadne dobře. Musíš tomu věřit ;-)

@Anonymní píše:
@Nikypiky Dekuji, doufam ze bude, ale kdyz procitam nektere ty diskuse o tom jak to nekterym mamcam i po dlouhem snazeni nevyslo tak se uplne desim :,( na výsledky si min. den budu muset asi pockat takze do CT-PA opet nervy a ani to me neuklidni pak zas budu chtit vedet co mimisovo :srdce: a furt dokola… mela jsem za to jak si kazda po zjisteni // uziva a je stastna a ja jsem zatim jen vystresovana co bude a coby kdyby :roll: no krome zacpy mi drozdi nic neudelalo ani v kombinaci se zakuskama :oops: :lol: takze asi dobry :D :palec: na netu dokonce pisou ze je to zdrave ze je tam listovka a vitamin B, dnes jsem si koupila caj pro tehu ale sou to same bylinky a slysela jsem ze bylinky v tehu moc ne :nevim: tak to pak uz nevim kdyz,,babicka ruzenka" mi uz leze i usima :mrgreen: :mrgreen: bylinky moc nemusim chtela jsem spis ten LEROS caj. Prinejhorsim to vypije pritel az bude mit chripku tak mu to tajne uvarim tak snad mi pak neotehotni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí