Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahouj, první zítra jdu k mudr už jsem o dvě přišla tak nechci nic podcenit.. ![]()
@pulsianek To me mrzi
V kolikatem týdnů jsi o ne přišla? Hlavně musíš byt pozitivní i když je to těžký. Moje taky první po 14 měsících snažení.
Ahoj Holky, taky bych se k vám ráda přidala, // čárky jsem objevila ve středu a ms nedorazila tak snad už ani nedorazí
máme s přítel obrovskou radost, je to naše první
a moc bychom si ho přáli
v úterý zavolám Dr. a objednám se… ![]()
@kalipa Ahojky, gratuluji, ja už byla u doktorky na potvrzení a ve čtvrtek už by melo byt srdicko. Tak snad bude vše ok.
@kalipa Ahojky, gratuluji, ja už byla u doktorky na potvrzení a ve čtvrtek už by melo byt srdicko. Tak snad bude vše ok.
@Meggynka tak to držím pěsti a mimi sílí
dej pak vědět jak si dopadla ![]()
@kalipa Děkuji
Urcite dam vědět. Doporucuju jít na první ultrazvuk az po 6 týdnů, to už je většinou srdicko. JJá šla cca 5tt + 3 a byl tam vidět jen 5 mm vacek ![]()
@kar-maa píše:
https://www.emimino.cz/…d-unor-2015/Holky tady je skupina unornatek, pokud mate zajem, tak pojdte za nami :0)
Ahojky. Moc děkuji, přidám se ráda, ale až trochu později. Radši ![]()
Ahojte holky já našla // po dvou letech snazeni kdy uz sem od tt nic necekala 16.6, carecka pekne sili uz mam za sebou 4 testiky a ve stredu jdu na krev.Tak snad bude vse ok. Chci se zeptat nevíte nektera jestli se muze v tehu drozdí-kvasnice treba pomazanka z nich sice mi to nikdy nechutnalo ale ted mam na to strasnou chut a nemuzu odolat tomu jak to,,voni"
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky já našla // po dvou letech snazeni kdy uz sem od tt nic necekala 16.6, carecka pekne sili uz mam za sebou 4 testiky a ve stredu jdu na krev.Tak snad bude vse ok. Chci se zeptat nevíte nektera jestli se muze v tehu drozdí-kvasnice treba pomazanka z nich sice mi to nikdy nechutnalo ale ted mam na to strasnou chut a nemuzu odolat tomu jak to,,voni"![]()
![]()
![]()
![]()
Tak moc gratuluji, ať je vše v pořádku. O droždí nic nevím, nemyslím si, že by ti nějak uškodilo. Mrkni ale radši na net, nebo se zeptej doktora…
@Nikypiky Dekuji, doufam ze bude, ale kdyz procitam nektere ty diskuse o tom jak to nekterym mamcam i po dlouhem snazeni nevyslo tak se uplne desim
na výsledky si min. den budu muset asi pockat takze do CT-PA opet nervy a ani to me neuklidni pak zas budu chtit vedet co mimisovo
a furt dokola… mela jsem za to jak si kazda po zjisteni // uziva a je stastna a ja jsem zatim jen vystresovana co bude a coby kdyby
no krome zacpy mi drozdi nic neudelalo ani v kombinaci se zakuskama
takze asi dobry
na netu dokonce pisou ze je to zdrave ze je tam listovka a vitamin B, dnes jsem si koupila caj pro tehu ale sou to same bylinky a slysela jsem ze bylinky v tehu moc ne
tak to pak uz nevim kdyz,,babicka ruzenka" mi uz leze i usima
bylinky moc nemusim chtela jsem spis ten LEROS caj. Prinejhorsim to vypije pritel az bude mit chripku tak mu to tajne uvarim tak snad mi pak neotehotni
![]()
Ahoj, vůbec nemá smysl cist takove diskuse. Akorat se stresujes a to mimcu nesvedci. Co se má stát stane se a ty to neovlivnis. Já otěhotněla po 14 měsících což pro me byla taky dlouha doba. Byla už jsem na ultrazvuku ale byl videt jen 5 mm vacek a ten ve čtvrtek jdu na potvrzení srdicka. Jinak vůbec žádný chute nemam, jen nemam chut na sladke. Urcite tvoje těhotenství dopadne dobře. Musíš tomu věřit ![]()
@Anonymní píše:
@Nikypiky Dekuji, doufam ze bude, ale kdyz procitam nektere ty diskuse o tom jak to nekterym mamcam i po dlouhem snazeni nevyslo tak se uplne desimna výsledky si min. den budu muset asi pockat takze do CT-PA opet nervy a ani to me neuklidni pak zas budu chtit vedet co mimisovo
a furt dokola… mela jsem za to jak si kazda po zjisteni // uziva a je stastna a ja jsem zatim jen vystresovana co bude a coby kdyby
no krome zacpy mi drozdi nic neudelalo ani v kombinaci se zakuskama
![]()
takze asi dobry
![]()
na netu dokonce pisou ze je to zdrave ze je tam listovka a vitamin B, dnes jsem si koupila caj pro tehu ale sou to same bylinky a slysela jsem ze bylinky v tehu moc ne
tak to pak uz nevim kdyz,,babicka ruzenka" mi uz leze i usima
![]()
bylinky moc nemusim chtela jsem spis ten LEROS caj. Prinejhorsim to vypije pritel az bude mit chripku tak mu to tajne uvarim tak snad mi pak neotehotni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()