Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meggynka My jsme necekali, ze se zadari tak brzy, tak jsme to bydleni jeste nestihli vyresit…
Tak snad to co nejdriv klapne. Ja jsem svatbu vzdycky chtela, ale uz se mii do toho toluk nechce. Stacil by mi obrad se svedky na radnici.
@johanule Ja bych chtěla taky malou ale líbilo by se mi to na Hluboke, ale jelikož jsme ted v Praze, tak by to bylo z ruky. Rozhodne se tesim na ty krasne dlouhe šaty
Tak na též 9 měsíců na sehnání bydlení ![]()
@Meggynka No on se pritel do toho bydleni moc nehnal. Pohodlnej chlap… Tak ted ho to aspon donuti. ![]()
Satky bych taky chtela, ake pritel na to moc neni. Ten by tam sel nejradeji v riflich a mikine…
Ja zase nejsem rada stredem pozornosti, tak kdyztak saty ozelim. ![]()
@johanule To jsou chlapi
Ale neboj, on se rozhoupe, protoze s mimcem nemůžete byt v jedné místnosti, to by jste si lezli na nervy. Já bych to chtěla jen v kruhu rodiny. Ale s břichem bych se nevdavala.
@Meggynka Jo, ja se vůbecc nebojim, ze by se nerozhoupal.
To by se tam z toho chudak zblaznil… ![]()
Taky se nechci vdavat s brichem. Kdyz uz, tak at jsem hezka…
Ale jestli to bude nakonec fakt jen fornalita na urade, tak mozna i s briskem…
@johanule To by vašim rodičům nevadilo, kdyby jste se vzali jen v přítomnosti svědků? To naše by kleplo
Dnes me tresti hlava, jak kdybych mela kocovinu.
@Meggynka Segrabse tak taky vdavala. Asi by nadšeníny nebyli, ale j doufam, ze to vykompenzuje zprava o miminku… ![]()
Taky me boli hlava, ale mozna je to spis pocasim. Kdyz se zacnu pozorovat, nasla bych asi hafo tehu priznaku…
![]()
@johanule Ja se nepozoruji, jen ta hlava nejde přehlédnout
Ty si v práci? Já cekam než se vrátí z tury a dost se tu nudim.
@Meggynka Ja to taky nemyslela tak, ze by ses pozorovala, jen me to napadlo ve spojitosti s tim, ze kdyz mi napises, ze ti neco je, zjistim, ze to mam vlastne taky. ![]()
Jsem v praci no, uz aby byl konec… A podnikas tam aspon neco? Musi to byt hrozny, ze nemuzes taky.
@johanule Dnes ne, koukala jsem na film a ted už nevím co dělat. V pondělí jsem se byla kouknout po okolí. Naštěstí jsem s nima nemohla jen tyto dva dny. Pak už je vymysleny program, abych mohla taky. Včera jsme byli v jeskyních a zítra bude asi nejaka lehčí tura. Do kolika pracuješ? A co vůbec delas za práci?
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře jsem v 6tt a bylo už vidět i srdíčko
plod je v děloze takže zatím vše v pořádku a mám už i těhu průkazku
a další kontrola 16.7. už i s odběry krve. Přikládám foto z utz ![]()
@Lady Vju Super, gratuluji a ať je vse jak má
Ja si musím počkat ještě týden a snad tam bude ![]()
@Lady Vju Také gratuluji
Já budu čekat ještě týden na srdíčko. Snad tam bude. ![]()
@Meggynka Pracuju normalne v kancelari, jm do pul pate. Delam marketing. Co ty? Me prave v srpnu konci smlouva, tak asi budu bez prace. Ale co uz. Delam jeste bokem pro jednu firmu, tak penize snad budou.
@Lady Vju No tak to jsou vyborne zpravy! Strasne moc ti gratuluju. ![]()