Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak gratuluji
Rekl ti, jak je vacek velký? Tak už si klidnější, ne? ![]()
@Meggynka To ti verim! Me ceka dovca az v srpnu, ale uz bych ji dost potrebovala…
Jinak je mi celkem fajn, jen v praciame ted dost stve sef, ale snazim se moc nenervovat.
@johanule Ja mám další dovcu taky v srpnu. Hned na začátku. Kam jedete?
@Meggynka Chteli jsme do Jirnich Cech (asi Trebon) s kolama. Tak snad mi bude ok, abych mohla jezdit.
@johanule Tam je to hezký
My chceme do Chorvatska, tak snad mi to doktorka schválí.
@Meggynka taky se chystáme na konci srpna do CHorvatska, autem, jsem teď teprve 5+2tt (v době dovči asi 14tt), nemáš z toho strach?
![]()
@Meggynka nee nerekla ale videla jsem to na monitoru
klidnejsi nejsem spis ted budu 14 dni zas nervozni ![]()
@Meggynka jo a sem hrozne podrazdena vsechno mi zacina vadit, hudba co pritel posloucha, to jak chrape (a to mi to nikdy nejak extra nevadilo) ted se vyspim kdyz je v praci ale bojim se s pritelem i milovat aby to neublizilo miminku apod. no dr. jeste rikala ze kdyby neco tak hned do nemocnice tak i tim me jeste vic vystrasila
zacinam byt hakliva na to kdyz neco neni na svem miste nebo kdyz neni vse podle planu (i treba jen maly detail), romanticke filmy radeji vubec nesleduju ozkousela jsem ze brecim i u pohadek a jediny porad u ktereho jsem se zasmala byl dva a pul chlapa jinak same slzy
zadny pribeh od ostatnich nemuzu cist, posta pro tebe, to uz vubec ne, to pres potopu ani nevidim, stridave slzy stesti, smutku, radosti a nekdy ani nevim proc a to me jeste vic rozbreci..
pak sem zas klidna jak zelva a najednou jsem zas jak sup. taky jsi tak podrazdena?
ja mam ted tak chut byt pstrosem
strcit hlavu do pisku a na vsechny vystrcit operenou zadnici.
Nejradeji bych na 14 dni usnula a nechala bych se vzbudit vzdycky jen k dr.
mam plne zuby i sama sebe ![]()
@Meggynka Já jdu taky v 15:00
jsem strašně nervozní
Doufám, že uvidím srdíčko ![]()
@macik19 držím pěsti ať ho vidíš
musí to být neskutečný pocit ![]()
@kalipa Děkuju
Myslím, že to obrečím.
Jsem strašný cíťa. Večer dám vědět, jak jsme dopadli. ![]()
@kalipa Já mám byt v době dovolene taky 14 tt. Ale raději nic neplánuji, zjistila jsem, že to nemá smysl. Za 5 týdnů se uvidí co a jak. Proste verim a je pro me nejdůležitější, aby mimco bylo v pořádku a klidne ozelim i tu dovolenou.
Tak to ja jen ze me dojmou nejake situace a nebo příběhy, jinak jsem porad stejna
Právě že me překvapuje, že zatím mi není ani špatne. Já si vlastně ani nějak neuvědomují ze jsem těhotna
Zadny stres, prostě jsem pohodar
Bacha ať Te pritele z tebe neklepne ![]()
@Meggynka No me sestra rekla ze na krev a nakonec mi krev ani nebrali jen ultrazvuk a je to tam
tak uz nosim taky malou tecku. Dr.ted bude mit dovolenou takze jdu az za 14 dni - 8.7 no uz aby to bylo at tam vidim
Ja se tam dojetim i rozbrecela
Presne tak ja taky treba nejedla temer cely den a navecer uz sem mivala pocit hladu jako ted hned po probuzeni a to jim furt i neco maleho nez jdu spat a rano bych snedla i nocni stolek