Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky moc gratuluji. Já jdu také s dobrou zprávou, jsem v 5 týdnu. Za 14 dní těsně před dovčou jdu znovu, už na srdíčko. Tak už mi zbývá jen v pořádku přežít mou vysněnou dovolenou ![]()
@Lady Vju píše:
@Nikypiky Tak taky moc gratuluju
Děkuju moc. No je to docela mazec. 30 dubna jsem vysadila antik. a ten týden potom jsem otěhotněla
Opravdu jsem s tím nepočítala tak brzo. Je to překvapení. Dr mi říkala, že se tý dovči nemusím obavat. Ale víš jak… Tak se těším na tu prohlídku 1. července.. Máš už vypočítaný +- termín?
@Nikypiky Nn,termín ještě nemám to až asi na 2 kontrole.Ale co jsem počítala tak mi to vychází asi únor.
@Nikypiky ale víš čemu nerozumím? Podle ms mi vychází že jsem v 8týdnu a utz ukázal 6týden
@johanule Tak třeba ti tu smlouvu prodlouží. Já asi 8 měsíců pracuji ve výrobě čoček do brejli a v dubnu mi prodloužili smlouvu na neurčito, takže jsem ráda.
Ahoj holky, prosím můžete mi říct po jak dlouhé dlouhe době od doby co jste našly dvě // jste šly k dokonce? Abych tam nebyla zbytečně brzo?
Aha. No já bych spíš dávala na ten utz. Já bych podle ms nic nevěděla, protože jsem jí měla od března pěkně rozházenou. A to jsem brala antiku. No tak mě to vychází taky na únor
![]()
Ahoj. Já v sobotu našla //, v pondělí jsem se objednala a ve středu jsem šla na kontrolu
Jaký pak co pak ![]()
@Nikypiky ahojd děkuju moc za odppvěď:). Já sem dvě čárky našla v úterý a pak sem odjela na školení - dnes sem doma - tak doktorce v pondělí zavolám a uvidím co mi řekne:). A můžu vědět co ti na první kontrole řekli???
https://www.emimino.cz/…d-unor-2015/
Holky tady je skupina unornatek, pokud mate zajem, tak pojdte za nami :0)
@PetraPett Ahoj ja byla u doktorky cca 5tt + 3 a byl tam vidět jen 5 mm vacek. Podle me je lepší jít az začátek 7 tydne, to už by bylo srdicko.
@PetraPett píše:
@Nikypiky ahojd děkuju moc za odppvěď:). Já sem dvě čárky našla v úterý a pak sem odjela na školení - dnes sem doma - tak doktorce v pondělí zavolám a uvidím co mi řekne:). A můžu vědět co ti na první kontrole řekli???
Chtěla jsem to hlavně potvrdit, kvůli té dovolené. No hlavně už na utz něco uvidí, takže si budeš jistá… No a domluvili jsme si příští kontrolu, jinak zatím nic moc neříkají..