Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@johanule Ja právě nemam vylozene chuť na nic, jen na nivu, ale tu těhotný nesmějí takže mám smůlu
Nestras, ja chci mit male břicho
Rika se ze když je chuť na sladke, je to holčička. Jinak ja se bala, abych neměla v břiše dvě, ale zatím je tam jeden vacek.
@Meggynka moje kamaradky mely podobne zkusenosti, proto jsem uvalila iinformacni embargo.
Pritelova sestrenice se takhle snazi uz nekolik let a cela vesnice porad ceka, kdy uz bude tehotna… ![]()
@Meggynka Jooo, rika se to s tema chutema na sladky. A my zrovna chceme radsi kluka.
U nas v rodine i v pritelove maji vsichni holky… No ja to asi bez plesnivych syru v tehu nevydrzim. Mam je strasne rada…
@johanule To je pak na psychiku, ja už z toho byla na nervy. A pak když jsem tovvzdala tak šup a bylo to. Nemohla jsem tomu uvěřit. Zrovna před dovolenou kdy jsem to nejmíň čekala. Kdyby se raději lidi starali o sebe
Kdy ze jdeš na tu kontrolu?
@johanule U nás zase mají všichni kluky jen jedna holku
Jsem zvedava, jestli to bude kluk a nebo holka
Radila bych se techto sýrů vyvarovat. To dame tech 9 měsíců ![]()
Ahojda, jsem tu nová. Objevila jsem // před týdnem 10.6.
v pondělí jsem byla u Dr. a byl tam vidět zatím jen 6 mm váček. Jsem prý v 6. týdnu. Příští týden v pátek jdu na kontrolu srdíčka. Moc si přeju, aby tam krásně tlouklo.
Doufám, že nám to všem dobře dopadne ![]()
@johanule To budeš asi v kolikatem? To uteče
Ja příští čtvrtek.
@macik19 Ahojky já jdu na kontrolu 30.6. už aby to bylo doufám, že už bude něco vidět..
jsem po umělém oplodnění ![]()
Holky, tak já za chvíli vyrážím k dr a jsem strašně nervozní aby bylop vše ok, tak mi držte palce
Kolem 15hod dám vědět.
@Meggynka No musim to nejak zvladnout bez sejru… ![]()
Na kontrole budu akorat zacinat 9.tt Kdyz tady ctu prispevky, jak chodite uz v 6.tt, tak zavidim… ![]()
@johanule Ono zase čim dele jdeš na kontrolu, tim je tam více vidět. Ty už to budeš mit rovnou se srdickem ![]()