// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
8.7.15 12:56

@Kaara @Meggynka no sak jo on je mimo hodně mimo šel se projít uz vic jak před týdnem a navzdy.. :mrgreen: :( já zase věřím že to bude holčička anetka máme zkoro 8mm jsme 7+5 a tluče nám krasne :srdce: holky teda povim vám ten pohled vám nedovolí premyslet jinak..já s toho byla úplně posrana :-D jak když vidíte poprvé svítit stromek :-Dto bylo tak úžasné…vidíte tam Anetku? :-D je to zázrak děvčata jeden den v měsíci SME na to hupsli a teď je tam takové malé něco co žije :-D taková malá tečka se srdickem je to vůbec možné jak když strcite semínko do hlíny a vyroste vám krasne kvitko :-D su s toho úplně udělána :-D holky chcu sa zeptat mám chuťe…ne na sladke na sex mužů nestane se nic a teď blba otázka máte ozkousene že se nestane nic :mrgreen: strašně se bojím :mrgreen: ale já prostě musim :mrgreen: :oops: a zítra du na krev takže zase stavam ve 4 :mrgreen: pak za 14 dni kontrola a dostanu prukazku :potlesk: jo a uz v brne krásné prší :dance: jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
8.7.15 13:33

@P.B.P Moc gratuluji :hug: On od tebe odešel protoze si těhotna? My s přítelem normalne spolu spime. Miminku to nemůže uškodit pokud je vse v poradku ;-) Ja musím na kontrolu počkat do středy. Doufám že bude i ultrazvuk, protoze mluvila jen o krvi a cukru. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
8.7.15 13:41

@P.B.P Říkal ti ze velikost plodu odpovida tydnu? Já mela v 7tt +6 9,2 mm a tak říkala že to odpovida 6tt + 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.15 16:29

@P.B.P jéééé ta je krásná!!! To věřim že jsi z toho uplně vedle :hug: zítra budu držet palce at i krev dopadne dobře :potlesk:
Tak to mě mrzí s tim mizerou nejapnym. At si de. Ted budete s Anetkou na všechno dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.15 17:38

Holky, taky jsem byla dneska na kontrole. První :dance: A mam krásnou fotečku :potlesk: Jsem 4tyden od oplození a jinak 6tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.15 17:42

@P.B.P ještě k tomu sexu. My spolu spali minulý týden, to jsem byla v 5tt, a vše dobrý. Jen mi dnes doktor říkal že sex ne do 4 měsíce 8o No tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.7.15 17:53

@Meggynka no on to měl v plánu už delší dobu jenže já si ničeho nevsimla asi jsem byla zaslepena tou touhou po dítěti :( vzhledem k tomu že se nám 2 roky nedařilo tak s tím asi pak uz nepočítal a tudíž by mě jen naštval kdyby najednou chtěl ochranu což je fakt to by mi bylo podezřelé PAC tu SME použili tak jednou za celý vztah… :mrgreen: pro mě je mimi chtěné já sem mamina tělem i duši :mrgreen: a nějak opatrně nebo normalne? :mrgreen: to SOU otázky že? :mrgreen: ale mě už to fakt chybí :mrgreen: :mrgreen: ale zas mám strach :roll: no právě že já du taky na krev k vůli cukru a všem vyšetřením do průkazky..a na ultrazvuk až za dalších 14 dni to je strašná doba dva týdny..a v to pak 10 tt půjde zas vidět hezcejc víš co neřikala nic malé má 7,89mm a SME v 7+5 ale dr.to asi moc neřeší PAC já sama merim aj s podrazkama 151cm taky mimca kuracek jsou menší tak víš jak buď bude malé po mě nebo to ještě dožene…sak ono nepovyroste tím že budu jezt víc ne? Já už bych za chvíli nevyšla schody :-D dr říkala že je vše v pořádku že klasicky za 14 dni a tento týden na krev takže asi vše v pořádku jinak by si myslím že by řekla třeba že to neodpovídá nebo že je něco špatně mám hodnou příjemnou doktorku žádná studentka ale mladá a taky ví že než se to povedlo tak to dva roky neslo tak to víc kontroluje i dnes sem ji říkala že me picha na pr. straně v podbřišku tak sem tam byla asi o 10 min díl PAC to detailně zkoumala ale nepřišla na nic prý to je roztahování jakýchsi vazu a rozpínáním dělohy. Ale taky sem nějak pozadu jak sem to předtím psala vycházelo mi to nějak kolem 8tydne pres 8 tyden a teď podle ultrazvuku je to 7+5 takže ta tehu kalkulačka to taky nevystihla. nemuzes čekat že ve 150 cm budu mít v břiše bůh ví jak velké dítě :-D jako jak bych to rodila :mrgreen: a právě že ta kalkulačka počítala i zhruba datum porodu 20-22.2 nejsem si přesně jistá no a na fotce je datum 26.2.2016…treba to bude ta holčička holčičky bývají menší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.7.15 18:38

@Kaara tak to se raci zítra zeptam :think: 8o gratuluju krásná, jsem ale přes mobil tak si to nemůžu tak zvětšit je to zatím gestacni váček nebo už je tam něco vidět? Já minulé měla jen váček a dnes říkala že je to lepší že už uvidíme i srdíčko.dekuju.jako ani tak se nebojím toho že bysme měli být dvě proč ne klidně ale spíš mě to mrzí už teď mi je líto že tu není neprozivá to semnou když SMe čekali prví o které jsme přišli tak to furt hladil bříško povídal si s ním pusinkoval ho teď mi to o to víc přijde takové smutné mě by se tyhle gesta strašně líbily rozumis všichni tři spolu ten táta tomu prostě chybí a jiný táta zas není ten pravý jestli chapes..přijde mi to líto mrzí mě to neříkám že ne nejde tak ani o mě jak o to malé chtěla jsem aby mělo úplnou rodinu když mi dva jsme neměli. To je jedno…stejně to nezměnim rozhodl se tak a přivázat ho ke stolu nemuzu..tak to nemá cenu řešit a psát. Kdy jdeš znova na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.7.15 18:57

@Kaara @Meggynka holky škoda že vás nepotkam v porodnici :hug: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
8.7.15 19:04

@P.B.P No oni mají na to nejake tabulky, podle kterých berou v kolikatem si týdnů. Ta kalkulačka na netu je orientační. To ja se ptám jen ze zvědavosti, protoze u me byla myslím ovulace dyl tak proto jsem později. Uvidím za týden, třeba to dohnal :-D Můj přitel je velký, tak se bojim aby prcek nebyl taky velký :-D No ja mu vzdy jen rikam, ať jde jen na krajicek a ne hluboko abych nesplnila :-) Ty si prodělala potrat? Spolu to zvládnete a najdete si báječného tatínka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
8.7.15 19:07

@Kaara Gratuluji a prostě az půjdeš tak bude i srdicko :hug: Kdy jdeš priste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
8.7.15 19:08

@P.B.P Jdeš zítra na Rh faktor a hladinu cukru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.15 19:12

@P.B.P ty jo, to je fakt drsný, že některý chlapi umí být takový :cert: Nejdřív mimi chce a pak zase ne. Stalo se to i mojí kamarádce ze střední. Jsou to paka. :evil: Ale jak píše @Meggynka zvládnete to, a najdete báječnýho chlapa a tatínka :hug:
Na fotce je jen malá bublinka 6,5 mm. Ani mi k tomu nic moc neřekl, ale to je asi tim, že jsem měla jít první do CARu a oni mě pak zase pošlou k němu. Do CARu se objednám na příští pátek, a k mýmu gyndaři mám zase přijít 22.7. Prý i sono. Tak nevim co mi všechno bude dělat :nevim: Jo a už by mělo být vidět :srdce: Tak doufám že bude všechno v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.15 19:14

Holky mě od včera děsně bolí hlava. Včera celý den, a dneska začala až odpoledne. Ale to není bolest, to je uplný třeštění :| Když ležim tak to ještě jde, ale jak vstanu tak by se mu uplně rozskočila. A to já na bolesti hlavy vůbec netrpim. Dneska dopo mi bylo dost i divně od žaludku. To to pěkně začíná, ale ta hlava je nejhorší, doufám, že se to nepotahne celé těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 19:42

Ahojky toho chlapa bych kopla do :pocitac:… důležitý je teď mimčo :kytka: no já byla na ultrazvuku včera a bylo vidět už :srdce: tak mám strašnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí