// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
12.7.15 15:49

SNAD T ZVLÁDNEŠ BEZ NEHODY. JÁ TYTO POTÍŽE NEMĚLA ANI TEĎ A ANI PŘEDTÍM S HOLKAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.7.15 15:54

Právě že jsem si říkala že některé se tu tak dlouho snažíte já bych to dala pryč. Mám kamarádku a ona se snaží už 4 roky a teď byla na umělém a povedlo se. Konečně, Ona to ale o mě neví zatím. Protože už jednou čekala a přišli o to, tak se bojím aby pak nebyla zklamaná že my jo. Ale těší mě že se jí to drží. Já se na to taky těším. A KOLIK TEDY JSTE? JÁ DNES PODLE MINULA 7+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 16:47

@Kaara Děkuji :hug: Prvně jsem byla rozhodnuta, že do Motole, protože mám na šestinedělí kamarádku, ale teď uvažuji i o Podolí. Určitě nechci na Bulovku i když jí mám nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 16:51

@MiNaVa děkuji :hug: Vidíš to a přitom se říká, že když jsou nevolnosti tak je to většinou holka a ty si příklad, že to není pravda :D Kamarádce držím palečky, ať to vyjde. Musí to být hrozný na psychiku po tolika letech :( Já podle menstruace bych měla být 10tt+2 ale podle posledního ultrazvuku 9tt+2, tak uvidím co mi řekne ted ve středu. Už jste měli na ultrazvuku :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.7.15 17:06

Na ultrazvuku podle něho 6+2 už srdíčko bylo, podle ms jsem byla 7+5
Ale tlouklo. Jinak já opravdu ani u jedné nezvraela a měla jsem pohodu a byly to holky a teď je to stejné. Tak jsem zvědavá co to bude. Mě je to jedno, hlavně zdaé aby to bylo, ale manža by asi raději kluka po babinci a já holku, přece jenom něco mám po holkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 17:13

@MiNaVa Tak to jsem zvědavá jestli budete mit do třetice holcicku :) Me je to taky jedno co to bude, hlavne jak rikša ty, at je mimco zdrave. Ja ale mam nejake tuseni, ze to bude kluk, tak uvidim jestli se trefim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 18:06

@MiNaVa ja bych zítra mela začít 7tt. Doktor ve středu potvrdil tehu, 6,5mm bublinku ale o týdnech zatím nic neříkal :dance: Tak snad je to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
12.7.15 18:15

@MiNaVa Gratuluju k těhu :) Teda kdyby to u nás byly 3 holčičky, tak by se mi přítel zbláznil :D Ten by chtěl nejradši fotbalovou jedenáctku, takže určo kluka… a nejlíp teda 3 kluky. Zatím teda čekáme první mimi a asi 5+5, takže si ještě počkáme než budeme vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 18:20

@Meggynka jéé, a proč ne Bulovku? Já jí mám zrovna vyhlídlou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.7.15 19:13

@Kaara jj je mi strasne s hlavne msm asi strasne tehu deprese jsem s toho uplne rozhazena ze vseho chvili pocit ze zvladnes vsechn a strasna radost a nasledne potom neutisitelny plac ze nezvladnu nic :roll: no strasne mam chut :zed:. Ja sotva udejchavam kopce a to si rikam kdyz funis ve druhem co budes delat v 8?! :mrgreen: to uz me asi budou vozit na trakaci :mrgreen: a jeste sem kopirovala fotecku z ultrazvuku no strasnej pocit ze bude misto jedne dve. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.7.15 19:26

@Meggynka taky si rikam proc se tomu rika ze je to nejkrasnejsi obdobi :D jako vcem? Co je krasneho na tom sedet s hlavou v kyblu, mit pocit ze se vyvratis i v posteli v leze a jeste mas uz ve druhem mesici deprese z porodu a s toho co bude po porodu…zacala jsem kterysi den sledovat youtube porody a tehotenstvi no strasne!!! Pres slzy dojeti jsem nevidela a i presto jsem vudela dost na to abych brecela i strachem spojenym s radosti… grrr uz me to fakt stve jak sem..ne podrazdena ale takova vyplivla vesela smutna natesena ustrasena…ach jo nepreziju take stavy 9 mesicu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.7.15 19:33

@P.B.P to mi je líto, ze to máš tak silné. Ale neboj, ja mam taky strašný strach jak to všechno zvládnu. Že ji/ho špatně vychovám, ze vyberu jméno které se mu/ji pak nebude líbit a samé takové hovadiny. Snažím se na to nemyslet. A chci se i víc hýbat abych na to tolik nemyslela a abych pak právě ufunela ten 8.měsíc :lol: Určitě to taky zvládneš. Jsi moc statečná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 19:36

@Kaara Protoze na ni není moc chvála, mam k ni odpor, když chceš byt na pokoji po dvou musíš si za to zaplatit, přitom jinde je to normalne zdarma a prvne jdeš na hekarnu a pak na porodní sál. Odkud ze jsi ze chceš na Bulovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.7.15 19:37

@MiNaVa ahoj gratuluji :kytka: o potratu vubec nepremyslej urcite bys toho pak velice litovala i ja jsem tak chvili premyslela rikala jsem si co budu delat ze zustat sama s ditetem k tomu jeste s uplne prvnim nebude zadna sranda ale jak jsem uvidela :srdce: tak jsem zmenila okamzite nazor copak bych ho mohla zabit takoveho maleho drobka keremu tam tluce takove malilinkate srdicko a v tu chvili jsem vedela ze by to byla ta nejvetsi chyba v zivote.Bud stastna uzivej si tehu a neboj to zvladnete vse se da kdyz se chce drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.7.15 19:42

@P.B.P Pořád zvracis a nebo je ti už o něco lépe? Je to normální, porodu se silene bojim a taky si občas rikam, jestli jsem na mimco připravena. Život se nám najednou zmeni az tu bude to mrne, ale mi to zvládneme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí