Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
SNAD T ZVLÁDNEŠ BEZ NEHODY. JÁ TYTO POTÍŽE NEMĚLA ANI TEĎ A ANI PŘEDTÍM S HOLKAM.
Právě že jsem si říkala že některé se tu tak dlouho snažíte já bych to dala pryč. Mám kamarádku a ona se snaží už 4 roky a teď byla na umělém a povedlo se. Konečně, Ona to ale o mě neví zatím. Protože už jednou čekala a přišli o to, tak se bojím aby pak nebyla zklamaná že my jo. Ale těší mě že se jí to drží. Já se na to taky těším. A KOLIK TEDY JSTE? JÁ DNES PODLE MINULA 7+4
@Kaara Děkuji
Prvně jsem byla rozhodnuta, že do Motole, protože mám na šestinedělí kamarádku, ale teď uvažuji i o Podolí. Určitě nechci na Bulovku i když jí mám nejblíž.
@MiNaVa děkuji
Vidíš to a přitom se říká, že když jsou nevolnosti tak je to většinou holka a ty si příklad, že to není pravda
Kamarádce držím palečky, ať to vyjde. Musí to být hrozný na psychiku po tolika letech
Já podle menstruace bych měla být 10tt+2 ale podle posledního ultrazvuku 9tt+2, tak uvidím co mi řekne ted ve středu. Už jste měli na ultrazvuku
?
Na ultrazvuku podle něho 6+2 už srdíčko bylo, podle ms jsem byla 7+5
Ale tlouklo. Jinak já opravdu ani u jedné nezvraela a měla jsem pohodu a byly to holky a teď je to stejné. Tak jsem zvědavá co to bude. Mě je to jedno, hlavně zdaé aby to bylo, ale manža by asi raději kluka po babinci a já holku, přece jenom něco mám po holkách.
@MiNaVa Tak to jsem zvědavá jestli budete mit do třetice holcicku
Me je to taky jedno co to bude, hlavne jak rikša ty, at je mimco zdrave. Ja ale mam nejake tuseni, ze to bude kluk, tak uvidim jestli se trefim ![]()
@MiNaVa ja bych zítra mela začít 7tt. Doktor ve středu potvrdil tehu, 6,5mm bublinku ale o týdnech zatím nic neříkal
Tak snad je to tak ![]()
@MiNaVa Gratuluju k těhu
Teda kdyby to u nás byly 3 holčičky, tak by se mi přítel zbláznil
Ten by chtěl nejradši fotbalovou jedenáctku, takže určo kluka… a nejlíp teda 3 kluky. Zatím teda čekáme první mimi a asi 5+5, takže si ještě počkáme než budeme vědět ![]()
@Meggynka jéé, a proč ne Bulovku? Já jí mám zrovna vyhlídlou ![]()
@Kaara jj je mi strasne s hlavne msm asi strasne tehu deprese jsem s toho uplne rozhazena ze vseho chvili pocit ze zvladnes vsechn a strasna radost a nasledne potom neutisitelny plac ze nezvladnu nic
no strasne mam chut
. Ja sotva udejchavam kopce a to si rikam kdyz funis ve druhem co budes delat v 8?!
to uz me asi budou vozit na trakaci
a jeste sem kopirovala fotecku z ultrazvuku no strasnej pocit ze bude misto jedne dve. ![]()
@Meggynka taky si rikam proc se tomu rika ze je to nejkrasnejsi obdobi
jako vcem? Co je krasneho na tom sedet s hlavou v kyblu, mit pocit ze se vyvratis i v posteli v leze a jeste mas uz ve druhem mesici deprese z porodu a s toho co bude po porodu…zacala jsem kterysi den sledovat youtube porody a tehotenstvi no strasne!!! Pres slzy dojeti jsem nevidela a i presto jsem vudela dost na to abych brecela i strachem spojenym s radosti… grrr uz me to fakt stve jak sem..ne podrazdena ale takova vyplivla vesela smutna natesena ustrasena…ach jo nepreziju take stavy 9 mesicu…
![]()
@P.B.P to mi je líto, ze to máš tak silné. Ale neboj, ja mam taky strašný strach jak to všechno zvládnu. Že ji/ho špatně vychovám, ze vyberu jméno které se mu/ji pak nebude líbit a samé takové hovadiny. Snažím se na to nemyslet. A chci se i víc hýbat abych na to tolik nemyslela a abych pak právě ufunela ten 8.měsíc
Určitě to taky zvládneš. Jsi moc statečná ![]()
@Kaara Protoze na ni není moc chvála, mam k ni odpor, když chceš byt na pokoji po dvou musíš si za to zaplatit, přitom jinde je to normalne zdarma a prvne jdeš na hekarnu a pak na porodní sál. Odkud ze jsi ze chceš na Bulovku?
@MiNaVa ahoj gratuluji
o potratu vubec nepremyslej urcite bys toho pak velice litovala i ja jsem tak chvili premyslela rikala jsem si co budu delat ze zustat sama s ditetem k tomu jeste s uplne prvnim nebude zadna sranda ale jak jsem uvidela
tak jsem zmenila okamzite nazor copak bych ho mohla zabit takoveho maleho drobka keremu tam tluce takove malilinkate srdicko a v tu chvili jsem vedela ze by to byla ta nejvetsi chyba v zivote.Bud stastna uzivej si tehu a neboj to zvladnete vse se da kdyz se chce drzim palce
@P.B.P Pořád zvracis a nebo je ti už o něco lépe? Je to normální, porodu se silene bojim a taky si občas rikam, jestli jsem na mimco připravena. Život se nám najednou zmeni az tu bude to mrne, ale mi to zvládneme ![]()