// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
16.7.15 12:03

@P.B.P To me mrzi, že se tvoje rodina k tomu tak stavi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.7.15 13:18

Holky jakou máte ted v těhotenství pleť? Už jste něco pribraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.7.15 14:35

@Meggynka ja mám pleť jak puberťák. A zatím žádné kilo navíc. Ale jsem od tebe o dost pozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
16.7.15 14:41

Já mám teda čelo taky jak pubertak… :( A teď jsem se ňák nevážila…musim zitra..taky jsem zvědavá. Ale dneska toho asi moc nesním..je mi divne :?

Příspěvek upraven 16.07.15 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.7.15 14:53

@Meggynka tak já mám pleť v poho. Ale ty kila…v druhém těhotenství jsem nabrala 4kg, takže v poho, ale teď se bojiiiiiiim, ještě jsem se radši nevazila. Moc mě chutnaaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.7.15 15:39

@Meggynka to bych byla v šoku i ja :mrgreen: a kromě ozev srdicka by rovnou mohlo jít slyšet i,,ahoj mamiiii,, :mrgreen: je to sice hezká představa ale asi tak pravděpodobná jako to že zítra porodim :mrgreen: :mrgreen: stačí že máme tak šikovne miminka že nám nakreslily :mrgreen: to jsem furt chodila a říkala jee tato dívej miminko zase kreslili carecky že tam je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.7.15 15:47

@Meggynka mě to taky mrzí ale nenadelam s tím nic mému otci nemá ani cenu něco říkat ten děti nesnáší a vždy byl toho názoru že jestli si udělám dítě tak si zkurvim celý život jako on.ten kdyby věděl že bude děda tak si hodí maslu on je přece krásný mladý úžasný má skvělou mladou milenku :-D ten a dědek bože to snad neeeee :mrgreen: ten se to dozví až se někde možná potkáme… A to si pro jistotu bude raci nalhavat že si s něho dělám srandu a někomu hlidam. :nevim: neresim takový můj otec to je kapitola sama o sobě :mrgreen: nooo na pleť sem se vás zrovna chtěla zeptat taky si připadá jak kdyby mi bylo 15 :evil: no říká se že holčičky berou krásu tak snad to bude tím i když začala jsem toužit i po chlapeckovi chci aby mělo taky takové hezké kouty po tatovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a když bude holčička tak ji dodelame bratříčka i když ex říká že jedno stačí až nad hlavu ale jestli to bude pokračovat jako doteď tak bude mít i školku :mrgreen: já se nedam když bych prý překecala i faráře jak tvrdi tak to půjde lehko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.7.15 16:09

@Meggynka sak se mi začali zdát takové divné sny… :mrgreen: první: ležela jsem rodila jsem a ex stal u mě držel mě za ruku a říkal mi : miláčku ty u toho tak rves že asi ohluchnu prosimte STIS se nebo se to malé bude bát vylézt a já ho víc stiskla za tu ruku a řekla jsem mu se zatatyma zubama bolesti: když si tak chytry tak si to dorod sám ja bych si taky raci stoupla a koukala se!! :mrgreen: pak se mi zdál další sen : že jsme byli na procházce s kocarkem a potkala jsem právě svého otce a on říkal : jeee ahojte co vy tady a či to je děcko? No víš tati…naše. cože? Jak vaše? Stě normální takhle si zpackat život vy nejste normální jakýmsi harantem si zkazit životy žádná dovolená nic jen vyměňovat posrane plinky!!! Pak jsem se vzbudila úplně spocena :mrgreen: no a třetí sen kdy jsem zatoužila po chlapeckovi byl že sem potkala někoho ve městě a on mi říkal že má miminko krásné kouty po tatkovi :mrgreen: takový blby sen až sem se ráno musela smat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.7.15 18:22

Já mám holky, právě pleť krasne čistou a 2,5 kg nahoře. Ale jsem hubena tak to není vidět. Jen to poznám, že nedopnu nejake kratasy, tak jsem si včera koupila tehu a jsou super pohodlne. Nikde to neskrti. Malinko vyrostly prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.7.15 18:25

@Ilona225 Já mám nektere dny zravou a když mi není dobře tak se musím do jídla nutit. Za cele tehu jen 4 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.7.15 19:22

@Meggynka to nechci vědět kolik sem pribrala já pred pár dny sem si zkoušela oblečení a obrecela jsem to :mrgreen: tak jsem to vzdala :oops: nevim kde se shánějí věci na hrocha :mrgreen: prsa rostou to mi až tak nevadí vždycky sem si přála že si jima vybiju zuby :mrgreen: už tak jsem měla 85/D a už mi začínají být všechny malé skrti to a vše leze ven takže nakupy mě neminou jen nevím jak to vydrzim PAC s kyblem do obchodu těžko půjdu… Už i čekání u doktoru je strašne horsi nez kdy jindy na alegologii sem se ještě nedostala protože jsem tam minulé stala 2× 45 min kdy si sestřičky vykládali u kávy a ještě po mě vyjely že mají moc práce že si mám pockat tak sem se zebrala a šla sem a kaslu na celou alegologii horko v Čekárně žádné okna to neslo vydržet. Ve středu mě bude čekat zas dvouhodinové se sezení u praktické doktorky takže taky super… :roll: to budeš mít určite toho chlapecka když mas krásnou pleť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.7.15 19:27

@Meggynka jo jo za celé tehu. Nejsem totiž žádná hubenoura. :) na začátku jsem 3kg zhubla a pak jen 4kg nabrala. V porodnici jsem nechala 12kg a už jsou zas nahoře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.7.15 21:58

@P.B.P To čekání u doktorů ti nezávidím. Ani se ti nedivim, že si to vzdala. Já naštěstí chodim jen na gyndu a tam jdu vzdy na čas. A co tvoje mamka rika na těhotenství? To máš divoke sny. Me se ted spis zda o tom, jak si vybírám kočárek a před porodem budu mit noční mury o porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.7.15 21:59

@Ilona225 Tak to ti závidím, ja se modlim ať na konci tehu vazim max 60 kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.7.15 03:36

@Meggynka no na gyneko vždycky přijdu a tam nikdo takže sem na 9 a jdu už i 8:30 tam to začínám milovat ale u praktické to je vždy na dlouho dr. se vždycky zpozdi o hodinu pak dvě hodiny berou na krev takže tam prijdes před šestou a odcházís po devate :zed: a na alergologii to první berou z luzkového pak důchodce děti a nakonec když vydrzis dvě hodiny tak jdeš i ty…na to fakt nemám ale potrebuju prodloužit neschopenku tak musím vydržet :-( sak to jsem předtím psala o mamce první to brala v klidu ale když sem přišla s tím že chci být sama tak bylo zle.ale v konečném výsledku je to moje věc dnes proběhl nějaký pokus o mír ale moc se nepovedl takže nevím buď a nebo prostě já se zaridim podle sebe a jestli se za to semnou někdo nebude bavit tak ať i když mám mamku nemocnou a je mi ji líto nebudu si hledat jiného chlapa za každou cenu když o jiného nemám zajem.no jo já je měla divoké vždy vetsinou se mi zda že někam padam do propasti to bývají potom strasne úskoky po posteli ráno mám pocit že sem celou noc vzhůru :-D já se porodu zatím nebojím chvilku jsem se bála jak mi docházelo že jsem tehu teď se na to doslova tesim :-D nevím proč ale tesim se hrozne moc asi jak se mi budou doktoři věnovat :-D ne Těším se hrozne na to miminko které mi dají na hruď a za to to všechno stojí… Těším se na mimi a bez porodu to nejde takže se těším i na porod :-) já už vybírat nemusím kočárek a autosedacku už mám když SME čekali první a pak to nevyšlo…akorát ho bude muset tatínek trochu dat dohromady drncaji tam kolecka. já už vlastně čekám jen na ten devátý měsíc dnes bysme měli začínat s mimcem 3 měsíc a ještě 6 nekonečných dni do kontroly… A jak tak ctu tak můžete být v klidu to já asi půjdu rodit ze 120 kg da-li buh :mrgreen: a to se tam ani nevyskrabu :mrgreen: co bych dala za 60 kg na konci tehu :mrgreen: to nemám ani teď to sem měla tak v 14-15 :mrgreen: jenže mě jaksi nepomáhá nic ani cvičení ani drastické diety ale dam si jeden jogurt a váha jde nahoru jak kdybych si dala bucek.. :-( teď problémy s kolenama jak kdyby mi bylo 50 no strašně a ne a ne to zhodit to bych mohla n kole i spát a nic…já jezdíval takové dálky že by někteří už odpadli a nic nezhozeno ale zato po rohlíku z jogurtem to bylo jasné že ani 3 x taková jízda tuhle večeři nevypoti :-/ jako smířila jsem se s tím ale spousta lidí to odsuzuje a přitom někteří za to vážně nemůžou…svého času jsem dokonce žila téměř jen na cigaretách a i po nikotinu sem asi pribirala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí