Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherrylee diky
Taky jsem se bála, takže to úplně chápu. Ale bude všechno v pořádku
Snaž se spíš těšit, na nervy je času dost
Budu na tebe myslet
V kolik tam jdeš?
I když je fakt že me dr. google jednou strašil podle příznaků rakovinou ale aspoň sem se měla z čeho radovat když to nebyla pravda
![]()
Velká gratulace
. Hlavní že je vše jak má být. A ty fotku nemáš? Manžel to zkusí přefotit a stáhnout sem.
Jak se někteří lidi k sobě chovají? nechápu, místo aby druhému přáli a popřáli mu ať je mimi zdravé, tak člověka podkopávají. nejhorší je to od nejblišších. Opravdu je to nepochopitelné. Já naštěstí zatím dobrý, ale jak se to dozví tady kamarádka, tak taky si asi poklepe na čelo, ale je to naše věc a jí do ničeho nic není.
@MiNaVa dekuju
Fotka je dost rozmazaná. Příští týden budu mít snad lepší od meho gyndare ![]()
@Kaara Gratuluji
Jsem ráda, že je vse v poradku a miminko roste ![]()
@Kaara Děkuju,to víš ze se hlavne těším
Jdu hned ráno v 9:30… Tak padák vědět ![]()
@Meggynka dekuju, spadl mi šutr ze srdce že je vše v pořádku ![]()
@Cherrylee tak aspoň jdeš hned ráno a nebudeš se trápit celý den
Tesim se na fotečku a info ![]()
Ahojte holky
chci se zeptat mám pravidelnou menstruaci a ted poprvé se mi stala taková věc dostala jsem jí 15.7 ve středu trvala dva dny tak jsem si řekla že od odpoledne včera do dneška vydržím jestli mi rozjede ještě no a nerozjela se ted nevím jestli to může být známka těhotenství
snažíme se dva roky♥♥ 2013 žádné léky neužívám horm nic tak je to velmi pro mě zvláštní
@nikinka 123 může to byt tehu, ale může to být i normální ms. Takže doporučuju test a návštěvu lékaře, část jen hormony k tehu pomůžou ![]()
Jo jsem se chtěla vrátit k těm penězům. mám sice ID, ale 3000 a práci mám na na 3,5 denně a mám tak 4, takže míň než ty. Ale to nepíšu že bych jako měnila nebo si ztěžovala. Jsem mezi dětmi a někdy je to na palici. dělám dozor ve ŠJ a co si dovolí takový deváťák,, to by jsi se divila. Jinak do té 6té to jde, tak to jde s nimi z kopce.