// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
20.7.15 21:12

@Meggynka jj, po IUI se dává vždy. Byl to první pokus :dance: o to víc jsem nadšená, jinak bych byla asi přestrašená. Ve středu jdu na kontrolu už ke svému gyndaři, tak mi poví co a jak, kdy mám jít na první screening. Tak uvidíme. Už chytám záchvaty kupování kočárku atd :oops:
Katrin je hezké jméno :hug: a chlapečka máte vymyšleného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
20.7.15 21:21

@Kaara To je dobře, že to vyšlo na první pokus :hug: Budu na tebe myslet a hned podej hlášení :) To ja už taky koukám na kočárky :-D Koupila jsem si už 2 overalky, dupačky s trikem a 3 hračky :-D Ale už zatím nic kupovat nebudu dokud nebudu vědět pohlaví, abych věděla na jakou barvu se mam soustředit :) Na kočárek se chceme kouknout v říjnu na výstavišti v Letňanech. Už se tesim az budu nakupovat vše pro toho našeho broučka :kytka: Kluka chceme oba Patrika :) A vy už máte nejake jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.7.15 21:22

@Meggynka Jj, 12.-14.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
20.7.15 21:36

@Meggynka k doktorovi půjdu až večer cca v pět, to budu celý den na nervy :roll: Jé, v Letňanech je veletrh kočárků? To je super :dance: My máme jasného chlapečka. To by byl Bruno po dědovi :lol: Ale holčičku nevím :nevim: Nechci aby měla narozky a svátek ve stejný měsíc a líbí se mi Viktorie, Liliana, Taťána, Dita. Prostě všechny co mají svátek v březnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
20.7.15 21:42

@Kaara My když budeme mit toho kluka, tak bude mit svátek za pár dni, ale my to neresime :-D Jo má byt výstava vše pro mimca. Liliana je moc hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.7.15 21:53

@Kaara @Meggynka Lili se mi taky líbí :) U nás když to bude holčička, tak to bude Verunka po mně…to prostě příteli nevymluvím. A když chlapeček tak se nám líbí samá prosincová Adam, David, Daniel…tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
20.7.15 22:13

@Cherrylee @Meggynka taky máte hezká jména. Kdy se už dozvíte co budete mit? Já v tom ještě nemám tak zmakly :mrgreen: A necháte si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.7.15 05:43

@Kaara Asi si to necháme říct. Prý to říkají cca v 16 tydnu, pokud se prcek ukáže. Nektere holky pisou ze už ve 13 tydnu jim to řekli, ale takto brzo to není jisty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.7.15 05:45

@Cherrylee Ty jména jsou taky super. Hlavně Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.7.15 06:11

@Kaara @Meggynka My si to určitě necháme říct :) A nevím kdy uz je to urco poznat, ale na tom 2.screening ve 20tt uz určitě. Taky jsem četla, ze když jim to řekli na tom 1.,tak se to potvrdilo… :) Jinak noc fakt parádní… ten zub (díra po nem) me budil po 2h… nešlo to vydržet, tak jsem si musela vzít aspon paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
21.7.15 14:09

Já si to taky nechám určitě říct. Mělo by to jít poznat na tom paptestu. On se měří úhel, myslím močové trubice, a podle toho se to dá poznat. Ovšem záleží na pohledu lékaře a na jeho zkušenostech. Pak v 16tt už je to vidět jasně. To už měl Šimon opravdu vidět pindíka i kouličky :-D u holčiček je to kávové zrnko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
21.7.15 14:10

Jo ale hlavně ať jsou naše miminka zdravá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.7.15 14:15

@Scharlota To urcite, je nejdůležitější. Jestli to bude mit pindika a nebo berusku je uplne jedno :-D Jsem strasne nervozna z toho screeningu, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.7.15 14:18

@Cherrylee To me mrzi, že takhle trpis, snad to brzy přejde :hug: Opravdu záleží jaky má doktor ultrazvuk a jak je mimco otocene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.7.15 14:23

@Kaara @Scharlota @Cherrylee Holky,ale pohravam si s myslenkmyšlenkou, že bych si to nenechala říct. Prý je to krásný zážitek, že az po porodu se dozvite co to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí