Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meggynka jj, po IUI se dává vždy. Byl to první pokus
o to víc jsem nadšená, jinak bych byla asi přestrašená. Ve středu jdu na kontrolu už ke svému gyndaři, tak mi poví co a jak, kdy mám jít na první screening. Tak uvidíme. Už chytám záchvaty kupování kočárku atd ![]()
Katrin je hezké jméno
a chlapečka máte vymyšleného?
@Kaara To je dobře, že to vyšlo na první pokus
Budu na tebe myslet a hned podej hlášení
To ja už taky koukám na kočárky
Koupila jsem si už 2 overalky, dupačky s trikem a 3 hračky
Ale už zatím nic kupovat nebudu dokud nebudu vědět pohlaví, abych věděla na jakou barvu se mam soustředit
Na kočárek se chceme kouknout v říjnu na výstavišti v Letňanech. Už se tesim az budu nakupovat vše pro toho našeho broučka
Kluka chceme oba Patrika
A vy už máte nejake jména?
@Meggynka k doktorovi půjdu až večer cca v pět, to budu celý den na nervy
Jé, v Letňanech je veletrh kočárků? To je super
My máme jasného chlapečka. To by byl Bruno po dědovi
Ale holčičku nevím
Nechci aby měla narozky a svátek ve stejný měsíc a líbí se mi Viktorie, Liliana, Taťána, Dita. Prostě všechny co mají svátek v březnu ![]()
@Kaara My když budeme mit toho kluka, tak bude mit svátek za pár dni, ale my to neresime
Jo má byt výstava vše pro mimca. Liliana je moc hezký ![]()
@Kaara @Meggynka Lili se mi taky líbí
U nás když to bude holčička, tak to bude Verunka po mně…to prostě příteli nevymluvím. A když chlapeček tak se nám líbí samá prosincová Adam, David, Daniel…tak uvidíme ![]()
@Cherrylee @Meggynka taky máte hezká jména. Kdy se už dozvíte co budete mit? Já v tom ještě nemám tak zmakly
A necháte si to říct?
@Kaara Asi si to necháme říct. Prý to říkají cca v 16 tydnu, pokud se prcek ukáže. Nektere holky pisou ze už ve 13 tydnu jim to řekli, ale takto brzo to není jisty ![]()
@Kaara @Meggynka My si to určitě necháme říct
A nevím kdy uz je to urco poznat, ale na tom 2.screening ve 20tt uz určitě. Taky jsem četla, ze když jim to řekli na tom 1.,tak se to potvrdilo…
Jinak noc fakt parádní… ten zub (díra po nem) me budil po 2h… nešlo to vydržet, tak jsem si musela vzít aspon paralen.
Já si to taky nechám určitě říct. Mělo by to jít poznat na tom paptestu. On se měří úhel, myslím močové trubice, a podle toho se to dá poznat. Ovšem záleží na pohledu lékaře a na jeho zkušenostech. Pak v 16tt už je to vidět jasně. To už měl Šimon opravdu vidět pindíka i kouličky
u holčiček je to kávové zrnko.
@Scharlota To urcite, je nejdůležitější. Jestli to bude mit pindika a nebo berusku je uplne jedno
Jsem strasne nervozna z toho screeningu, aby bylo vše v pořádku.
@Cherrylee To me mrzi, že takhle trpis, snad to brzy přejde
Opravdu záleží jaky má doktor ultrazvuk a jak je mimco otocene.
@Kaara @Scharlota @Cherrylee Holky,ale pohravam si s myslenkmyšlenkou, že bych si to nenechala říct. Prý je to krásný zážitek, že az po porodu se dozvite co to je ![]()