Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaara Já taky nechci trojkolku. Chci kocerek, jak má přední kolečka o něco blíž u sebe než zadní. Aby byly pohyblivé. Zatím mám vybraného favorita, tak uvidím jestli do něj půjdu
A budete se pak po prckovi brát?
Jána Naty měla klasiku a pak golfky a na Venessku jsem měla jané slalom trojkolku. Byla fakt super lehounká na skládání na vynešení do schodů, lehce ovladatelná a hlavně co jsem měla strach aby se to nepřeklopilo, tak ani náhodou. Přední otočné kolo bylo super. Můj táta když s tím měl jet poprvé se bál a pak říkal to je skvělí nemusíš nikde najíždět na chodník a lehounké. Jezdila jsem s ní i na bruslích.
My se brali, když Naty bylo 5 a Vany 8 měsíců.
@Meggynka je ten je hezký, co to je za značku, nemůžu to přečíst ![]()
@Meggynka hele nevím jestli se budeme brát. Zatím o tom nikdo nemluví ![]()
@Kaara Dada paradiso grup meloun. Prodává ho Malvik, tak bych ho chtěla vidět na živo, jestli ho mají na prodejne.
Ahoj Holky! Já mám po Šimonkovi tento a mám k němu i hlubokou korbičku. Je to kočár spíš do města a na nákupy do obchoĎáku, ale já s ním projela opravdu jak lesní cesty tak polňačky. Já jsem si kočárek vybírala podle vzhledu.
http://www.sbazar.cz/…flexibilni-a
Nakonec jsem si schovala i golfky… ty byly úžasný a byla to trojkolka. A ty máme tyto.
https://www.mall.cz/…pp-xtra-2011#…
Pokud se mi mimčo narodí v únoru, už v létě ho v nich budu vozit, pokud pojedeme na výlet. Jsou polohovatelný a to do lehu. Skladný a opravdu super…
Ahoj holky, dneska jsme spali u mojí mamky, grilovali jsme a tak…a tak jsem vás vůbec nestíhala… Jinak já vdaná taky nejsem, ale brát se chceme. Filip je hezké jméno, ale my už v rodině dva máme. Kočárek ještě vůbec netuším…ale když někoho s kočárkem ve městě potkám, tak koukám
A na screening jsem se objednávala včera, protože můj doktor má ted dovču, tak abych to stihla a jdu až 31.8.
Holky, ja mám dneska po kontrole
Vše v pořádku
Mimís má 10,6mm ![]()
Nevíte jestli screening je to samé co genetika?