// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
23.7.15 19:54

Nevím jak bych to vyřešila buď se domluvila podobrém s obvodní a nebo bych okamžitě přešla k jiné gyndařce. Holt jinak to asi nepůjde. Já byla s nohou na neschopence 2roky :! Pak už se řešil důchod, ale mohou to prodloužit. Rok to může dr sama prodlužovat a pak musí se žádat komise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.15 19:55

@Scharlota jo to asi těžko… :-(moje doktorka asi na úplatky moc nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.7.15 19:58

Neboj ale musíš na lačno jen vodu se nanejvejš napít, ale i tak by se to dalo přežít, jen vážit si vše bych asi taky nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.7.15 20:01

ZzKUS SEDOMLUVIT A ŘÍCT JI CO TI GYNDAŘKA ŘEKLA. POKUD NÉÉ ODEŠLA BYCH OD NÍ HNED. MÁŠ NA TO PRÁVO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.15 20:55

@MiNaVa zkusim po neděli oblitam doktorky tady a na rovinu řeknu jak se věci mají a že potrebuju neschopenku kterou mi dr nechce dat. obvodacce sem to totiž říkala zatvarila se jak kdybych ji něco udělala a řekla já taky nemám důvod proč to dal prodlužovat jako já vám to klidně přepisu na paní doktorku ale tak dlouho to držet nemůžu přitom mi to mohla napsat na ty bolavé zada místo té nohy a zas tak dlouho nemarodim neschopenku sem dostala 1.5.2015 diagnóza z nohou ale na operací sem šla až měsíc po neschopence PAC první jsem zůstala doma na neschooence k vůli zkolabovani z těch směn v práci 15,5 h nočních směn a hodinu cesta tam a hodina zpět zkoro jsem nespavala neměla čas ani jíst. doma věčne bordel neb nebylo ani kdy uklidit. Nakonec jsem se sesypala rozbyla si hlavu o zem a přijela pro mě rychlá a zkoncila jsem díky práci ve špitále v papirechvu dr.to mám i napsané a gyndarce se nezdá že by při takové práci měl mít někdo neschopenku? dokonce sem ji říkala že sem zkolabovala s takových směn a to sem nebyla ani těhotná co by bylo teď když spavam i přes den což jsem dřív nemohla zvracim mám závratě a pod. Jsem strašně nastvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.15 21:04

@MiNaVa co s ním to vyzvracim jsem vyčerpaná unavená k vůli zadum umyvam i nádobí na pětkrát… Kamosku musím prosit aby mě zvedla i z gauce když se u ní posadim ale na to vše mi hold pomůže bazén peníze na něj si vycucam z prstů hlavně že mi nikdo nebude muset nic podepsat… Nemám oporu ani v jednom z rodičů otec to neví ( raději) matka mi naznačuje že mám jit potrat a přítel se na mě taky vykaslal na vše jsem sama večer lehnu do postele píchne mě v zádech přejde to do nohy projde to do podbřišku a já se nemůžu ani zkroutit v bolestech nebo se nemůžu zkrz žádá ani pohnout zůstanou ležet a nepohnul v tu chvíli ani z palcem u nohy nezájem to přece podle doktoru nic není pomůže bazén a zrát budu trávu před barakem ne PAC budu chodit na koupaky za 80kc na hodinu pro mě to nejsou malé prachy pro ne asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
23.7.15 22:54

@Meggynka tak to jsem nevěděla, to je tedy součástí toho screeningu? Ja vim jen přímo o tom vyšetření ve 26tt, kdy se chodi na vysetreni na těhotenskou cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
24.7.15 05:36

@Scharlota Ano zjišťuji ji hladinu cukru z krve, není to stejný test, jako ti dělají po 20 tydnu. Jakmile je to přes 5 tak se to bere jako pozitivní a musí se to opakovat, jestli to vyjde zase pozitivní. Říkala, že jsou ted nove přísnější normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.7.15 07:44

@P.B.P vůbec ti nezávidím tvou situaci. Musí to být dost hrozný nemít nikoho za zády. Já vím, že i kdybych zůstala sama i se dvěma dětma, a i kdyby se můj chlap zachoval jako pořádná svi.. a vyhodil nás na ulici, tak mám rodiče, kam můžu přijít z minuty na minutu i o půl noci bušit na dveře (mám samo klíče) a můžu dojít i bez peněz. A to ni musím napsat, že až přijde mimčo bude vše ještě složitější. Nemyslím si, že miminko je jen velká radost, je to i ohromná starost. Držím pěsti, ať se situace vylepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 08:58

@Scharlota nad vodou mě drží jen myšlenky na miminko ale bez peněz se mi zůstat nechce musím vyřešit nějak tu neschpenku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 08:58

@Scharlota nad vodou mě drží jen myšlenky na miminko ale bez peněz se mi zůstat nechce musím vyřešit nějak tu neschpenku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.7.15 11:31

Ahoj holky, také jsem zjistila předevčírem dvě čárky na testu :). mám po druhé IUI a klaplo to. ted jen, aby se to vyvíjelo všechno dobře. na UTZ jdu až za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 11:52

Gratuluji vítej a snad bude vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 12:01

Nezávidím, vím jak se cítíš, ale nevzdávej to. Bude dobře. Já byla na tom podobně, ale měla jsem oporu v rodině. Když bylo Natx 1,5 roku byli jsme od sebe a začátek těhu taky nebyl procházka růžovou zahradou. Byla jsem na sociálce ona mi pomohla platit bydlení, ale tehdy přítel už když jsi těhu má vyživovací povinnost na tebe. Najdi si to je to tak. ak Bylo Naty 1,5 roku a vyhodila jsem ho. Nechci tu psát proč, ale nanejvejš na SZ. Bylo to těžký, ale i sociálka ti pomůže. Sice nebudeš mít nárok na úp, ale myslím že tě ve srabu nenechají. Pozeptej se všude. Držím pěsti, mimi je dar a máš pro koho bojovat. Sie sama, ale na druhou stranu máš tu nás. alespoň malinkou podporu. Nechápu jak se mohou otočit rodiče tedy zády, já to neznám, ale třeba se vše v dobré obrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 19:18

@MiNaVa teda to je taky pekny zivotni pribeh… :( raci bych teda mela tu neschopenku pac tam kde bydlim nemam trval. bydliste a tudiz nevim jestli by mi bydleni zaplatili asi tezko i kamoska musela mit trvale aby ji neco dsli..vis muj otec to je proste kapitola sama o sobe pro nej jsou deti jen haranti kteri zkurvi cely zivot aspon teda o nás se tak vyjadroval - o me a o bratrovi..mamina..ta ma ted holcicku zkoro dva roky jeji svet se toci kolem ni, ostatni deti? Proč? At je s nima co chce hlavně že ona má dítě ostatní ho mít nemusí aspoň tak mi to přijde podle toho co říká, opět se snaží navázat kontakt zase jen aby mě mohla vzteknout a já se pak tady svijela v bolestech…jako ex tatínek miminka semtam přijde i mi něco vždy podstrčí ale taky žádná sláva vysralo se mu auto tak je trochu zadlužený chodí do práce na prescasy i o víkendech a zkoro nejí a nespí snazime se vychazet za dobre k vuli mimcu jenze taky tu není vždy když se potrebuju o někoho opřít sem strašně rada holky že vás tady mám že všechny čekáme malé zázraky a že mame vsechny důvod k radosti…hodně mě mrzí že ve chvíli kdy mi vlastní matka rozmlouval a těhotenství tak mě kamarádka která je proti dětem přemlouval a ať nedělám blbosti že dítě je můj celoživotní sen že bych byla blba to udělat…nakonec mě držela ona místo mamky což mě velmi zklamalo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí