// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
24.7.15 19:19

@P.B.P jeeeeee to je prtě :lol: Je uz krásně vidět :dance: Moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
24.7.15 19:22

@Meggynka na další kontrolu jdu 6.8. A dostanu už průkazku :dance: Když bude vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
24.7.15 19:26

@Meggynka to mi je líto s tou cukrovkou :hug: Snad ti to nepotvrdí. Teprve vás dočítám tak nevím jestli už jsi nepsala. Ja mam taky všechny příznaky, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 19:30

@MiNaVa jo a vždy když mati bylo špatně když byla těhotná tak jsem stala při ní a rikavala ji : mamo mamo mamino ty jsi chtěla mimino tak ho teda mas a to ho si vaz nikdy by mě nepadlo ze mi to jednou vrátí ve zlem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 19:59

Velká škoda, že to tak je, ale toto se nezapomíná. Zavírá si vrátka. Já to tak mám s tchánem, vídáme se, ale nemůžu se sním bavit. Ale Manžův brácha má teď malého ročního kluka, a on se může po…, ale naše děti jsou mu fuk. ale my je máme milujeme.Je mi líto, jak jsi na tom. Ale věř, že se še v dobré obrátí mimi za to stojí a my ti tady alespoň radou a podporou pomůžem. Jinak screening i když zaplatíš, tak některé pojištovny v rámci nadstandartního mateřství proplácí, ale asi né celý. Koukni na svoji zdravotní pojišťovnu. I to by ti pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 20:00

Jak ty jsi byla dnes na kontrole? Tak to je fajn, že je vše ok a gratulace. A kolik tedy jsi podle uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 20:11

@Kaara dekuju taky se mi zda že tam je nejak pěkně videt urcite mi mavalo a posílali pusinku :-D ale na kontrolu du až za měsíc a na screening den po gynde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 20:23

@MiNaVa sak sem ji napsala že se neminim vnucovat aby se pak nemusela za dceru s vnuckou stydět že stojija frontu na socce mezi ciganama…to mě taky mrzí že jsou mu vaše děti fuk pořad je to rodina nemělo by to tak byt..Ach jo :( někdy jsou lidí vážně zlí…a prosimte to tam mám první pozjišťovat nebo to stačí až potom zpětně až budu mít po tom screeningu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 21:05

Co máš za zdr. pojišťovnu? Koukni na jejich stránky. Musíš mít doklad o zaplacení a pak ti to proplatí, ale jen některé to proplácí. Já vím že má 205 ano. Koukni na tvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.7.15 21:38

@MiNaVa já mám 213 kouknu na to během večera teď jsem konečně douklizela přes den se to nedalo v takych hicoch ještě povesim pracku a pokracovani zítra pomalu musím zAcit třídit věci na stehovani :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.7.15 21:55

Podbalíček pro těhotné ženy

příspěvek do 700 Kč na:
kurz psychoprofylaxe a těhotenského tělocviku, tj. přípravy ženy k porodu
nákup vitamínů v lékárnách v době těhotenství (dle seznamu)
provedení epidurální analgezie při porodu
provedení ultrazvukového vyšetření plodu v I. trimestru
nákup porodnického gelu

je to tam 700kč, p tak je to dobré-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.7.15 05:05

@MiNaVa jeee ty si hodná dekuju :hug:…takže mám potom doklad o zaplacení hodit na pojišťovnu? Jsem strašně unavená cely víkend sem prospala jak medvěd připadám si jak kdybych měsíc předtím nespala obdivuju některé co chodí třeba na noční to bych musela mít v očích paratka a úsměv si nakreslit lihovkou :-D nikdy dřív bych nemohla v noci spát kdybych si přes den na dvě hodiny pospala teď prochrapu den i noc. A ty zada nepolevuji spíš bolí ještě víc. ale když nemůžu na CT na rentgen prášky od bolesti nic, tak nevím. nejhorší je že ze zad to jde do kyčle z kyčle do kolena a zároveň jak to projede nohou tak i břichem kolikrát až úplná křeč do břicha ;( to je kolikrát taková bolest že nejde udělat ani krok už jsem byla i podle rad dr. V bazénu..nečekaně se žádný zázrak nekonal :-D jen jsem myslela ze s tama ani nevylezu a nebejt u kraje tak bych se asi i utopila nepříjemné nemoct pohnout nohama zrovna když más pod sebou hloubku no příště půjdu asi do brouzdaliste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
27.7.15 13:28

@P.B.P Na mam zrovna tento týden noční. Včera jsem začala 13 týden a jako na potvoru mi je vic špatne. V noci mi bylo dost blbe a ted to není o nic lepší :-( Už si se byla kouknout k jinému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
27.7.15 14:36

Není zač koukla jsem hned tam. Jinak většina pojišťoven něco přispívá. Holky koukněte se na vaší. Plavání asi bezva, ale když je člověku dobře. A byla jsi se poohlédnout poo těch nových dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
27.7.15 14:38

To ti nezávidím. Já taky jsem pořád ospalá. Nevím jak to budu dělat s dětma až se vrátí. :zed: Já zase už třetí den mám migrénu a nevím jak se z toho dostat. Už jsem koukala co tu radí v 1 trimestru. Nic moc nic nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí