Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty už máš za sebou ten sceening? jak jsi dopadla a co ta cukrovka? Potvrdilo se to či néé. Nebo jsi to nebyla ty? Mám v tom zmatek.
@Meggynka @MiNaVa holky nebyla dnes celej den propršelo dneska při chvilce vlezu na NET a kouknu co tu v okolí je a pozitrí me ceka cestování k obvodní pro lístek na peníze..
včera nás tatka pozval na vylet do zoo tak SME byli všichni tři v zoo
až na to že sem funela jak nosorožec do kopce seděla na každé volne lavičce a pak se s žádné nemohla zvednout zkrz ty záda tak to bylo super a s těch děti sem tam byla unesena víc než kdy dřív a ty mláďata dokonce sem řekla že ta malá opička vypadá jak to miminko v tom bříšku
otázka zda se mi víc líbila ta zoo nebo to že jsme byli všichni spolu spíš to druhé ![]()
@MiNaVa Jdu k doktorce az ve čtvrtek. Výsledky cukru z krve budou trvat týden. Já za ten screening nebudu platit. Mam totiž soukromou doktorku a těhotenství me tam stoji 4 000 Kč.
@P.B.P To je super, že jste byli spolu všichni tři
Už si našla dnes toho doktora? Držím palce, ať co nejdříve vyresis tuhle blbou situaci ![]()
@Kaara Urcite bude vše v pořádku, neboj
Jdu na ty testy ve čtvrtek, ale výsledky budou az za týden. Hlavně ať je v pořádku screening a budu spokojena ![]()
@Meggynka tak to budu držet palečky
Musíš hned napsat jak to probíhalo ![]()
@Meggynka k soukromému se mi nechce a na ty co jsem měla v záloze si ženské kort v tehu dost stezuji i že je cpali v tehu praskama zbytecne a pod.krom toho že mi nechce napsat neschopenku je zas tady ta v techhle věcech zlata ach jo
nevím no… Od čerta k dablu se mi zas nechce asi budu doufat že mi to toho 13 obvodacka jeste prodlouží a při další kontrole už bych měla být v druhém trimestru tak snad už by mi to napsat mohla vždyť i od těch zad mám křeče až v břichu ![]()
Holky a víte že ty naše unorcatka se chystají na svět v přestupný rok? ![]()
@P.B.P jeee, ja mám mít breznatko, ale je možné že by si mohlo pospíšit a vykouknout 29.2. ![]()
@P.B.P To nevím, ale ja mám termín na začátku února, tak me se to netyka
Me moje gyndarka řekla, že v dnešní době je kazde těhotenství rizikove a kdykoliv budu chtít, tak mi napíše neschopenku. Ani jsem se na to nemusela ptát. Tak snad ti to obvodacka prodlouží.
@Kaara to se může ještě změnit
mě minule říkala 26 pak 28 no já se kolem té 29 držím
holky viděla jsem dnes dokument o miminku a porodu a byla tam udělána taková sranda malém sem curala smichy ta maminka porodila tatínek ji dal pyšně pusu na celo a doktor placl to mimco přes zadek aby začalo plakat a dal ho sestře mezitim co si sundaval rousku dostal za to od tatínka pesti mezi oci
@Meggynka no v tomhle je fakt nějaká divná kort když tehdy js
Em před dvěma lety měla pozitivní testy meskala mi MS celkem dlouho a jak sem lezla do vany tak jsem začala krvácet krve vyloženě jak na jatkách že sem myslela že snad musím i vykrvácet a ona konstatovala samovolný potrat…
Naštěstí už nezvracimjen občas když něco s chuti rychle ve velkém doslova sezeru teď mě bolí ty záda kdy se nemuzu ani zvednout že židle a jdou mi fakt s té nohy a zad křeče až do břicha a i kdybych se do té práce mohla vrátit jako pardon ale dělat 15,5 hodiny noční sichty to jako fakt ne a kam mě můžou jinam dat to je bezpečnostní firma nic pod 12 hodin nemají vše jsou to obchuzky objektu a hlavně v noci takže asi tak…kdybych neotehotnela chtěla jsem si stejně najít něco jiného protože sem nechtěla znova zkončit vyčerpáním ve špitále s rozbytou hlavou po kolabsu k vůli tomu že neumí najmout víc lidí respektive že jim s tama každý utekl a oni nám narvali za měsíc 200 hodin ve dvou lidech takže stříkačka obden při takych hodinách…kdyby aspoň ty peníze tomu odpovídali
a i při sázení stromků na brigádě sem si užila víc legracea peněz než v takové práci to se počítalo za kusy a za hodinu sem byla na tom líp jak za lítání s baterkou kolem baraku vypínání falešných poplachu a držení očních víček Pomalu sirkama a kdybych celou noc nekourila neb tam bylo ticho jak v hrobě a nebylo tam co delat tak bych spala takže sem víc prokourila než vydělala
zlata fabrika tam aspoň člověk jel jak fretka a když ráno zkončil tak byl nabitý energii to sem po nočních nechodil a ani spavat a rekonstruovala ještě byt
člověk si tam poplkal s babama neco vyráběl a měl s teho aspoň radost… po techle nočních sem usinala opravdu i při převlékání…nejednou sem v saline i zaspals zastávku a jela na konečnou kde mě budil řidič…
na takovou práci jim stejně peču ať si ji nechají pro jinaciho blbce ![]()
Tak to jo. To platíš jen v těhu 4000? Jinak to je dobré že zase jsi pod kontrolou. Děj pak hned vědět jak vše dopadlo. Já jdu na krev toho 5 a screening 14 tého.
S tou prací je to ne prd, ale opravdu je to riziko, že se ti může něco stát, to dr nevidí. Já nechápu, tady by ti okamžitě napsal neschopenku, ale nedivím se pokud ji máš od jiné, může ji v klidu prodloužit.
Opravdu nechápu o co jim jde, jako by to platili ze svého. pak jdeš k obvoďačce, a člověk s rýmičkou a ejhle neschopenka.