Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak mě bude za měsíc 34…
mám doma 6leteho Kryštofa. Jsem od Trutnova… ![]()
@Ilona225 Já jsem to minule zapomela říct doktorce. Je to dost neprijemny, jsem porad mokra.
@Cherrylee Jee tak to jste si urcite užili
Zuby jsou hnus, tak snad to prezijes. Zubaře nesnáším ![]()
@MiNaVa @Kaara @Meggynka Ahoj holky moje
Tak je všechno v pořádku a krásně nám tluče
Je to úplnej zázrak, když je to mimi velký 0,81cm
Jinak jsme podle ultrazvuku o 2dny menší než podle ms, ale jsem štastná
Jo a k zubařce jsem šla až pak… řekla jsem jí, at mi ten zub už vytrhne, protože se s ním trápím přes 2měsíce a vždy když mi ho zavře, tak mě bolel… takže ted mám ještě umrtvenou pusu, ale jsem ráda, že už to mám za sebou.
A kolik tedy jsi. Gratuluji. A pusa, ta bude už dobrá. Já toto měla na jedničce a bojovali jsme 4 měsíce po poradu Vany
Super tak tu nejsem sama v tomto věku. Jsem si připadala stará trochu na mimi. I když vrstevnice rodí, ale i tak jsem si říkala zda na to už nejsem stará. Manža je o 5 let starší než já, tak jsme si říkali, že to asi tak má být že to byla poslední možnost.
![]()
Já tedy nemám žádný výtok, chudáčku asi to je nepříjemný co? Já měla strach z plovárny, abych něco neměla, ale dobrý
@Cherrylee Jee tak to jsem ráda, že je mimčo v pořádku
Hlavně je krásný, když z každé prohlídky máš fotečku a vidíš, jak prcek roste
Taky mě zajímá v kolikátém týdnu jsi?
@MiNaVa Je, hlavně když vstaneš a cítíš, jak to z tebe teče. Musím se o tom příští týden doktorce zmínit. Ale naštěstí, mě to nesvědí ani nepalí. Na netu jsem se docetla, že je to normální, že ten výtok chrání mimčo, před bakteriema.
@MiNaVa @Meggynka Jsem 6+4tt podle ultrazvuku, jinak podle ms 6+6tt. A fotecku mam taky, tak uz to pidi mimi videl i pritel
Jinak holky uz mi pusa přišla k sobě a umíram…jsem v posteli a leduju ![]()
@Cherrylee pokud můžeš tak jsem hod fotecku
Chudinko, snaž se to vydržet, nejhorší je, že si nemůžeš vzít asi žádný prášek, viď?
Já dnes holky přijela domu a hned se davila nad záchodem. Opet bez zvracení, ale je to hrozny. Zveda se mi žaludek, ale nejde zvracet. Doufám, že to po 12 tydnu vymizí.
@Cherrylee jeeeeeee, tak to je paráda
Moc gratuluju
To je bezva pocit
Tak to jsme na tom podobně ja jsem dneska 7+0 ![]()
Tak hlavně ať tě ty zuby brzy přejdou ![]()