// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
18.7.15 11:54

@MiNaVa jeeeee ta je super :) v kolikátém tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.7.15 12:00

@MiNaVa to věřím co si dovolí :lol: já moc výšky zrovna nepobrala na mě si dovolili kolikrát i děti ve školce ( velkacci) takže sem pak pracovala jen u těch nejmenších :mrgreen: ty se po mě plazili paní učitelko paní učitelko no já z nich byla úplně pokadena… :-D nakonec jsem to vzdala PAC sem nemohla dělat s detma když sem o miminko přišla strašně mě to ničilo když si vždycky na konci dne maminky pro ty děti prisly. no jo ale ty děláš denně 3,5 hodiny já delavala samé noční 15,5 někdy i 16 h za smesnych 8000,–/200 h jako teď na té neschopen sem na tom podobně jak když sem tam drela pusou o zem…TOS neměla čas se ani vyspat ani doma něco udělat ani navarit nic.. Hodina cesta domů hodina do práce při 16ce zabitých 18 hodin tak to se nebylo pomalu ani kdy vyspat + něco uvařit..já sem v práci usinala i při dosednutí na WC ráno sem držela oči téměř sirkama a celou noc sem si macela hlavu ve studené vodě..to byla ještě taková práce u které vlastně nic nedelas jen sedis a cucis ( recepční) takže o to víc to byla zabijarna to byla jedna káva za druhou rádio na plně pecky obchuzky objektu častěji než měli být ať se člověk trochu zbrcha…já měla vánoce i s toho že ráno přišli lidí PAC přes noc tam nikdo nebyl…všichni byli po…s poplachu jen já si ten zvuk užívala PAC se aspoň něco dělo :mrgreen: každý den každou noc bez jediného slova pokud sem si nezpivala s rádiem tak hrobové ticho den co den… Pro mě něco strašného… :zed: nic si z nikoho nedelej já taky přestala řešit okolí ať si říkají co chcou je to mě dítě já ho nosim a jak rikas jim do toho nic není… :P jeee krásná fazolka co bys chtěla holčičku nebo chlapecka? A mas už i jména? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.15 12:54

8+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.7.15 14:42

@nikinka 123 Promiň, ale to je otázka. Tak si udělej test. My neumíme cist z koule. Me tyhle otázky dostávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.7.15 14:43

@MiNaVa Krásná fotecka ;-) Kdy ze mas další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
18.7.15 16:32

Ahojte Kočky! Chtěla bych se přidat do diskuse :-D jsem asi v 10tt, ale z opatrnosti jsem nechtěla dřív. Až kouknete na podpis pochopíte. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.7.15 16:56

@Scharlota Ahojky, jasně ze můžeš. Vítej :hug: Už máš potvrzene teda asi srdicko, když už si v 10 týdnů, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
18.7.15 18:07

JOJO mám :-D jinak bych se ani nepřidávala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.7.15 18:13

@Scharlota Já zítra začínám 12 týden :-) Docela to leti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.15 19:49

5.8 na krev a 14.8 na screning. To bude už v 13 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.15 19:50

Gratuluji, ať už je vše ok a jinak Vítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.7.15 19:55

@MiNaVa už aby jsme měly ten první screening za sebou, viď :-) Já pokud bude za 14 dni vše v pořádku a ja tomu verim, tak už nejdu do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.15 19:59

Jména jsme se dnes bavili jen tak s manželem, ale nic nepadlo, Jinak práce dobrá můžu se věnovat dětem a učení s nima. to je pravda.
Já nevím co bych chtěla, ale asi holku u nás si ani kluka neumím představit. Ale manželovi asi bych ho přála, ale můj trochu instinkt jako u předchozích mi říká zase holka. Předevčírem tu byli naši něco jsme řešili, tak rýpli do manžela, že to stejně je holka zase. Oni si to myslí taky. uvidíme zda se nám na sreningu ukáže ve 13tém týdnu. prý to mlžné už je i poznat. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.15 20:01

Jo už aby to bylo za náma. Ty 14 dní a já měsíc, ale i tak už myslím že bude vše ok.
Já měla totiž před holkama taky dva potraty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.7.15 20:01
@Meggynka píše:
@nikinka 123 Promiň, ale to je otázka. Tak si udělej test. My neumíme cist z koule. Me tyhle otázky dostávají.

ale že to čtete to zase je zvláštní a ještě ku podivu? tu odpověd jsem chtěla slyšet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí