Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky srdicko nám krasne tluce. Broucek je velký 32, 3 mm a jsem v 10 tt+4. Termín porodu 6.2.2016. Bude to dáreček k svatku, pac ho mám 7. 2 ![]()
@Cherrylee @Kaara Moc děkuji holky
Tak nějak už si konecne začínám uvědomovat, že jsem těhotna
Jinak ultrazvuk už mi dělala přes břicho.
@Meggynka jako jsem celkem v klidu ale rozhodla jsem se že když už to dopadlo jak to dopadlo že zůstanu s mimisem sama zvládla to spousta ženských zvládnu to taky jen mě začíná vytacet jak mě už teď nekteri lidí odsuzuji že budu závislá na socce že mi nic nedají že to není panenka na hraní a pod. Grrr místo podpory od nejbližších se dockas takových blbych řeči hlavně že oni mají dítě ale ty ho mít nesmis k vůli tomu že nemáš chlapa??? Nebo sem se dnes dozvěděla že jsem si měla dítě naplánovat na jinaci roční období že nebudu mít půjčené oblečení když se malé narodí v zimě…JAK KDYBYCH PLANOVALA rozumis přišlo to nečekaně jako fakt sem neseděla s kalendářem v ruce a neřikala joooo tak teď na to tato vletime ať se narodí přesně v létě!
já asi do porodu nevydrzim se zdravým rozumem
se necham zavřít někam do zvukotesne místnosti pořádně se vyrvu a nechci o nikomu slyšet až do porodu
a pak už mi budou všichni ukradeni
jako fakt si nebudu hledat chlapa jen proto abych se měla s kým hádat s kým rozcilovat abych nebyla chudacek sama na dítě nebo snad proto že někdo to nedokáže zkousnout že bych byla svobodná matka samozivitelka hold nebudu dolezat za cizima chlapama kteří v tom vidí jen sex s těhotnou jen abych nebyla někomu pro smích
to raci budu fungovat jako doteď že budu sama s malým budu spát s ex a vše si budu zřizovat podle sebe..to víš že jo ještě sa opravovat s jakýmsi chlapem jen jeden mi stoji za nervy a tím je otec miminka
víš kolik usetrim za sunar plenky oblečení vybavicku když čekám panenku? To se bude hodit když su přece ubohá svobodná matka co nemá chlapa
na co chlapa kojit za mě nebude a když něco zavolám ex stará láska nerezavi
![]()
@Meggynka jeee to uz je velike miminko
to je tak otocene nebo to jeste tak neni videt dobre? Hlavne ze jste zdravi ja uz se tesim na stredu at vim jestli je male.taky v poradku to je jeste nekonecny tyden…
@P.B.P Ono sebou už sije tak jednu chvilku byla lépe vidět ta obrovska hlava
jdu za 14 dni, tak snad bude mimco už lip vidět
To budu ve 13 tydnu a tam by melo byt už mimcu podobny
Lidi jsou debilní, ať se každý stara sám o sebe. Doukazou byt strasne hnusný. Az se prcek narodí, tak pak jsou nakonec z něj všichni vypleskly. Budeš Dobrá máma ať už s tátou nebo bez ![]()
@Meggynka ahoj tak moc gratuluju že vše dopadlo dobře. Mě to čeká 27.7 už se tesim že uvidíme srdíčko.
Ahojky tak gratulace, mimi je krásné a srdíčko je a to je nejdůležitější. Jinak P. B.P mašli na lidi oni si do huby nevidí a opravdu je neposlouchej. Já se taky bojím až s tím vyjdem my ven, jako na co třetí atd? Na co, máme ho a budem ho mít rádi jako všechny. A co je komu do toho. Oni tě neživí. A že budeš samoživitelka a budeš brát socku? A co ať se zamyslí nad jinou rasou a pak možné si uvědomí že jsi jedna z tisíce.
Jinak já jdu na kontrolu zítra a jede i manžel, tak jsem zvědavá zda bude moct na UZ. Chtěl by pokud to půjde. Snad bude vše ok, už se těším trochu na odpočinek i když asi néé budem malovat, ale děti jedou na dovču s babí, tak jsi alespoň odfrknu od denodeního vaření. My si navaříme na dva dny a bude.
Holky ale taky se bojím jít k dr., aby bylo vše jak má být. ![]()
@Ilona225 Děkuji
Držím palce, aby bylo krasne
Já jdu 30. 7. na screening bude mi ho dělat moje doktorka.
@MiNaVa Děkuji
Držím palce, ať je tam krasne
Po prohlídce dej hned vědět. Já chci vzít pritele az nám budou říkat pohlaví
Presne kašlat na lidi. Důležitý je ze je mimco zdrave ![]()
@Meggynka jooo?? To už se tak hýbe?
já jdu na kontrolu ve středu to by mělo být mimi 8+5 tak už se bude asi taky hýbat to bude krásné doufám že se nechá nějak hezký vyfotit
zamava mi a usmeje se na me
![]()
@Meggynka mě to přijde jako,,já dítě mám ale mám k němu otce ty nemáš chlapa ty dítě raci nerod'' hodně mě to mrzí takový přístup od nejbližších ![]()
@MiNaVa presne tak každému to může být u… Jen mě štve jak mě víc drží známí a vy než blízcí…kamoska která nemá rada děti mě ženě kupředu že to zvládnu že mi pomůže že nemám myslet na blbosti že dítě jsem vždycky chtěla a vlastní rodina mě navádí na potrat na to že mi socka nic nedá že takovým by socku zrušili že oni mají taky dítě a nechodí nikam žebrat a pod. A když jsem o tom vážně jednu dobu uvažovala ex se na mě pořádně naštval a nechtěl semnou ani mluvit i když věděl že to není z moji hlavy že na me tlačí někdo jiný jen měl podezření na rodinu a právě tu kamosku která me podporuje.
Já se nikomu vnucovat nebudu..chápu že mají zkoro dvouroční dítě že je pro ní vším a tudíž ji jiné decka nezajímají ale já ji k životu nepotřebují já si do života kafrat nenecham a už vůbec si k vůli ní nebudu hledat chlapa jen k vůli tomu abych nesla na socku
buďte radí za to že mimco máte a nic si z nich taky nedelej sak ti lidí jednou dolezou s prosikem o odpuštění.
Příspěvek upraven 16.07.15 v 12:02
@P.B.P Jo už je to divoch
Bude to urcite kluk
Člověk se vzdy tesi, az mrnouse uvidí, viď
V neděli začínám 12 týden, tak si rikam jak to leti. Kdyby ti zamával, tak doktor bude v soku ![]()