Pasení koníčků:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
31.7.13 11:30

@Alena27 přijde mi ještě maličký na pořádné pasení koníků.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
31.7.13 11:56

@Alena27 Ahoj muj syn to dela taky jeho dvojce ne/ a protoze jsou to dvojcata a narozena predcasne tak prave se synem ktery preferuje jednu stranu u neho je to leva.. chodim cvicit vojtovku.. zatim tedy nevidim zadnou zmenu.. proste jinak hlavu neotoci jak ty pises.. v postylce na podlozce za hrackama kdyz je na zadech tak otoci v momente kdyz je na konicku ci na balonu ci na hrudi ci na odrihnuti leva strana. Fyzioterapeutka mi rekla ze preferovanim strany je to dedicne.. nicmene cvicim tak uvidim jestli to pomuze. Maly uz ma trosicku tu jednu stranu zplostelou vice :) neni to videt ale kdyz se na to zamerim tak to vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
31.7.13 12:13

@Alena27 malý to taky tak měl, ale dělal to i na zádech-preferoval jen jednu stranu. Proto jsme šli na RHB a cvičíme Vojtovku-je to otrava, tak zkoušejte motivovat, ať se otáčí i na druhou, chodit k němu z té strany, podávat hračky a mluvit na něj z té strany, na kterou se neotáčí. Hlavičku mu nějak neotáčej, musí se to naučit sám. A kdyžtak se zeptej dětské, příp. se domluv na kontrole na rehabilitačním.
Malýmu cvičení strašně pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.7.13 12:42

@Alena27 Mám holčičku (za týden 3 měsíce) a o víkendu jsem si všimla, že mi dělá to samé. V postýlce i na hrací dece si hlavičku přetáčí sama, ale stejně má tu jednu stranu oblíbenější. Takže jsem ji otočila v postýlce, hrací deku dala ke gauči, aby byla nucena koukat do místnosti, kde já chodím, syn si hraje… Když v noci tvrdě usne, tak jí hlavičku otočím, aby ji měla na té její neoblíbené straně. Je to 3 dny, co takhle praktikuju a zdá se mi to lepší i při tom pasení. Takže v tom budu pokračovat, k dr. jdeme za 14 dní na tříměsíční, tam se jí o tom zmíním a uvidím, co nám řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.7.13 13:27

@Susanna Jsem zvědavá co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.13 18:14

Prosím opět o radu

Ahojte mám opět problém s pasení koníků, s malým jsem začala trénovat víc a dokonce jsme dosáhli toho že hlavičku obrací na obě strany. Jenže teď když ho položím na bříško, našteluju ruky, nohy,… a je fanj sleduje hračky,… pak asi po cca 5 minutách si ruky dá od sebe a jakoby dozadu a snaží se na ně jakoby stavět i když má ruky v pěst. Zadek má u podložky ale nohy-kolínka se snaží dávat pokrčené pod sebe, hlavičku má dole. Když mu ruky spravím tak je má opět roztáhnuté a celé se to opakuje. Když se mu asi jeho „záměr“ nevede začne řvát. Nevíte o co snaží?? Nebo jen tak bojkotuje koníky?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.6.15 18:26

Ahoj, po jaké době trénování Vám děti začaly pást? Dávám malého od 6.týdne a celkem asi tak týden, 3× denně a jen na chvíli, protože pak začne zuřit a brečet. Hlavičku zvedá, ale moc mu to najde, ručičky taky neudrží u sebe, pořád mu je rovnám. Připadá mi, že se zlepšuje, ale jen trošku. Nejlíp mu to jde, když má hlavičku na pravém boku, to ji hned zvedne a pase, pak ji otočí na levý bok a tam už zůstane. Nějaký hlazení po zádech ho nezajímá :-D, začne si jíst ručičku a je po pasení. Nemáte radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.6.15 19:26

@Mallorka takze malymu je 7 tydnu? Co vim, tak by dite melo past kolem 3 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.6.15 19:30

@Pomka teď začíná 8. týden. Já vím, že se říká 2 a více měsíců, ale jsem v diskuzi, co jsme porodily v dubnu a tam už všechny děti pasou a udrží hlavičku a my jsme pozadu, tak nad tím přemýšlím a ptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.6.15 19:36

@Mallorka proc na dite tak chvatat? Hele, moje mala hooodne dlouho nepasla, ale ja ji moc na bricho ani nedavala, nelibilo se ji to. Delej to jako doted, jak se malymu prestane libit, otoc ho. Hlavne po tak malym diteti nemuzes chtit zazraky. Tu hlavicku udrzi jen chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.6.15 19:39

@Pomka mně jen zajímalo, za jak dlouho se mu to třeba začne zpevňovat, jestli někdo neví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.6.15 19:50

@Mallorka to ti asi nikdo nerekne, kazdy dite je jiny… ja videla na maly po tydnu pokrok, tim ale nerikam, zepo tydnu pasla. Hlavne se taky bavime o jinak starych detech… byt tebou, neresim, ma plno casu. Mne snad jeste v 5 mesicich doktorka tvrdila, ze se to nauci. No az ted, co se naucila sama otacet, ji to na brise nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.6.15 19:57

@Pomka no, já mám trápení se psem :-(, tak nějak jsem myslela, že to půjde líp. Když má manžel celodenní směnu, tak nemám, jak venčit. Dřív pomáhal taťka, ale teď měl mrtvici, tak to po něm nechci. Říkala jsem si, že to pujde dobře, až bude malý držet hlavičku a koupím si třeba to nosítko. Tak to neva, dám mu čas, je pro mě nejdůležitější, psík to bude ještě muset chvíli vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
3.6.15 20:00

@Mallorka Nosit mužeš v šátku už teď, není to tak složitý, to se naučíš. Pro tak malý dítě je stejně šátek lepší než nosítko, hlavička-nehlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
3.6.15 20:04

Nezlob se na mě, ale moc to řešíš. Je mu sotva osm týdnů a ty po něm chceš výkony. navíc každý miminko je jiný, musí se mu zpevnit svaly, to ti tu nikdo nepoví, kdy to bude. Nech ho ať se vyvíjí a pomáhej mu. Když budeš srovnávat, nebudeš nikdy spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí