Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Martina84 neřeším, ptám se, ale to se tady na emiminu často nesmí. Hned je to řešení, hrocení atd.
@Mallorka ale může, jen ti tu na tvou otázku těžko někdo odpoví, to by musel věštit z koule. Mě hlavičku pořádně nedrží malej ani teď. Každý dítě je jiný. Ten šátek je super nejen na venčení, miminka jsou v něm moc spokojený.
@Mallorka taky bych se satku bala. A vencit s kocarkem nezvladnes? Co nejaka kamoska, ktera by vezla kocar?
@Pomka jo, řeším to kamarádkama a mamkoou, ale není to na každej den. To venčení tak dělám, ale je to o nervy fakt… a hlavně hormony pracují a je mi líto psa chvilu vyvenčit a pak ho hodit domů. Je mě ho líto, ale jezdit včetně něj se nedá, protože lítá a s příchodem malýho přestal poslouchat
@Mallorka píše:
Já mám z toho šátku respekt.
Tak to chápu, ale fakt to jde. Vždyť nemusíš jít na porví uvázání ven, nacvič nejdřív doma. Jako já jsme manuálně hodně nezručná a naučila jsem se to rychle ![]()
Můj chlapeček má taky 8 týdnů a ještě nepase. Hlavičku udrží jen chviličku, a pak začne cucat ručičku. Ale nikam nespěchám, máme ještě na pasení dost času.
@anabed tak to máme stejně, ale každý den se snaží víc a víc a při odříhávání už mu hlavička také tolik nelítá, jsme na dobré cestě ![]()