// přitom MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
9.8.11 19:11

No u nás to bylo také trochu zvláštní poslední dobou a díky tomu reakce přítele na těhu byla přímo katastrofální. Naštěstí si to pak uvědomil a během dvou dnů se to srovnalo a byl úžasnej. O to horší bylo mu říct, že jsem to dostala. Nikdy by mě nenapadlo, že mě bude tak strašně bolet pohled na jeho zklamanou tvář. Takže držím palečky, ať je u vás všechno v pohodě a zkoušej aspoň chvilkama na to nemyslet, mně to maličko jde, ale pak se stejně zase přistihnu u těch myšlenek. Také jsem se tě chtěla zeptat, jestli si jinak hlídáš cyklus, myslím třeba měření teploty a tááák. Říká se, že pokud jsi těhu, tak i přesto, že dostaneš MS, tak teplota se drží stále vysoko. Já jí měla nad 37 od ovu 19 dní. Pak přišla MS a na dva dny teplota klesla, dnes je opět nad 37, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.8.11 19:57

neehlidam vubec,vse je totiz moc slozite byla jsem 4roky s manzelem,kuli tomu,ze jsem za celou dobu nebyla tehu a vsechny vysledky byli ok zacal pit a nase manzelstvi se na stedry den definitivne zhroutilo,odesla jsem od neho a prestehovala spet do cech,potkala jsem uzasnyho chlapa v den meho prijezdu zpet do cech,jsme spolu a planujeme mininko,takovej krasnej vztah jsem nemela za celej svuj zivot ani s mojim manzelem..je to uplne jine uzanse,stavime domecek je nam krasne ale od nedele se me kazdej den pta tak cooo?jsme???budeme???a kdyz jsem vcera zacala spinit tak jsem to hned praskla,ovsem jsem netusila co bude dnes tak silnou MS jsem v zivote nemela a takove krece a bolesti,nicmene jsem si v nedeli udelala svuj prvni testik a druha carecka byla slaba,od te doby jsem nedelala ani jeden,spis se bojim,ale na zitra jsem objednana k DR tak uvidime,moje MS ted uz je skoro nulova,tak nevim,3tydny je mi spatne z kazdeho jidla ktere snim,jim malo,ale pripadam si ze i kuzi na tele mam malou a prsou se nemuzu dotknout..na druhou stranu ti povim,ze by bylo divne kdyz jsem za 4roky nebyla tehu s mojim manzelem a ted by to na poprve vyslo..ze?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.11 20:14

Myslím, že na tom nic divného není. Příroda je v tomhle ohledu mocná a třeba věděla, že spojení s tvým manželem není to správné a tak to prostě nešlo. Mně, když bylo 25, tak jsem se rok a půl s přítelem snažila o mimčo a také to nešlo. Neřešili jsme to nijak s lékařem, takže nevím, zda u jednoho z nás třeba nebyla chyba, on měl jednu holčičku už z prvního manželství, takže myslím, že tam chyba být nemusela, ale za ten čas se to mohlo třeba změnit, nevím. Každopádně jsme se pak také moc ošklivě rozešli a tak jsem to prostě přičetla tomu, že to tak zařídila příroda, protože pak by to bylo ještě mnohem horší. No a teď jsme to také zkoušeli poprvé, dokonce jen v den ovu a zadařilo se. Od uhnizďování jsem měla mírné bolesti v podbřišku, teplota stále nahoře, nijak neklesala. Takže možné je všechno. Určitě napiš, co na to dr. Já byla také objednaná, ale včera jsem tam volala s tím, že se chci přeobjednat na další týden, že bohužel přišla MS, ale jsem až na konec srpna, protože dr má dovolenou. Vlastně ani nevím, jestli doufat nebo to nechat být. Přítelovi ale už žádné naděje dávat nechci, jednou mi to stačilo. Je skvělé, že máš někoho, kdo tě podrží, kdo tě má rád, toho si važ, ale to určitě víš, viď? A pokud by to nevyšlo, máte další měsíce na zkoušení, ale já věřím tomu, že to vyšlo, všechny příznaky tomu nasvědčují :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.8.11 20:24

Ja bych chtela mit tolik stesti jako ty..moc drzim pesticky pro stesti,taky ma dceru tak ze se nebojim,ze by to neslo,ale musim souhlasit s tim co mi tu pises,ja taky rikam,ze proste priroda to tak chtela,kdyz mi moje maminka loni v srpnu rekla na dovolene,ze byla u kartarky a zee ji rekla ze se rozvedu a zbytwk zivota stravim s jinym clovekem ktereho potkam as see vratim,tak jsem se ji smala ze jsem se uz vdala a menit to neminim,ze nejak to funguje a planujem rodinu,ale kdyz bylo po tomto vsem a ja uz byla zpet a zacali jsme na to vzpominat zrovna minulej tyden tak jsem neverila,neco na tom bude,ja to nevyhledavam,nechodim tam,ale toto me opravdu zamrazilo na tele,obcas mam takove napady,ze bych sla,ale mooc se bojim,urcite bych nekolik noci nespala a to mi za to nestoji,kazdej mame nejaky ten osud napsany a nic na tom nezmenime.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.8.11 14:42

Tak //jsou fuc:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.8.11 16:59

Tak to je mi strašně moc líto :-( Uvidíš, že příště to už vyjde, třeba opravdu příroda teď nechtěla právě proto, že příště to bude stoprocentní. Moc držím palečky a přeju hodně štěstíčka. :hug: :hug: Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.11 06:44

Je teba to brat tak jak to je..uvidime priste..:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí