Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
]Ahojky,potrebovala bych radu,6tt jsem nedostala MS tak jsem se testla a objevila se mi slaba druha//,pritom dnes se dostavila MS,nejak nerozumim,ci bude tehu ci co se deje..??muze mi nekdo dat radu??mam se obednat na gyn??Dekuji!!!!!!!!!!!
jenny18 píše:
]Ahojky,potrebovala bych radu,6tt jsem nedostala MS tak jsem se testla a objevila se mi slaba druha//,pritom dnes se dostavila MS,nejak nerozumim,ci bude tehu ci co se deje..??muze mi nekdo dat radu??mam se obednat na gyn??Dekuji!!!!!!!!!!!
a i teď při ms tam jsou //? jestli ano tak bych zavolala doktorce, pokud tam už čárky nejsou tak je možné že miminko se neudrželo
Ahoj, přesně tak,zkus test po MS a pokud tam budou stále //, tak zajdi k doktorce. Pokud ne, tak to bohužel odešlo z MS. Ale jinak MS při těhotenství můžeš mít normálně, klidně i 3 měsíce za sebou. Já tu první měla taky, takže jsem ani netušila, že jsem těhotná
Já u všech svých těhotenství měla 1× MS. není to nic až tak vyjímečného.
Ahoj, můžu se zeptat, zda ta MS byla normální nebo jiná než obvykle? Délka, síla a tak? Moc děkuji za odpověď ![]()
MS je silna a bolestiva..pokazde to probihalo v pohode max.4dny a bezbolesti..
u Kity už si nepamatuju, u druhého (nedonošeného) normální a u Kačenky byla velmi silná. Silnější, než bylo v té době obvyklé. Délka asi 6 dní.
Markit.Hl píše:
u Kity už si nepamatuju, u druhého (nedonošeného) normální a u Kačenky byla velmi silná. Silnější, než bylo v té době obvyklé. Délka asi 6 dní.
U mě právě probíhá tak, že první den velmi silná a druhý skoro minimální, spíše jako poslední den. Tak nevím, asi zbývá jen čekat. Také jsem se chtěla zeptat, i když to možná bude znít dost divně, ale mohlo by to fungovat i tak, že moje maminka, když mě čekala, tak také první tři měsíce měla MS a u dalšího těhotenství také. Myslím jako geny nebo tak něco. Ale z tohoto pohledu je to asi hloupost, že? ![]()
Sarahn píše:Markit.Hl píše:U mě právě probíhá tak, že první den velmi silná a druhý skoro minimální, spíše jako poslední den. Tak nevím, asi zbývá jen čekat. Také jsem se chtěla zeptat, i když to možná bude znít dost divně, ale mohlo by to fungovat i tak, že moje maminka, když mě čekala, tak také první tři měsíce měla MS a u dalšího těhotenství také. Myslím jako geny nebo tak něco. Ale z tohoto pohledu je to asi hloupost, že?
Tak to netuším, ale fakt mylsím, že to je jen na tvém těle. Ne na dědičnosti.
jenny18 píše:
MS je silna a bolestiva..pokazde to probihalo v pohode max.4dny a bezbolesti..
U mě naopak bývá vždy bolestivá, bez prášku bych první den nemohla vůbec fungovat no a teď je naprosto bez jakékoliv bolesti. Také tomu moc nerozumím, asi nám nezbyde než čekat. Držím palečky, ať se mimísek udrží ![]()
No,ja jsem teky u toho cekani,snad to bude ok,drziv vam vsem pesticky,moje MS je dnes strasna,nikdy jsem nezazila takove krece a bolesti a to co ze me jde je strasny.. ![]()
jenny18 píše:
No,ja jsem teky u toho cekani,snad to bude ok,drziv vam vsem pesticky,moje MS je dnes strasna,nikdy jsem nezazila takove krece a bolesti a to co ze me jde je strasny..
To je mi líto, Jenny, ale neztrácej naději, je tady opradu spousta holek, co měli normální a dokonce i silnou MS celý první trimestr. A jeden důkaz mám i doma, svojí maminku a tím důkazem jsem vlastně já. Každopádně já dnes po první půlce dne, kdy nebylo skoro nic a tampon skoro čistý, mám opět normální krvácení. Tak uvidíme. Držím palečky a dej vědět ![]()
Sama jsem zvedava,v nedeli mi test ukazal slabou druhou carku,tak jsem zvedava jak dopadnu..
jenny18 píše:
Sama jsem zvedava,v nedeli mi test ukazal slabou druhou carku,tak jsem zvedava jak dopadnu..
Tak já jsem se právě vrátila od své kosmetičky, samozřejmě jsem to s ní probrala, protože když to má člověk pořád v hlavě, tak to jinak nejde. A ona mi řekla, že sama, když byla těhotná (má dvouletou holčičku), tak to první měsíc vůbec netušila, protože měla naprosto standartní MS jako každý měsíc. Takže to určitě bude v pohodě, drž se ![]()
jee tak to ti moc dekuji!snad..clovek toho ma opravdu plnou hlavu a ti kterych se to netyka a tvrdi ,ze nejlepsi je na to nemyslet,keca pac as se dostane do te same situace teprve pozna,ja tim,ze jsem daleko od vsech kamaradek tak to nemam ani s kym probrat je to tezke..hlavne mam posledni dobou podrazdene nervy a dopada to na nas vztah..coz me velice mrzi..:(