Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, co si myslíte o tom, zajít si během snažení na jedno..a více? Mě se teda moc nechce, připadá mi to, že můžu být kdykoli těho. Za to manžel i další lidé kolem mě mi říkají ať nestresuju a prostě si zajdu. Nevím nevím, co vy, snažení a „jedno“?
Ahoj Monči,já bych teda dala a v pohodě.Doporučují se i pivní kvasnice,takže jedno v pohodě
.
Rozhodně to je jedno.Pokud nebudeš do sebe lít litry tvrdého tak to nějak nevadí při snažení.Já jsem si taky občas dala pivko nebo víno.A zrovna v týdnu co se malej zahnizďoval jsem byla 2× v hospodě(nevěděla jsem,že jsem těhu) a malej žádný následky nemá.
No tak „jedno“ jsem úplně nemyslela. Znáte to , sobota, parta chce jít pařit a všichni mi říkají, ať už nepiju tu vodu a dám si s nimi pivo. Tvrdé opravdu nepiju nikdy. Ale když jsem se ještě nesnažila piva, nebo vína jsem byla schopná vypít dost.
i 5
já jsem vždy šla max na dvě+1 malý, víc bych toho nevypila, ale i ted si občas zajdu na malý a jsem v 6tém měsíci ![]()
já jsem v době snažení pití moc nedávala…
ale já to měla tak, že prvních 14 dní od MS sem to nějak nehrotila, když se šlo do hospody, tak jsem šla taky, jen jsem nepila tvrdej.
Po ovulaci už sem se trochu mírnila, co kdyby náhodou, že jo, ale když byla příležitost (narozeniny a pod) tak jsem jedno dvě malé, nebo dvojku vína neodmítla…ale ne víc…
ale ono to taky není samospasitelné, mám spoustu kamarádek co do toho vlítly a pak slavily silvestra a pod. a děti jsou v pořádku… ![]()
já jsem se při snažení nijak neomezovala a chovala se jako dřív, jen jsem vynechávala tvrdej… ale piva a vína jsem pila, jak mi to chutnalo… ![]()