1. den MS = depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
4.3.13 12:44

@atominnka alespoň máte malou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:47

@Irinka0210 děkuji za podporu, 7 let, to už bych asi skončila v blázinci, ale ten první rok je také těžký, protože s tebou nikdo nic nedělá… i když máš ten pocit, že je něco špatně. Jinak jediný, co mě trochu pomáhá je cvičení dle Mojžíšové, to mám pak po cvičení dobrou náladu, že pro to aspon něco dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.3.13 12:48

@Macik84 To jooo, ale ono když chceš miminko, tak je ti jedno jestli 1, 2. nebo třetí, neúspěch vždycky bolí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
4.3.13 12:50

@Macik84 někdy mám pocit, že už mi k blázinci daleko nechybí :mrgreen: jenže nepřestávám doufat, že to klapne. Cvičení je určo super věc, taky chodím cvičit a teď když vylezlo slunko se těším na procházky a tak :) zkrátla se s tím nedá nic dělat, ale moc dobře tě chápu, taky mě občas přepadnou pocity beznaděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.3.13 12:52

@Macik84 No, já se vždycky chytnu nějaký naděje a pak řvu jak blbá. Ale zjistila jsem, že fakt ten první den Ms je nejhorší, potom se z toho vždy nějak vyspím či co, a je to dobrý, a říkám si, že tak to prostě má bejt, ale těch pár dní před Ms to je masakr prostě no. Teď jsem to dohnala k „dokonalosti“ posledně, když jsem lítala dva dny v kuse každejch deset minut civět na test v koupelně, kde jsem toho ducha prostě vykoukala…smaozřejmě byly to jen mžitky před očima a toho ztracenýho času, haha:-D Jinak taky jsem ve fázi 3. snažení po operaci…mě tam objevily teda decentní problémek, ale ne tak velkej, aby to byl nějakej extra problém…ale zřejmě holt je no :nevim: Jediný co se mi teda po laparce srovnalo, je cyklus. Přesnej snad na minutu, ovulka taky ukázková…no nezbývá mi než čekat, doktorka mi dala čas do června, pak nás předá CARu…Furt doufám, že na to nedojde, ale…
A těhule okolo mě? Děs a hrůza…to je člověk najednou herec i když nechce, zrovna nedávno jsem byla u radostnýho oznámení novýho těhotenství…málem jsem všechny co v tu chvíli byly u mě v obýváku vynesla v zubech na mráz… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:01

@LucijeS já udělám vše proto, abych do centra nemusela jít. Teď mám jít na ten hormonální profil, takže do tý doby než jsem to dostala, tak jsem byla v klidu, teď už vyšiluju, že tam vyjde něco hrozně špatně. A co ti našli za problémek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:02

@Irinka0210 přesně, jednou mám radost, že mám vlastně šťastný a spokojený život, pak tak týden před MS a hlavně první dva dny MS propadám fakt šíleným depkám. Vím, že v tom nejsem sama, takových lidí je spoustu, ale prostě člověk si říká, proč se to musí stát zrovna nám dvoum :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.3.13 13:05

@Macik84 Na hormonálním profilu jsem byla už na podzim…tam prý všechno celkem normál, jen testosteron mírně zvýšenej, ale prý ještě v normě :nevim: Nu a na laparce se ukázalo, že mám neprůchodnej jeden vejcovod, a odstraňovali mi drobný ložiska endometriózy…prý fakt jen drobný, ani hormonální léčbu mi nenasadili, nic…vpich na břiše mám dokonce jen jeden, a na sále jsem byla jen 15 minut (:-O) a to jsem si myslela, kdoví jaký budu mít srůsty a nevím co ještě a ono nic…tak nevím, když mi tu podělanou endošku vypálili laserem, kde je jako ještě problém, proč to furt nejde :nevim: Co tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:05

@atominnka to je pravda, ale aspoň nemáš ten pocit, že budete bezdětní, viš. a to si pořád říkám, co když se to nepovede nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:07

@LucijeS mně našli 1 ložisko endošky ale na pobřišnici, ve vnitř asi nic, no. taky si říkám, proč je problém, když to dali pryč. no, uvidíme. taky mi léčbu nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:17

@LucijeS ještě se zeptám na ten profil, doktorka říkala, že mám přijít 2-3 den menses. tak mám přijít 2 nebo 3? se mi to rozbíhá na plno rovnou od prvního dne. Já se ještě zeptám na asi blbou otázku, ale jakou máš pleť? mně je totiž 28 let rok po vysazení HA, a plet mám přišernou na tvářích se mi dělají obrovský boláky. Myslím, že mám ty hormony fakt nějaký rozhozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.3.13 13:20

@Macik84 hele já byla na HP jen v půlce cyklu. na začátku ne…no a pleť…vcelku ok, jen teď po tý operaci pozoruju, že vždycky v půlce cyklu, okolo ovu se mi nějakej pupínek na bradě udělá…ale jinak nic…ono prej ta endometrióza je onemocnění co hodně cvičí s hormonama a imunitou, taky se prej při toim často vytváří protilátky proti spermiím, tak si řikám, esli nejsme ten případ… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 13:24

@LucijeS to jsem si taky říkala s těma protilátkama, ale tak to právě na tom profilu vyšetří. jenže ono zase je té nemoci vic druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.3.13 13:30

@Macik84 No já si myslím, že to ti na HP nezjistí, to by zjistili na imunologickým vyšetření asi…já nevím, snažím se už moc nepřemejšlet, a taky se snažím minimálně vyhledávat diskuze o tom co by, jak by, proč, protoč…je to k ničemu, stejně s tím nic neudělám…zkouším bylinky, gynex, cvičení, snažím se zapudit myšlenky na děcko jinejma myšlenkama - psem, stavbou, školou, prací…no někdy to jde, někdy ne…sakra, jednou k nám ten svišť prostě přijít musí přeci, ne??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.3.13 13:34

Ahojky, my se snažíme už 5 let, mezitím otěhotněla a porodila většina mých kamarádek, některé už podruhé nebo dokonce potřetí. takže to moc dobře znám a v 1. den ms je to vždycky nejhorší. pak mám ještě pár dní menší depku, ale pak už se zase těším na ovulaci a pak čekám na výsledek, takže se zase nějak rozptýlím.
No rada na to není žádná. snad jen útěcha, že takových je nás víc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital