1. den MS = depka

2041
4.3.13 12:16

1. den MS = depka

Ahoj holky, prosim o rozveselení. Moje kamarádka včera porodila miminko, moc jí to přeju, ale zároveň jsem dostala hroznou depku :-( a k tomu jsem to ještě ráno dostala. Moc si vyčítám takové pocity, když kamarádka se snažila taky dlouho. Hrozně moc bych si přála miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
4.3.13 12:17

Jak dlouho se snazite? Nemej depku, na svete jsou horsi problemy nez tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.3.13 12:18

Taky jsem občas první den ms ořvala. nezbývá než vytrvat. tvoje pocity jsou pochopitelné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:20

Snažíme se rok, jsem také po operaci. Mrzí mě to, protože bych se měla radovat za ni, mám jí moc ráda, ale místo toho jí závidím a brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.13 12:22

@Macik84 Já myslím, že je to normální, vybreč se a bude líp. Lepší, než to v sobě dusit :dance:
Jen před kamarádkou když tak pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
4.3.13 12:23

Hele vsechny moje kamosky co se zacaly snazit jako my nebo daleko po nas uz davno porodily a nektere jsou tehotne znovu. Nesmis na to tak tlacit a nervovat se, nebo se ti to podela i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.13 12:26

Já jsem při mrše vždycky na zabití, nenávidím celý svět, střídají se mi nálady atd. bavila jsem se o tom s gyndařkou říkala že má to samé:-)) no a mrcha při snažení to je fakt těžký případ, já jsem snažilka 1 měsíc a stejně jsem odepkovala kámošku těhulku :mrgreen: neboj za den dva budeš zase v pohodě celá natěšená na další snažení, jak říkám já depkuju při mrše pro cokoli i když jsem snažilka nebyla, manžel ví že jak se blíží mrcha tak je lepší nebýt doma jinak to skončí hádkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:28

@pikola to je pravda, když ale vidím manžela tak mám hned lepší náladu. Je to moje zlato. Naštěstí jsem to skoro nikde neřekla, že se snažíme, tak je aspoň po okolí klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:29

@Pipet než se za ní stavím, tak se musím pořádně uklidnit atd. abych tam nezačala řvát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.3.13 12:30

@Macik84 Joooo, taky to dycky ořvu a fest, páč už se snažíme taky nějaký ten pátek…přes rok už se to přehouplo, jsem i po operaci…a ty Ms po operaci ty byly hodně dobrý…to jsem řvala úplně nejvíc, protože jsem se zase naplnila novou obrovskou nadějí…no…
Nejlepší je, že tak do 18-24.DC to je v pohodě, to mě třeba kolikrát ani netankuje, že nám to nejde…ale pak…to je mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:35

@martulkasloník :D tak to já jsem nikdy taková nebyla, spíš jsem měla radost, že když to mám pravidelně atd. tak jsem zdravá…a evidentně nejsem :-( už mi přijde, že prostě stvořít mimi je nemožná věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.13 12:36
@Macik84 píše:
@Pipet než se za ní stavím, tak se musím pořádně uklidnit atd. abych tam nezačala řvát…

já být tebou za kamarádkou do porodky jdu až zítra pozítří to budeš už v klidu, já toto prožívala dlouho kolem mě těhulky porody vše jsem přesouvala na dobu mimo menzes protože by to nedopadlo dobře. za den dva budeš určitě uklidněná smířená a budeš to brát normálně jako by se nic nedělo aspoň já to tak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.3.13 12:38

@LucijeS tak to je přesně můj případ. Po operaci nadšená, jak je vše nastartováno a teď to bylo 3. snažení po operaci a stejně nic. Ve středu mám jit na krev, pak 13. den na ultrazvuk, tak jsem byla nadšená jak se něco začalo konečně dělat + jsem přešla k nové doktorce, dnes to dostanu a zase všechny ideály v čoudu. A to jsem to hlavně měla dostat až ve středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.3.13 12:39

@Macik84 neměj depku :hug: já tě chápu, já se teď pořád dozvídám, kdo čeká mimino, kdo porodil.. A nám se prostě to druhý nedaří a nedaří :,( Ale to přijde, neboj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
4.3.13 12:42

@Macik84 Tyhle pocity moc dobře znám, vybreč se a za kamarádkou jdi, až se na to budeš cítit. Já se dřív taky přemáhala a nakonec jsem se na to vykašlala, protože jsem tím ubližovala jen a jen sobě, kamarádka to buď vezme nebo ne… Jinak my se snažíme 7 let, takže taky už toho máme dost zasebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí