Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucijeS píše:
@Macik84 No, já se vždycky chytnu nějaký naděje a pak řvu jak blbá. Ale zjistila jsem, že fakt ten první den Ms je nejhorší, potom se z toho vždy nějak vyspím či co, a je to dobrý, a říkám si, že tak to prostě má bejt, ale těch pár dní před Ms to je masakr prostě no. Teď jsem to dohnala k „dokonalosti“ posledně, když jsem lítala dva dny v kuse každejch deset minut civět na test v koupelně, kde jsem toho ducha prostě vykoukala…smaozřejmě byly to jen mžitky před očima a toho ztracenýho času, haha:-D Jinak taky jsem ve fázi 3. snažení po operaci…mě tam objevily teda decentní problémek, ale ne tak velkej, aby to byl nějakej extra problém…ale zřejmě holt je noJediný co se mi teda po laparce srovnalo, je cyklus. Přesnej snad na minutu, ovulka taky ukázková…no nezbývá mi než čekat, doktorka mi dala čas do června, pak nás předá CARu…Furt doufám, že na to nedojde, ale…
A těhule okolo mě? Děs a hrůza…to je člověk najednou herec i když nechce, zrovna nedávno jsem byla u radostnýho oznámení novýho těhotenství…málem jsem všechny co v tu chvíli byly u mě v obýváku vynesla v zubech na mráz…
Jo tak nahánění neexistujících duchů na testech, na to jsem expert. Někdy jsem ho tolikrát vynadala z koše a zkoumala, že jsem ho nakonec úplně rozstříhala radši, aby mě to už nelákalo ![]()
@LucijeS já se snažím nato taky nemyslet, ale nejde mi to. Ty diskuze o endošce nečtu vůbec, protože každý má jiný nález, jinde umístěnou někdo hodně někdo málo, takže tím se nedá vůbec řídit, mě doktor řekl, že to má hodně ženských. Někde jsem četla od nějaké paní že profilátky na spermie ji vyšly z toho profilu. A mě ještě doktorka řekla, že podle toho profilu pak začneme se stimulací vaječníku nebo co. Jsme nato zvědavá. Už mě ta depka pomalu přechází, už jsem se smířila s tím, že jsem to dostala a zase konec jedné éry.
@jajda32 jj, já ho také prosvětcovala pod lampou a to jsem si pak řekla, že jsem už uplnej debil
@jajda32 vím, že je nás hodně, ale neříkáš si někdy, že proč zrovna vy?
@Macik84 píše:
@atominnka to je pravda, ale aspoň nemáš ten pocit, že budete bezdětní, viš. a to si pořád říkám, co když se to nepovede nikdy.
určitě se to povede
![]()
@Macik84 Je takových strašně moc, kamarádka se dočkala po 18 letech a ta mi dává sílu jít dál
@Macik84 píše:
@jajda32 jj, já ho také prosvětcovala pod lampou a to jsem si pak řekla, že jsem už uplnej debil
To já taky ![]()
@Macik84 píše:
@jajda32 vím, že je nás hodně, ale neříkáš si někdy, že proč zrovna vy?
To si říkám pořád a pořád ![]()
@Irinka0210 píše:
Je takových strašně moc, kamarádka se dočkala po 18 letech a ta mi dává sílu jít dál
Proboha 18 let? To si nedělej srandu… Jako nejsou žádný hranice? ![]()
nakoukla jsem, ptž mám ty samé pocity, 1den MS, tak to ořvu ve sprše, zatím se vždy otřepu a jede se dál, ale je to únavné ![]()
K endometrioze, kterou mám taky, tu nejlehčí formu, mi doktor řekl, že idkyž odstraní ložiska, tak tam pořád je, narušuje imunitu malé pánve ![]()
@Irinka0210 píše:
@jajda32 Oni se snažili od jejích 20 let
To je mazec. no hlavně že se dočkali.
Pročetla jsem to tu a ani nemám sílu se přidat, co dodat
první dítko na první pokus a teď šílenej masakr a zmatek, doktorka ze mě šílí, asi jsem mimozemšťan. Dneska jdu na UTZ měření folikulů, jsem 14DC, je mi 32 let a mám čas na otěhotnění jen do července, pak se mi dveře početí navždy zavřou.
Tak držím palce všem a pro každou kousek toho štěstí, co je nezbytný v dnešní době, aby se zadařilo. ![]()
@alisekR Jak navždy zavřou
? No mě se snad v červnu otevřeou, až si mě vezmou do parády frajeři v CARu… ![]()
Holky, vám řeknu, jedna z „naší“ skupiny byla na laparce, měla PCO, neovulovala, nepravidelná MS, noa co myslíte, ona od laparky ani Ms nedostala, myslela, že to má zase posunutý a bude muset pro agolutin…no a pak dálnice jako prase…to je tak krásný, ale v těch chvílích si říkám, doprčic, já chci mít taky takový krásný štěstí
Já mám vysledováno, že krásně ovuluju, Ms pravidelná, ale jako prostě proč už to víc jak rok nejde, to je fakt k zbláznění…a to si myslím, že jsem mladice…i když teoreticky už tak na hraně… ![]()