Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, taky některá z Vás podstupuje první IVF? Chtěla bych znát vaše pocity na injekce atd….
já píchám druhý den a je to mazec ![]()
Ahoj, já začínám svůj první IVF cyklus právě teď. Dnes jsem si píchla první injekci (Elonva).
Ahoj, jsem po druhé IUI 3 den, ale vzhledem k hodně špatným výsledkům spermiogramu (málo, špatná pohyblivost a životnost) nám doporučili ISCI. Teprve se v pondělí objednávám na úvodní konzultaci. Vůbec nemám představu, co mě čeká a kolik to bude stát. Teda trochu jo, ale jen to, co jsem si přečetla v diskuzích na netu…Máte při stimulaci neschopenku nebo to zvládáte i v práci?
Ahoj holky,
tak já dnes píchla 3 injekci a zatím to docela jde, myslela jsem si, že to bude daleko horší. Za injekce na 8 dni jsem doplacela asi 800 Kč…nejhorší to bylo asi po první injekci….
Píchám od pátku a zítra jdu normálně do práce, můj doktor akorát říkal, abych neskákala a moc se nenamáhala. ![]()
Ahoj holky, ja jdu zitra na kontrolni ultrazvuk a pro leky-injekce.Jsem z toho cela vyplasena
boli ty injekce? Jinak zacinam sve prvni ivf kvuli odstranenym vejcovodum.
Já měla taky strach z injekcí…ale ne z bolesti, ale z toho, že si je nedokážu píchnout….tak jsem radši první den jela za sestřičkou, abych měla jistotu, že vše dělám správně….a nakonec jsem to dala…mám puregon v peru a to je v klidu, jen to trochu štípe. když to dopíchnu….ale poslední dva dny mám ještě orgalutran a ten prý bolí, než půjdu na kontrolu.
Ach jo…ja uz vidim jaky budu delat sceny nez to pichnu
ale co by jsme pro ty nase vysneny broucky neudelali
Mam uz za sebou dve operace a tisice vitaminu a hormonu…snad se mi zadari na poprve.
Jinak jeste vubec nevim co mi da za leky.Pry by to mela byt jen min. stimulace, protoze krome tech vejcovodu tam jiny problem neni.No uvidime zitra..snad si neodnesu celou lekarnu
a ten utz pred ivf delaji pres brisko nebo je vnitrni? Manzel jde semnou tak jestli ho mam brat do ordinace…nechci aby koukal jak se ve me vrtaji ![]()
IVF je dělaný spodem…. jo taky mám za sebou 3 operace a spoustu léků a taky mi můj doktor řekl, že si myslí, že mám velkou šanci, aby to vyšlo napoprvé ![]()
Holky, jak tak čtu vaše příběhy, asi mám docela kliku, že máme „jen“ špatný spermiogram. Já bych snad měla být v poho, ale nikdy jsem těhu nebyla, tak nevím…
Ahoj, tak injekce teprbe prijdou.Dal mi zatim jen sprej do nosu a 5.den ms po ultrazvuku dostanu i rozpis injekci..Od zitrka teda zacimam stimulovat..bude to dlouhy protokol, takze transfer az na zacatku brezna
ale kdo si pocka ten se docka ![]()
@Bblanina
ahoj, tak to máš teda úplně jiný než já…já začala píchat druhý den menstruace
Tak jsem se docetla, ze ten kratky(zacina 2.den ms) se dava starsim zenam. Nevim co znamena starsi..me je 30
a mam dlouhy..zmatek
ale oba jsou stejne ucinne tak to je pro nas dulezite, ne? ![]()