Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ZeLu? CO je bt? Jsem asi natvrdlá, ale přemýšlím, co to může být a nic mě nenapadá ![]()
@ZeLu dík
Jsem natvrdlá… Došlo mi to, až když jsem na to koukla znova
Ale to jsou určitě ty hormony
![]()
@Batalina odběr super akorat jsem chodila chvilku v predklonu..ale dneska uz super
… my mame icsi…to uz budou urcite nejake priznaky ![]()
@Evenka děkuji ![]()
Tak hlasim vysledky
1 den po odberu oplozeno z 9 vajicek 7..2 den se stále všichni drží a mame jedno 6 buněčné čtyři 4 buněčné a dvě 2 bunečné… moc těm bunkam nerozumím ale sestřička byla nadšena tak snad dobré ![]()
@Emmmma to je super!!! Taky těm uňkám moc nerozumím, ale když sestřička tvrdí, že dobrý, tak určitě dobrý!!!
Kdy jdeš na ET? To budeš mít určo i nějaké mrazáčky ![]()
Já poslední dva dny špatný… Něco se děje a těžko říct, co to je. Zítra volám do CARu… Nemůžu pořádně dýchat, Večer lapu po dechu… Bolí mě celý člověk a hlavně mě bolí vaječníky, který bych vlastně ani cítit neměla, protože po selhání před x lety atrofovali do velikosti, kterou nelze vidět ani na UZ. Nicméně, bolí… Něco jako hyperstimulák, nicméně u mě bez stimulace. Ale nevidím to dobře…
@Batalina na ET jdu ve středu…už se nemužu dočkat ale zároven se bojim, že muže pak přijit i zklamani… kolikáty den jsi ty po?… určitě to bude dobre…moc bych si prala aby nam to vsem vyslo
dej hned vedet az budes vedet vic ![]()
@MoncaD ahojky určitě mužes
ale jsme ted všichni ve skupině ivf 2016
tak jen preskoc tam ![]()
Ahoj tak se k vám, přidám začala jsem si píchat Menopur, a mám silnou menstruaci máte stim někdo zkušenost prosím?? ![]()