1. IVF leden-únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
4.3.16 21:21

@ZeLu? CO je bt? Jsem asi natvrdlá, ale přemýšlím, co to může být a nic mě nenapadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20019
4.3.16 21:33

@Batalina bazální teplota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 22:10

@ZeLu dík :-) :-) :-) Jsem natvrdlá… Došlo mi to, až když jsem na to koukla znova :-) Ale to jsou určitě ty hormony :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.3.16 10:42

@Batalina odběr super akorat jsem chodila chvilku v predklonu..ale dneska uz super :)… my mame icsi…to uz budou urcite nejake priznaky :-*
@Evenka děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.3.16 11:45

Tak hlasim vysledky :) 1 den po odberu oplozeno z 9 vajicek 7..2 den se stále všichni drží a mame jedno 6 buněčné čtyři 4 buněčné a dvě 2 bunečné… moc těm bunkam nerozumím ale sestřička byla nadšena tak snad dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.3.16 23:07

@Emmmma to je super!!! Taky těm uňkám moc nerozumím, ale když sestřička tvrdí, že dobrý, tak určitě dobrý!!! :-) Kdy jdeš na ET? To budeš mít určo i nějaké mrazáčky :-)
Já poslední dva dny špatný… Něco se děje a těžko říct, co to je. Zítra volám do CARu… Nemůžu pořádně dýchat, Večer lapu po dechu… Bolí mě celý člověk a hlavně mě bolí vaječníky, který bych vlastně ani cítit neměla, protože po selhání před x lety atrofovali do velikosti, kterou nelze vidět ani na UZ. Nicméně, bolí… Něco jako hyperstimulák, nicméně u mě bez stimulace. Ale nevidím to dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.3.16 08:40

@Batalina na ET jdu ve středu…už se nemužu dočkat ale zároven se bojim, že muže pak přijit i zklamani… kolikáty den jsi ty po?… určitě to bude dobre…moc bych si prala aby nam to vsem vyslo :) dej hned vedet az budes vedet vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.3.16 08:06

Ahoj holky, můžu se přidat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.16 18:19

@MoncaD ahojky určitě mužes :) ale jsme ted všichni ve skupině ivf 2016 :) tak jen preskoc tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.16 17:16

Ahoj tak se k vám, přidám začala jsem si píchat Menopur, a mám silnou menstruaci máte stim někdo zkušenost prosím?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí