Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Batalina kecas tak to by mohlo znamenat úspěch
vsadím na pozitivní test me se břicho u syna taky nafouklo ![]()
Ahojte holky, mooc gratuluju všem těhulkám a přeju hodně štestíčka všem, co podstoupily KET/ET! Ináč mě už naštěstí ohss ustoupilo, včera jsem byla na kontrole a je to výrazně lepší. Takže bych snad kol. 19.3. mohla mít KET- už aby to bylo!!
@ZeLu píše:
@Batalina kecas tak to by mohlo znamenat úspěchvsadím na pozitivní test me se břicho u syna taky nafouklo
Mam taky nafoukle bricho a od rana me poboliva, nemuzu dlouho sedet, kdyz se natahnu, tak se mi ulevi. To jsem minule nemela. Snad je to dobre znameni. ![]()
HOLKY MÁM TAKY NAFOUKLÉ BŘICHO TO JE ŠÍLENÝ..JE TO SNAD DOBRÉ ZNAMENÍ
Ahojky holky, chtěla jsem napsat dřív, ale musela jsem dnes do práce odvézt neschopenku a z mobilu mě to nechce nechat psát… Napíšu max jedu větu a ještě mi to automatické úpravy opraví do nesrozumitelné varianty… Tak tedy:
@ZeLu ty testy jsou super! Jsi mě nakopla a začnám věřit, že je možný, aby to fakt vyšlo!!!
A jestli je nafouklé břicho dobrým znamením, těžko říct.. Mám po ET teprve jeden den a to si myslím, že ještě moc velké změny zaznamenávat nemůžu… Nicméně… o břicho je… OBROVSKÉ!!! Mám problem s zavázat tkaničky u bot!!! Ale třeba… je to dobré znamení!§§:-) Jinak Vám moc děkuji, protože mi dáváte šanci věřit…
![]()
Snad nám to všem vyjde!!!
@ZeLu asi tak vypadám!!! Jsem moc ráda, že je to asi normální
POtěšila jsi mě
Tak doufám, že je to dobré znamení!!! ![]()
@Batalina Jojo, dnes a zítra mám volno, polehávám, posedávám, občas sednu k PC. A co ty, válíš se? ![]()
@Evenka jojo, válím se, dneska jsem teda byla na skok v práci, ale jinak se jen válím… Po dlouhé době jsem ráno vstala až jsem se prostě probudila a když mé oko kouklo na hodiny, nestačila jsem se divit… Vstávala jsem v 10:30!!!
A zjistila jsem, že mám možnost si zrovna teď trošku vymýšlet, tak mi muj muž veze z obchodu velkou porci zmrzliny
![]()
![]()
Nejsi na neschopence? Já jo… Dostala jsem nařízeno… Nicméně jsem asi i ráda. Měla bych ujezdit denně dva koně a to bych určitě teď nemohla… Ale doktor ani nechtěl, abych pobíhala venku a něco nosila atd a to je v mojí práci asi nereálný. Byla bych tam jen na okrasu
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se touto cestou, jelikož už nevím kde shánět léky, zeptat, zda některé z vás nezbyl ze stimulace Menopur, Gonal a Orgalutran nebo Cetrotide. Už dávno mi pojišťovna na léky nepřispívá, po 10IVF máme holčičku, ale chtěli jsme zkusit ještě jedno mimčo. Díky, pište do schránky ![]()