1. IVF leden-únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20019
29.2.16 20:22

@Batalina jo no :mrgreen: a 13.den plne pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20019
29.2.16 20:25

@Batalina kecas tak to by mohlo znamenat úspěch :dance: vsadím na pozitivní test me se břicho u syna taky nafouklo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 06:06

Ty jo!!! To jsou ukázkového texty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.3.16 07:08

Ahojte holky, mooc gratuluju všem těhulkám a přeju hodně štestíčka všem, co podstoupily KET/ET! Ináč mě už naštěstí ohss ustoupilo, včera jsem byla na kontrole a je to výrazně lepší. Takže bych snad kol. 19.3. mohla mít KET- už aby to bylo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
1.3.16 10:16
@ZeLu píše:
@Batalina kecas tak to by mohlo znamenat úspěch :dance: vsadím na pozitivní test me se břicho u syna taky nafouklo :pankac:

Mam taky nafoukle bricho a od rana me poboliva, nemuzu dlouho sedet, kdyz se natahnu, tak se mi ulevi. To jsem minule nemela. Snad je to dobre znameni. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20019
1.3.16 10:55

@Evenka určíteee vsadím boty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.3.16 11:01

HOLKY MÁM TAKY NAFOUKLÉ BŘICHO TO JE ŠÍLENÝ..JE TO SNAD DOBRÉ ZNAMENÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20019
1.3.16 11:24

Letos bude plodný rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 16:13

Ahojky holky, chtěla jsem napsat dřív, ale musela jsem dnes do práce odvézt neschopenku a z mobilu mě to nechce nechat psát… Napíšu max jedu větu a ještě mi to automatické úpravy opraví do nesrozumitelné varianty… Tak tedy:
@ZeLu ty testy jsou super! Jsi mě nakopla a začnám věřit, že je možný, aby to fakt vyšlo!!! :-) A jestli je nafouklé břicho dobrým znamením, těžko říct.. Mám po ET teprve jeden den a to si myslím, že ještě moc velké změny zaznamenávat nemůžu… Nicméně… o břicho je… OBROVSKÉ!!! Mám problem s zavázat tkaničky u bot!!! Ale třeba… je to dobré znamení!§§:-) Jinak Vám moc děkuji, protože mi dáváte šanci věřit… :srdce: :srdce: :srdce:
Snad nám to všem vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20019
1.3.16 17:37

Před opu a po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 19:11

@ZeLu asi tak vypadám!!! Jsem moc ráda, že je to asi normální :palec: POtěšila jsi mě :-) Tak doufám, že je to dobré znamení!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 19:23

@Evenka jak je? Odpočíváš??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
1.3.16 19:52

@Batalina Jojo, dnes a zítra mám volno, polehávám, posedávám, občas sednu k PC. A co ty, válíš se? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 20:34

@Evenka jojo, válím se, dneska jsem teda byla na skok v práci, ale jinak se jen válím… Po dlouhé době jsem ráno vstala až jsem se prostě probudila a když mé oko kouklo na hodiny, nestačila jsem se divit… Vstávala jsem v 10:30!!! :-) A zjistila jsem, že mám možnost si zrovna teď trošku vymýšlet, tak mi muj muž veze z obchodu velkou porci zmrzliny :-) :-) :-) :-):-) :-)
Nejsi na neschopence? Já jo… Dostala jsem nařízeno… Nicméně jsem asi i ráda. Měla bych ujezdit denně dva koně a to bych určitě teď nemohla… Ale doktor ani nechtěl, abych pobíhala venku a něco nosila atd a to je v mojí práci asi nereálný. Byla bych tam jen na okrasu :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.16 00:17

Menopur, Gonal...

Ahoj holky, chtěla jsem se touto cestou, jelikož už nevím kde shánět léky, zeptat, zda některé z vás nezbyl ze stimulace Menopur, Gonal a Orgalutran nebo Cetrotide. Už dávno mi pojišťovna na léky nepřispívá, po 10IVF máme holčičku, ale chtěli jsme zkusit ještě jedno mimčo. Díky, pište do schránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí