1. měsíc - budit, nebudit, jak často?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
8.6.11 09:29

1. měsíc - budit, nebudit, jak často?

Jak často krmíte miminko v 1. měsíci? Já mám odstříkané mléko a krmím z flaštičky. Přes den se mi malá ozývá sama a často, ale v noci spí někdy dlouho a nevím do kdy nejdéle ji mám nechat spát. Když ji vzbudím, tak je pak rozespalá, málo jí a pak se mi stejně potom probouzí, aby se dojedla, což je k ničemu. Na druhou stranu ji ale nechci nechat moc dlouho hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
8.6.11 09:32

Tak ji nebud, já malého taky nebudím a roste :palec: Jinak přes den každé 3 hodiny a v noci jak si řekne :) Neboj, když bude mit hlad, dá ti to velice hlasitě najevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.6.11 09:40

Pokud přibývá, je spokojená, tak přes den ty tři hodinky a v noci ať spinká, kdyby měla hlad, vzbudí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.6.11 09:45

Taky bych nebudila… a ani pres den jsme pri miminku nejak nedodrzovaly tri hodinky… Jak mela hlad, dostala jidlo, vetsinou to na ty tri hodinky vyslo, ale kdyz treba spinkala v kocarunebo jsme byli na navsteve prizpusobila jsem se ji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
8.6.11 09:57

přesně jak říkaj holky, já prvně budila, pak dr. řekla nebudit.Asi po měsíci se začala budit ve 4 ráno, a od 3 měsíců spí celou noc :dance: . Už je jí 7 měs, a roste jako z vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.6.11 09:57

Záleží na tom, jak dlouho ti spí :) mně holčičky od začátku vydržely třeba 8 hodin tahem, tak mi doktorka řekla, že v noci je mám nechat a přes den budit každé 2 hodiny. Protože by si mohly zvyknout na menší příděly jídla a málo by přibývaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.6.11 10:03

My mame 6tydnu a spime od narozeni i 8hod v noci a nebudim,pres den to pak dohani a kojime cca co 2/3hod max :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
8.6.11 10:08

já bych nebudila pokud přibývá na váze, mě malý spinká od narození tak 6-7 hodin a je v pohodě… dokonce holkám od nás z diskuse spí i 10 hodin, to pak doženou přes den

• Citovat
  • Upravit
26093
8.6.11 10:32

Já nebudila. Jen v porodnici, když spal hodně kvuli žloutence, ale stejně to bylo prd platný a nedal se (to bylo po 4 hodinách spánku), po 5 hodinách se pak vzbudil sám… :nevim: :-)
Jediný, kdy jsem na krmení fakt budila bylo, když jsem potřebovala jít třeba na dvě hodinky pryč (do školy) a měl někdo hlídat, tak aby prcek ráno spal dýl… Ale jinak ne…

Kdyby blbě přibíral, asi bych to řešila víc a budila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.6.11 10:40

Určitě bych nebudila…mě se malý v noci taky budil sám, když měl hlad…jsme ráda, když spinká až do rána :lol: …hladové mimčo se vždycky samo přihlásí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.6.11 11:54

Já bych nebudila. Malej od 2 týdnů spí i 10 hodin v kuse, :mrgreen: dožene to přes den.

• Citovat
  • Upravit
22614
8.6.11 22:18
amanda1979 píše:
Jak často krmíte miminko v 1. měsíci? Já mám odstříkané mléko a krmím z flaštičky. Přes den se mi malá ozývá sama a často, ale v noci spí někdy dlouho a nevím do kdy nejdéle ji mám nechat spát. Když ji vzbudím, tak je pak rozespalá, málo jí a pak se mi stejně potom probouzí, aby se dojedla, což je k ničemu. Na druhou stranu ji ale nechci nechat moc dlouho hlady.

Mně malá spala asi od 3.týdne celou noc, cca 8hodin v kuse. Vzbudila jsem ji jen jednou v noci a víckrát jsem to už neudělala, dost hlasitě mi dala najevo, že to nemám dělat:-D A stejně nic nesnědla.
Přesně jak píšou ostatní, kdyby¨měla hlad, vzbudí se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí