1 rok - nechce být v kočárku

Anonymní
26.2.19 11:47

1 rok - nechce být v kočárku

Ahoj maminky, mám roční holčičku, která už snad od 6 mesicu nechce být v kočárku. Chodím ven jen když má spát, jelikož jinak je to jak kdybych ji týrala, kort teď v zimě by se zapotila a nastydla. Ještě neumí chodit, ale už mě to štve. Nemuzu jít kdykoliv na prochazku jen se řídit časem, kdy ona jde spat :nevim: Z kočárku jsme ji nevyndavali nikdy, zkousime po i proti směru jízdy, nic nezabírá :zed: Já se jen modlím ať začne chodit a ještě třeba pak bude v kočárku rada, až ji budou bolet nozky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
26.2.19 11:50

Co nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:54

@Rive To samé, absolutně v něm nechce být, přitom jako malá v něm byla ráda, ale jakmile začala více vnímat, tak autosedačka, kočár a nosítko katastrofa, přitom nosit na ruce by se chtěla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
719
26.2.19 11:55

No nevím, jestli tě potěším. Moje malá( teď 14 měsíců) taky nebyla nikdy kočárková, ale co začala v jedenácti měsících chodit, tak je to čím dál tím víc horší. Kolikrát mám pocit, že jí ty nohy musím zlomit, jak ju do kočárku natvrdo rvu. Nejraději by furt šmatlala po svých. To zas ale člověk nikam nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:58

@Kajak18 No to mi ani neříkej :zed: V červenci čekáme druhé miminko a já pořad zvažují jestli koupit dvojkocar nebo ne, když je takhle vzteklá. Nedá se s ni nikam jít, já jen vždy pokukuji po těch maminkách, co jezdí 3× denne ven a deticky spokojeně koukají z kocarku :roll: Nemuzu jít poradně ani s kamarádkami s kocarkami, protože naše malá pak akorát budí jejich děti :zed:

• Citovat
  • Upravit
21680
26.2.19 12:03
@Anonymní píše:
@Kajak18 No to mi ani neříkej :zed: V červenci čekáme druhé miminko a já pořad zvažují jestli koupit dvojkocar nebo ne, když je takhle vzteklá. Nedá se s ni nikam jít, já jen vždy pokukuji po těch maminkách, co jezdí 3× denne ven a deticky spokojeně koukají z kocarku :roll: Nemuzu jít poradně ani s kamarádkami s kocarkami, protože naše malá pak akorát budí jejich děti :zed:

Rozhodne dvojkocar poridit, jinak se zblaznis, na rukach bych ji nenosila, jen satek, nositko :? Snad to brzo prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.2.19 12:05

Syn taky nechtěl, přišel tomu na kloub až kolem 2 let, když ho boleli nožky :D pak sem asi půl roku tahala golfky a pak se na to vybodla úplně. V roce začal chodit, to sem kočár ven sice vzala ale než aby jel v něm chtěl jít sám a tlačit ho :D když sem potřebovala někam nutně, rychle dojít tak sem ho tam prostě strčila, pripoutala, nechala ho se chvíli vztekat a po chvíli mu došlo že je to marné a uklidnil se. Ale na hřiště, do krámu za rohem apod jezdil od toho roku spíš na odrážedle (ale uměl chodit no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:10

@Káťa19 No já si rikam jestli to není zbytečné, když v kočárku byt nechce. Ze bych pořídila ke kočárku ten skejtík nebo dělají i takový ten skejtík s tím sedátkém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 12:11

@Kriss Tina Moje malá nepřestane, už jsem zkoušela fakt vytrvat a řve klidně hodinu :nevim: Už aby chodila, klidně šnečí prochazka, ale klidná :lol:

• Citovat
  • Upravit
21680
26.2.19 12:14
@Anonymní píše:
@Káťa19 No já si rikam jestli to není zbytečné, když v kočárku byt nechce. Ze bych pořídila ke kočárku ten skejtík nebo dělají i takový ten skejtík s tím sedátkém :nevim:

Ale on prijde cas, kdy za nej bude rada, ver mi. Az se ti sekne,ze tapat nechce…Budes furt omezena, takhle muzes na cely den ven, deti se vyspi v kocarku. Ja mam deti od sebe necele dva roky a litovala jsem,ze jsem ho nemela. Kup bazarovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.2.19 12:17

Jo a me se maly vztekal a na stupinku na just stat nechtel, do kocaru bych ho prikurtovala a sla, casem se uklidni, kdyz dostane svacinu apod. Chvatala jsem k dr treba a bylo to hrozny ty sceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 14:35

@Celina Já si myslím, že rozumná a dospělá jsem a tudíž proto mě nebaví jezdit 2 hodiny po městě se řvoucí malou dámou :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 14:35

@Káťa19 Moc dekuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21
26.2.19 14:50

Dcera měla také období, kdy ji to v kočárku nebavilo, bylo jí kolem 10 měsíců, ještě nechodila, jen lezla, seděla a stoupala si. Nejvíc zabralo dát ji do hluboké korby na kšíry, na všechny čtyři a stáhnout stříšku. Hezky se opírala o korbu, koukala dopředu, stoupala si a všelijak blbla. Máme hodně houpavý kočárek a moc se jí líbilo, jak se hýbe do všech stran. Mám dost akční dítě, takže jen sedět a koukat ji také nebavilo. Doporučuji vyzkoušet, dceru jsem tak vozila do doby, než začala sama chodit (ve 13 měsících). Od té doby jen sama ťape a kočár bereme jen na výlety na spaní po obědě :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 14:55

@Celina Já jsem si sem opravdu nepřišla pro tyhle chytré rýpavé rady :palec: Nebudu chodit 2 hodiny venku se řvoucím ditetem, které se akorát zapotí a v zimě akorát nastydne ;) A mysli si o tom co chceš, nejspíše budeš jedna z těch, které dítě sedi spokojeně v kočárku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML